Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Τα πειραματικά αντικαρκινικά φάρμακα της BioNTech προώθησαν τον καρκίνο; Η πλοκή πυκνώνει


Πριν από την έλευση του COVID-19, η BioNTech, η γερμανική εταιρεία ανάπτυξης και ιδιοκτήτρια του λεγόμενου εμβολίου «Pfizer», είχε κάνει μόνο δοκιμές για θεραπείες καρκίνου. Αυτό ήταν το επίκεντρο της εταιρείας, όχι οι μολυσματικές ασθένειες. Αλλά καμμία από αυτές τις δοκιμές δεν προχώρησε. Κανένα από τα πειραματικά αντικαρκινικά φάρμακα της BioNTech δεν είχε φτάσει ποτέ σε κλινική δοκιμή φάσης 3 μεγάλης κλίμακας και μία από τις μόλις τρεις δοκιμές φάσης 2 που καταχωρήθηκαν από την BioNTech πριν από το 2020 «τερματίστηκε πρόωρα» για άγνωστους λόγους. 

Συνολικά, η BioNTech είχε δοκιμάσει τα φάρμακά της μόνο σε λίγο περισσότερους από 400 – ως επί το πλείστον, εξαιρετικά άρρωστους – ασθενείς με καρκίνο.

Υπό το φως των αναφορών για αυξανόμενες διαγνώσεις καρκίνου από την κυκλοφορία των εμβολίων Covid με βάση το mRNA, αναρωτήθηκα σε ένα πρόσφατο άρθρο εάν οι δοκιμές της BioNTech απέτυχαν επειδή οι θεραπείες της για τον καρκίνο με βάση το mRNA προωθούσαν στην πραγματικότητα καρκινικές αναπτύξεις αντί να τις αναστέλλουν ή να τις αντιστρέφουν.

Λοιπόν, τώρα έχουμε περαιτέρω υποστήριξη για αυτήν την υπόθεση.

Μια νέα προδημοσίευση από τους Rubio-Casillas et al. στο International Journal of Biological Macromolecules ρωτά «Ν1-μεθυλο-ψευδοουριδίνη (m1Ψ): Φίλος ή εχθρός του καρκίνου;» 

Η αντικατάσταση της Ν1-μεθυλο-ψευδοουριδίνης με τη φυσική ουριδίνη είναι ακριβώς η καινοτομία στην καρδιά της πλατφόρμας mRNA της BioNTech, η οποία είναι, στην πραγματικότητα, μια modRNA ή τροποποιημένη πλατφόρμα RNA. 

Η Katalin Karikó, η οποία θα γινόταν αντιπρόεδρος της BioNTech, μοιράστηκε το βραβείο Νόμπελ Ιατρικής με τον Drew Weissman για την ανακάλυψη αυτής της καινοτομίας.

Ν1-μεθυλο-ψευδοουριδίνη: φίλος ή εχθρός του καρκίνου; Η απάντηση των συγγραφέων είναι σαφής: φίλος... του καρκίνου. Έτσι, η περίληψη έχει ως εξής (η υπογράμμιση δική μου):


Επιπλέον, έχει ανακαλυφθεί ότι τα εμβόλια mRNA αναστέλλουν βασικές ανοσολογικές οδούς, μειώνοντας έτσι την έγκαιρη σηματοδότηση ιντερφερόνης. ... Παρέχονται στοιχεία ότι η προσθήκη 100 % Ν1-μεθυλο-ψευδοουριδίνης (m1Ψ) στο εμβόλιο mRNA σε μοντέλλο μελανώματος διέγειρε την ανάπτυξη και τη μετάσταση του καρκίνου, ενώ τα μη τροποποιημένα εμβόλια mRNA προκάλεσαν αντίθετα αποτελέσματα, υποδηλώνοντας έτσι ότι τα εμβόλια mRNA COVID-19 θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην ανάπτυξη καρκίνου.

Γνώριζε ήδη η BioNTech και η ρυθμιστική αρχή τι ανακάλυψαν οι Rubio-Casillas et al.; 

Δηλαδή: γνώριζαν ότι η πλατφόρμα mRNA της εταιρείας θα μπορούσε να είναι ογκογόνος πριν η πλατφόρμα κυκλοφορήσει κυριολεκτικά σε δισεκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο ως βάση του εμβολίου COVID-19;

Η αρμόδια ρυθμιστική αρχή για δύο από τις δοκιμές, συμπεριλαμβανομένης αυτής που «τερματίστηκε πρόωρα», δεν ήταν άλλη από την PEI: τη ρυθμιστική αρχή εμβολίων και φαρμάκων της Γερμανίας, για τη θερμή σχέση της οποίας με την BioNTech έχω γράψει εδώ. (Η αρμόδια αρχή για την τρίτη δοκιμή ήταν το Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο Φαρμάκων και Ιατρικών Συσκευών της Γερμανίας (BfArM), αδελφή οργάνωση του PEI.)



Όπως σημείωσα στο προηγούμενο άρθρο μου σχετικά με το θέμα, χάρη σε ένα αμερικανικό αίτημα FOIA και μια δικαστική απόφαση, έχουμε ένα σχεδόν πλήρες αρχείο των κλινικών δοκιμών του εμβολίου COVID-19 της BioNTech. 

Αυτά είναι τα «έγγραφα της Pfizer» - ένας εσφαλμένος χαρακτηρισμός, δεδομένου ότι η Pfizer απλώς διεξήγαγε τις δοκιμές για λογαριασμό της γερμανικής εταιρείας - τα οποία ο FDA ήθελε να κρατήσει κρυφά για περίπου 75 χρόνια.

Γιατί να μην έχουμε εξίσου πλήρη καταγραφή των προηγούμενων δοκιμών της BioNTech για τον καρκίνο; 

Το δημόσιο συμφέρον είναι προφανές, όχι μόνο για τη Γερμανία, αλλά για σχεδόν ολόκληρο τον κόσμο. 

Ο σχετικά νέος νόμος της Γερμανίας για την ελευθερία της πληροφόρησης πρέπει να δοκιμαστεί. 

Αλλά αν η BioNTech πράγματι εντόπιζε ένα σήμα ότι τα αντικαρκινικά φάρμακά της προωθούσαν τον καρκίνο, η PEI θα μπορούσε κάλλιστα να θέλει να κρύψει τα έγγραφα όχι μόνο για 75 χρόνια, αλλά για πάντα.



ΠΗΓΗ: Did BioNTech's Experimental Cancer Drugs Promote Cancer? The Plot Thickens – The Daily Sceptic



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΣΧΕΤΙΚΑ:

Από νομικής άποψης, τα περισσότερα εμβόλια κατά της νόσου COVID-19 είναι ΓΤΟ — η Ε.Ε. φαίνεται να το γνώριζε πριν από τον Ιούνιο του 2020
Σύμφωνα με τον Αυστραλό δικηγόρο Julian Gillespie, τα «εμβόλια» ορίζονται νομικά ως ΓΤΟ (γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί) στις περισσότερες χώρες του κόσμου. Αυτό είναι γνωστό στις ρυθμιστικές αρχές εδώ και πολύ καιρό, αλλά έχει κρυφτεί από το κοινό.



Απόδειξη της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία της ιατρικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!