Τετάρτη 3 Απριλίου 2024

ΜΙΣΟΣ, ΚΟΜΠΛΕΞ & ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΦΥΛΟΥ (ΠΡΟΣΟΧΗ! Χρήση προσβλητικών χαρακτηρισμών)


Χρηματοδοτούμενη τρανς ένωση θέλει να μετονομάσει τον κόλπο σε "fuckhole"

Μια ελβετική ένωση LGBT αναφέρεται τώρα στα γυναικεία σεξουαλικά όργανα ως "fuckholes ή front holes". Η οργάνωση-ομπρέλλα χρηματοδοτείται επίσης από τον Ελβετό φορολογούμενο - ο Γερμανός πρεσβευτής επαίνεσε την πρωτοβουλία.

Αν νομίζετε ότι δεν μπορεί να γίνει χειρότερο, οι 'woke' κύκλοι εφευρίσκουν και κάτι ακόμη. 

Ο λογαριασμός Instagram του συλλόγου "treff. LGBTQ -queer youth centres", μια οργάνωση από την Ελβετία, μοιράζεται μια ανάρτηση με την ευκαιρία της διεθνούς "Trans Visibility Day" στις 31 Μαρτίου, η οποία εξηγεί ότι τα γυναικεία σεξουαλικά όργανα είναι πλέον τα λεγόμενα "fuckholes ή frontholes".

«Μερικοί τρανς άνδρες αναφέρονται στο αιδοίο ...τους ως ή μπροστινή τρύπα. Με αυτόν τον τρόπο, δίνουν ένα νέο νόημα, το οποίο είναι πιο ενδεικτικό της επιθυμητής λειτουργίας. Η δήλωση αναφέρει. Το «να είσαι γυναίκα» «συνδέεται κοινωνικά με την παρουσία ενός αιδοίου». 

Ως εκ τούτου, «μετονομάζοντας το αιδοίο σε "fuckhole" ή "fronthole"», οι τρανς άνδρες εκφράζουν ότι είναι «άνδρες και όχι γυναίκες». Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αυτή η ανάρτηση προκάλεσε οργή, ειδικά μεταξύ των γυναικών.

Προβολή περιεχομένου από το Twitter


Ο ίδιος ο σύλλογος δηλώνει στην ιστοσελίδα του ότι είναι «προσβάσιμο» σε όλους τους ανθρώπους από 13 έως 25 ετών. 

«Θέλεις να μάθεις περισσότερα για την ομοφυλοφιλία, τους τρανσέξουαλ ή κάτι τέτοιο; Ή να γνωρίσεις νέους 'queer' ανθρώπους; Τότε ήρθες στο σωστό μέρος!» συνεχίζει η ιστοσελίδα. 

Εκτός από την κοινωνική πτυχή, προσφέρονται επίσης συμβουλευτικές υπηρεσίες για «queer» νέους. «Δεν είσαι σίγουρος αν σας αρέσουν οι γυναίκες ή οι άνδρες; Ή αναρωτιέσαι αν θα μπορούσες να είσαι τρανς, μεταξύ ή μη δυαδικός; Ή σκέφτεσαι μια απομετάπτωση; 

Σε συνοδεύουμε και σε υποστηρίζουμε με τις ερωτήσεις σου και συνεργαζόμαστε μαζί σου για να βρούμε τις απαντήσεις που είναι κατάλληλες για εσένα!» αναφέρει η ιστοσελίδα.

Ο σύλλογος είναι μέρος του "sozialwerk. LGBTQ" στην Ελβετία. Το δίκτυο αυτό ιδρύθηκε πριν από τέσσερα χρόνια και χρηματοδοτείται μεταξύ άλλων από κρατικές επιχορηγήσεις. 

Το 2023, η δημόσια χρηματοδότηση ανήλθε σε 15.300 ελβετικά φράγκα. 

Ο Γερμανός πρεσβευτής, Michael Flügger, εξέφρασε επίσης την υποστήριξή του στο δίκτυο. «Εντυπωσιάστηκα πολύ από τη μεγάλη προσωπική της δέσμευση για τη δημιουργία ενός ασφαλούς χώρου για εφήβους και νεαρούς ενήλικες. Σας ευχαριστούμε πολύ για το αφοσιωμένο έργο σας και τη σημαντική συμβολή σας σε μια ανοιχτή και χωρίς αποκλεισμούς κοινωνία!», εξηγεί ο Flügger στην ιστοσελίδα του δικτύου.


O Γερμανός πρεσβευτής στην Ελβετία Michael Flügger και η Γαλλίδα πρέσβειρα Marion Paradas



ΠΗΓΗ: Geförderter Transverband will Vagina in „Fickloch“ umbenennen - Apollo News (apollo-news.net)

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!