Τετάρτη 3 Απριλίου 2024

25 χρόνια λιγώτερο προσδόκιμο ζωής για τους «πλήρως» εμβολιασμένους


Μια ανησυχητική μελέτη διαπίστωσε ότι τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί «πλήρως» κατά του Covid με ενέσεις mRNA αντιμετωπίζουν απώλεια έως και 25 ετών από το προσδόκιμο ζωής τους. 

Οι ερευνητές ανέλυσαν κυβερνητικά δεδομένα από το CDC των ΗΠΑ, δεδομένα από την κλινική του Κλήβελαντ και δεδομένα αξιολόγησης κινδύνου από ασφαλιστικές εταιρείες.


1 Απριλίου 2024
από τον Δρ Peter F. Mayer
Χρόνος ανάγνωσης: 2,8 λεπτά


Η ανάλυση αποκάλυψε μια ανησυχητική τάση, δείχνοντας ότι το προσδόκιμο ζωής εκείνων που είχαν λάβει πολλαπλές δόσεις των εμβολίων mRNA μειώθηκε απότομα. Τα δεδομένα από την κλινική του Κλ;hβελαντ και το CDC αξιολογήθηκαν από τον Josh Stirling.


Ο Stirling είναι ο ιδρυτής της Insurance Collaboration to Save Lives και πρώην κορυφαίος ασφαλιστικός αναλυτής.

Η μελέτη του κορυφαίου εμπειρογνώμονα δεδομένων αποκαλύπτει μια ανησυχητική τάση. 
Δείχνει ότι η βλάβη στην υγεία που προκαλείται από κάθε δόση εμβολίου δεν μειώνεται με την πάροδο του χρόνου, όπως είχε υποτεθεί προηγουμένως.

Αντ' αυτού, η ζημιά φαίνεται να διαρκεί επ' αόριστον.

Στην πραγματικότητα, τα δεδομένα θνησιμότητας από όλες τις αιτίες του CDC δείχνουν ότι κάθε δόση εμβολίου αυξάνει τη θνησιμότητα κατά 7% το 2022, σε σύγκριση με τη θνησιμότητα το 2021.

Τα άτομα που έλαβαν 5 δόσεις είχαν 35% περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν το 2022 από ό, τι το 2021.

Τα άτομα που έλαβαν μόνο μία δόση είχαν 7% περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν το 2022 από ό,τι το 2021.

Η μελέτη επιβεβαίωσε επίσης ότι τα μη εμβολιασμένα άτομα δεν είναι πιο πιθανό να πεθάνουν το 2022 από ό, τι ήταν το 2021.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι ο αριθμός των υπερβολικών θανάτων αυξάνεται δραματικά κάθε χρόνο καθώς αυξάνονται όλες οι μορφές θνησιμότητας. Ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι ο αριθμός των θανάτων συνεχίζει να αυξάνεται, παρόλο που όλο και λιγώτεροι άνθρωποι εμβολιάζονται.

Ωστόσο, το πρόβλημα δεν περιορίζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η αύξηση των αιφνίδιων και απροσδόκητων θανάτων έχει αντίκτυπο σε χώρες σε όλο τον κόσμο.

Πρόσφατα κυβερνητικά στοιχεία από την Αυστραλία δείχνουν ότι ο αριθμός των υπερβολικών θανάτων το 2022 ήταν 5162% υψηλότερος από ό, τι τα προηγούμενα χρόνια. Πριν από ένα χρόνο, οι διπλά εμβολιασμένοι Αυστραλοί είχαν 10,72 φορές περισσότερες πιθανότητες να προσβληθούν από την Όμικρον από τους μη εμβολιασμένους Αυστραλούς.

Τώρα οι πιθανότητες είναι 20 φορές υψηλότερες και 35 φορές υψηλότερες για όσους έχουν εμβολιαστεί τρεις ή περισσότερες, σύμφωνα με τα τελευταία στατιστικά στοιχεία της NSW Health.

Σύμφωνα με τη μελέτη, η οποία βασίζεται σε κυβερνητικά στοιχεία από το Κλήβελαντ, το προσδόκιμο ζωής των εμβολιασμένων έχει μειωθεί δραστικά. 

Στη Βόρεια Αμερική, το μέσο προσδόκιμο ζωής είναι σχεδόν 80 χρόνια. Ωστόσο, στους νέους που έχουν εμβολιαστεί «πλήρως» με εμβολιασμούς mRNA, ο αριθμός αυτός μειώνεται δραστικά.

Η μελέτη δείχνει ότι ο αριθμός των θανάτων αυξάνεται μεταξύ των εμβολιασμένων σε σύγκριση με τα μη εμβολιασμένα άτομα. Σύμφωνα με τη μελέτη, κάποιος που έχει λάβει 4 ή 5 εμβολιασμούς και είναι τώρα 30 ετών μπορεί να αναμένει να ζήσει το πολύ 55 ετών.

Πρόκειται για απώλεια 25 ετών σε σύγκριση με το σημερινό προσδόκιμο ζωής των ανεμβολίαστων.

Τα νέα έρχονται σε μια εποχή που ο αριθμός των θανάτων από καρκίνο, καρδιακές παθήσεις, εγκεφαλικό επεισόδιο και άλλες ασθένειες μεταξύ των νέων συνεχίζει να αυξάνεται.

Όπως αναφέρθηκε πρόσφατα, νέες μελέτες (εδώ, εδώ και εδώ) έχουν διαπιστώσει δραματική αύξηση του αριθμού των νέων που έχουν εμβολιαστεί με mRNA Covid και πεθαίνουν από καρκίνο turbo.





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΣΧΕΤΙΚΑ:

2 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΒΑΛΕ.......
    ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΧΑΘΕΙ ΕΝΑΣ 30 ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ(ΑΝΔΡΑΣ Η` ΓΥΝΑΙΚΑ) ΜΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΜΟ ΖΩΗΣ ΤΑ 75-80 ΕΤΗ,
    ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τό χειρότερο θά είναι νά χάσει
    τήν...ψυχή του.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!