Δευτέρα 1 Απριλίου 2024

Πώς να εξηγήσετε την ατζέντα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στους ηλίθιους.

 



Ένας σύντομος, απλός οδηγός για όσους εξακολουθούν να αρνούνται να καταλάβουν.

Η λεγόμενη «Μεγάλη Επαναφορά» που υποστηρίζεται από τον Klaus Schwab και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ είναι ένα φαύλο σχέδιο που καλύπτεται από τη ρητορική του περιβαλλοντισμού και της κοινωνικής δικαιοσύνης. 

Μην ξεγελιέστε από την καλοκάγαθη βιτρίνα - αυτή είναι μια τολμηρή αρπαγή εξουσίας από τις παγκόσμιες ελίτ για να αναμορφώσουν τον κόσμο στο τεχνοκρατικό τους όραμα.

Οι χρήσιμοι ηλίθιοι μεταξύ της φιλελεύθερης διανόησης μπορεί να πιστεύουν την ανθρωπιστική στάση του Schwab, αλλά οι ορθολογικοί στοχαστές διακρίνουν τον μεγαλομανή φαύλο. 

Υποστηριζόμενο από θεσμούς όπως το ΔΝΤ - το ίδιο ένα εργαλείο της δυτικής ιμπεριαλιστικής λεηλασίας - το WEF υποστηρίζει μια επανεφεύρεση του καπιταλισμού όπου δεν θα κατέχετε τίποτε και θα είστε ευτυχισμένοι υπό τον ολοκληρωτικό έλεγχό τους.

Ο Schwab προειδοποιεί κυνικά για πανδημίες και απειλές στον κυβερνοχώρο, κινδυνολογώντας για να δικαιολογήσει δρακόντειες πολιτικές. Αλλά δεν είναι ο Νοστράδαμος - είναι σε συνεννόηση με τις ίδιες τις οντότητες που κατασκευάζουν αυτές τις κρίσεις! 
Οι «προβλέψεις» του είναι ελάχιστα συγκαλυμμένες απειλές από έναν τρομοκράτη που κρατά όμηρο τον κόσμο σε ένα παρανοϊκό ουτοπικό πείραμα.

Το «πράσινο» επίχρισμα της ατζέντας του Schwab είναι ξεκάθαρα γελοίο, δεδομένης της υπηρεσίας του WEF σε αρπακτικές εταιρείες και τη δυτική ηγεμονία. 

Χρήσιμοι ηλίθιοι, από περιβαλλοντικές ομάδες μέχρι σοσιαλδημοκρατικά κόμματα, αγκαλιάζουν αυτόν τον δούρειο ίππο, παραπλανημένοι ότι διοχετεύει προοδευτικά ιδεώδη και όχι έναν οπισθοδρομικό νεοφεουδαρχικό εφιάλτη.

Η μετονομασία του «καπιταλισμού των μετόχων» σε «καπιταλισμό των ενδιαφερομένων» από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ είναι ένα διπρόσωπο τέχνασμα για να καλύψει τη φαύλη ατζέντα της τεχνοκρατικής υποδούλωσης. 

Αυτές οι παγκοσμιοποιημένες οχιές πλασάρουν την «εταιρική κοινωνική ευθύνη» ως προοδευτική πανάκεια, αλλά είναι μια οπισθοδρομική κάθοδος στη νεοφεουδαρχική δουλοπαροικία.

Η έννοια του καλοπροαίρετου καπιταλισμού των «ενδιαφερομένων» είναι απλώς ξαναζεσταμένη ιδεολογία ανακυκλωμένη από τα φασιστικά κορπορατιστικά όνειρα πριν από έναν αιώνα. 

Μην ξεγελιέστε από το νέο branding - είναι το ίδιο παλιό μειονέκτημα του να σας πείσει ότι η εκχώρηση εξουσίας στο ιδιωτικό κεφάλαιο είναι προς το συμφέρον της κοινωνίας. 

Ο μύθος της «κοινής ευημερίας» του Henry Ford ήταν μια πρόωρη δοκιμή για αυτό το γοητευτικό ψέμμα.

Στη συνέχεια, οι νεοφιλελεύθεροι πειρατές Ρήγκαν-Θάτσερ εγκατέλειψαν την παρωδία, επιδιώκοντας απροκάλυπτα κέρδη έναντι των ανθρώπων σύμφωνα με το καρκινικό δόγμα του Φρήντμαν για την «υπεροχή των μετόχων». Τώρα η διεθνική ολιγαρχία του WEF απλώς επιστρέφει στην αρχική κομματική γραμμή σχετικά με τις εταιρείες που ανυψώνουν τις μάζες καθώς εδραιώνουν την παγκόσμια ηγεμονία.

Αλλά η ωμή πραγματικότητα είναι ότι αυτή η ρητορική του «καπιταλισμού 2.0» απλώς καλύπτει μια επιτάχυνση προς τη μεταμοντέρνα φεουδαρχία. 

Οι μεγάλες άπλυτες μάζες θα μετατραπούν σε πλεονάζουσα κατώτερη τάξη, δουλοπάροικοι σε μια τεχνολογική ελίτ που ασκεί ανεξέλεγκτο εισοδηματικό κορπορατισμό και έλεγχο του πληθυσμού.

Αυτοί οι κακόβουλοι κοινωνικοί μηχανικοί δεν εξελίσσονται πραγματικά προς μια «κοινωνία ενδιαφερομένων» - αυτό είναι το Newspeak που καμουφλάρει το άλογο καταδίωξης τους για ολοκληρωτική τεχνοκρατία. 

Η χρήσιμη ηλίθια ακαδημαϊκή κοινότητα μπορεί να αγκαλιάσει αυτόν τον δούρειο ίππο, παραπλανημένη ότι ενδυναμώνει την εργασία, αλλά οι οργανωμένοι εργάτες θα συντριβούν ανελέητα όπως όλα τα εμπόδια στην υπεροχή των ελίτ.

Μην παρασυρθείτε να πανηγυρίσετε την ίδια σας την στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων! 

Αυτή η «Μεγάλη Επαναφορά» δεν είναι μια βελούδινη επανάσταση, αλλά μια βάναυση εταιρική αντεπανάσταση για να εξαλείψει προληπτικά ό,τι έχει απομείνει από τη δημοκρατία, την αυτοδιάθεση και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια πριν ξυπνήσουν οι κοιμισμένες μάζες. 

Ο Λόρδος Acton προειδοποίησε ότι η εξουσία διαφθείρει και το πλήρωμα του WEF δεν είναι προοδευτικοί προφήτες, αλλά αδηφάγοι θηρευτές μεθυσμένοι από μεγαλομανία.

Αποτινάξτε την υπνωτική προπαγάνδα και αντισταθείτε σθεναρά σε αυτή τη Μεγάλη Εξαπάτηση με κάθε απαραίτητο μέσο! 

Το μέλλον των παιδιών σας εξαρτάται από το να αψηφήσετε την οργουελιανή «βιώσιμη» δυστοπία του WEF και να ανακτήσετε την πραγματική οικονομική και πολιτική χειραφέτηση από αυτούς τους παρασιτικούς κοινωνικούς αλχημιστές. 
Είναι ένας αγώνας ζωής ή θανάτου μεταξύ της ελευθερίας και ενός εκσυγχρονισμένου στελέχους οικοφασιστικής φεουδαρχίας - ποιο μονοπάτι θα επιλέξετε;

Η διπροσωπία του Klaus Schwab και του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του δεν γνωρίζει όρια. Πίσω από τη ζαχαρένια ρητορική για την καταπολέμηση της φτώχειας βρίσκεται η πραγματική κακόβουλη ατζέντα - η εδραίωση μιας ανοδικής αναδιανομής του πλούτου στην παγκοσμιοποιημένη ολιγαρχία και τους καπιταλιστές αφέντες της.

Μην εξαπατηθείτε από την οργουελιανή διγλωσσία του WEF που μετονομάζει την εκμετάλλευση ως «ένταξη» και τη μαζική ιδιωτικοποίηση ως «οικονομική ανάπτυξη». Οι σύνοδοι κορυφής τους για την παγκόσμια ανακούφιση της φτώχειας είναι απλώς φαντασμαγορία που παρέχει προοδευτική κάλυψη για τις υπαγορεύσεις λιτότητας του ΔΝΤ που εξαθλιώνουν τον αναπτυσσόμενο κόσμο.

Κάθε χώρα που απομακρύνεται από τις νεοφιλελεύθερες υπαγορεύσεις και τολμά να δώσει προτεραιότητα στον λαό της έναντι των αρπακτικών χρηματιστών καταγγέλλεται ως «διεφθαρμένη» και στοχοποιείται για αποσταθεροποίηση.

Το τραγούδι των σειρήνων της «διαφάνειας» του WEF είναι κώδικας για την απογύμνωση των εθνών από την κυριαρχία για να διευκολυνθεί η καπιταλιστική λεηλασία πόρων και εργασίας από το υπερεθνικό ολιγοπώλιο.

Στο κυνικό cosplay (παιχνίδι κοστουμιών) του δήθεν ανθρωπισμού τους, αυτές οι οχιές αναφέρονται ακόμη και σε δυστοπικές μυθοπλασίες όπως το "The Handmaid's Tale" - όχι ως τρομερή προειδοποίηση, αλλά ως δοκιμή 'beta' για το εφιαλτικό μέλλον που κατασκευάζουν! Η «λύση» που παγιδεύεται μέσα στον βαρύ τόμο του Schwab είναι ένας φρικτός οιωνός της μετανθρωπιστικής τεχνοκρατίας της Μεγάλης Επαναφοράς.

Ο δρόμος του «καπιταλισμού των ενδιαφερομένων» και της «συμμετοχικότητας» που διαλαλούν είναι ένας πρωτόγονος δρόμος προς τη μαζική αναλωσιμότητα και αυτοματοποίηση της πλεονάζουσας κατώτερης τάξης.

Ενώ ισχυρίζονται ότι «ανοικοδομούν» από τον COVID, τους τρέχουν τα σάλια για την υποταγή της ανθρωπότητας ως κώδικες άνθρακα στο τέχνασμα ενός νεοφεουδάρχη επιστήμονα για να καθορίσει ποιος θα γλιτώσει από τις οικοφασιστικές σφαγές τους.

Αρκετά με τα ιλιγγιώδη ψέμματα του WEF και τις μετονομασμένες τυραννίες! 

Ρίχνουμε μια ματιά στο αληθινό πρόσωπο του καπιταλισμού των ενδιαφερόμενων μερών στο σύστημα κοινωνικής πίστωσης της Κίνας που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη - έναν πρωτοποριακό μηχανισμό για δουλεία υψηλής τεχνολογίας που σχεδιάστηκε από τους συντεχνιακούς 'εγκεφάλους' του Schwab. 

Η αειφόρος ανάπτυξη είναι απλώς ένας ευφημισμός για τη διανομή με δελτίο και τη στέρηση υπό δικτατορική εποπτεία.

Είναι ο τελικός οδικός χάρτης προς μια βιοτεχνολογική αναζωογόνηση του δεσποτισμού, όπου οι μάζες υπάρχουν ως απλές χρηστικές εισροές που πρέπει να εξορυχθούν δεδομένα και να βελτιστοποιηθούν ή να αγνοηθούν ως παρωχημένα απόβλητα άνθρακα. 

Πρέπει να απορρίψουμε και να δυσφημίσουμε εντελώς αυτό το μισανθρωπικό όραμα προτού γίνουν τα παιδιά μας αμετάκλητα ένα 'barcode' ως περιουσιακά στοιχεία στους απάνθρωπους ισολογισμούς των τεχνοκρατών.

Η αληθινή φύση του Klaus Schwab είναι αυτή ενός ιδεολογικού Δρ Mengele - ενός ψυχολογικού διαμορφωτή που οπλοποιεί το τραύμα για να αναδιαμορφώσει την αντίληψη της ανθρωπότητας για την πραγματικότητα. Όπως ο φανταστικός Δρ Naehring στο Shutter Island, ο Schwab είναι δεξιοτέχνης στο να χρησιμοποιεί την κρίση και τον φόβο ως «θεραπεία» για να εξαπατήσει τις μάζες ώστε να αποδεχτούν την ίδια τους την υποταγή.

Υπό την κακοήθη καθοδήγηση του Schwab, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ έχει αντιστρέψει την πραγματικότητα μέσω ενός ύπουλου προγράμματος εξαπάτησης και εκτροπής. 

Τα εγκλήματα και οι στερήσεις που επιβάλλονται στο λαό από τις άρχουσες τάξεις επαναδιατυπώνονται ως αυτοπροκαλούμενες πληγές που μόνο πιο αυταρχικά «διορθωτικά μέτρα» μπορούν να επουλώσουν. 

Η αντίσταση αναδιατυπώνεται ως κοινωνική δυσλειτουργία που απαιτεί τιμωρία.

Οι επαγγελματίες απατεώνες του WEF δεν χρειάζεται να αντιμετωπίσουν πραγματικά τα παράπονα του κοινού - βασίζονται σε μια αυλή ακαδημαϊκών για να συνθέσουν μια ψευδαίσθηση φροντίδας, ενώ διαιωνίζουν το καταπιεστικό παράδειγμα. 

Είναι το θέατρο του πλουραλισμού, ένας ιλιγγιώδης χορός δημαγωγικής διπλής σκέψης που κατασκευάζει την εμφάνιση της μεταρρύθμισης, ενώ κλιμακώνεται σταδιακά προς τα νεοφεουδαρχικά άκρα.

Αυτή η τεχνοκρατική ολιγαρχία δανείζεται την αισθητική και τη συνθηματολογία της κοινωνικής δικαιοσύνης, ενώ οι πολιτικές της χτυπούν βάναυσα προς τα κάτω, χρησιμοποιώντας διεστραμμένα την ισότητα ως ρόπαλο συμμόρφωσης

Σε αντίθεση με τους ιστορικούς φασίστες, αυτοί οι μεταμοντέρνοι τύραννοι αποφεύγουν την εθνικιστική δεξιά και αντ' αυτού χρησιμοποιούν την πολιτική ταυτότητας της αριστεράς για να διαιρέσουν και να αφοπλίσουν την αντιπολίτευση.

Αυτό εξηγεί την υπονόμευση των Πράσινων κομμάτων και των σοσιαλδημοκρατών από τη Μεγάλη Επαναφορά ώστε να χρησιμεύσουν ως χρήσιμοι ηλίθιοι που εφαρμόζουν την οπισθοδρομική ατζέντα βιοασφάλειας. Είναι προβλέψιμο και ορθολογικό - αυτές οι πολιτικές τάσεις διατηρούν ακριβώς αρκετή παρατεταμένη πίστη στο δρόμο για να χρησιμοποιηθούν ως κάλυψη για τον αυξανόμενο βιο-αποκαλυπτικό δεσποτισμό του Schwab.

Ακόμη και ορισμένα κεντροδεξιά κόμματα ευθυγραμμίζονται υπάκουα, έχοντας εγκαταλείψει εδώ και καιρό τον λαϊκισμό για να απολαύσουν τα λάφυρα του κορπορατισμού ως μέρος της «συνέργειας» δημόσιου-ιδιωτικού τομέα του WEF - μια πραγματικότητα που δεν διακρίνεται από τον εταιρικό κρατισμό των φασισμών του 20ού αιώνα. Η μόνη διαφορά είναι το απατηλό ένδυμα του ανθρωπιστικού προοδευτισμού των νέων ολοκληρωτιστών που χρησιμεύει ως ρητορικό καμουφλάζ.

Έτσι, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με δύο έντονα διακλαδισμένες προσωπικότητες - τον ειδυλλιακό «φιλόσοφο Κλάους» που πλασάρει κοινοτοπίες ενδιαφερομένων στη διανόηση και τον διεφθαρμένο «αρχιτέκτονα Κλάους» που κατασκευάζει μια βάρβαρη βιομετρική φυλακή με το πρόσχημα της συμπερίληψης. 
Ξεσκεπάστε και τους δύο ως δύο πρόσωπα του ίδιου επίδοξου τυράννου που κυβερνά τον κόσμο ή υποκύψτε στο παιχνίδι του διαίρει και βασίλευε.

Προσθέτοντας στη λιτανεία των εξαπατήσεων, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Corporate Borg ευθυγραμμίζονται στενά με την ατζέντα του Schwab, διογκώνοντας κυνικά τα φαντάσματα του «ακροδεξιού εξτρεμισμού» και της «παραπληροφόρησης κατά των εμβολίων» για να δικαιολογήσουν τη λογοκρισία σε πολιτισμική κλίμακα και τον έλεγχο του λόγου που ανταγωνίζονται τις σταλινικές εκκαθαρίσεις.

Στο τολμηρό μανιφέστο διπλής σκέψης του, ο αρχι-απατεώνας Schwab επιδίδεται σε ένα καρναβάλι ψεύτικης αυτοκριτικής - αναφέροντας αναφορές αντίθετες στο νεο-Στάζι παράδειγμα του WEF, αλλά μόνο για να απορροφήσει γραφειοκρατικά και να υπονομεύσει την πραγματική διαφωνία κάτω από τον μανδύα του προσποιητή πλουραλισμού. Είναι μια σκηνοθετημένη, αστροχλοοτάπητα «κριτικής» που ελέγχεται εξ ολοκλήρου από τους ίδιους τους άρχοντες του συστήματος.

Αυτή η αυτομυθοποιητική παρωδία της «αναγνώρισης ελαττωμάτων» είναι μια βασική τεχνική της ολοκληρωτικής IPU (Illusion of Potential Updateability) που χρησιμοποιείται από όλες τις σύγχρονες πολιτισμικές ιδεολογίες. Η ψεύτικη γκριμάτσα της λογικής ενδοσκόπησης καλύπτει με διαφάνεια έναν αδιάλλακτο φανατισμό που οδεύει προς την οικοδυστοπική λήθη.

Για τις μάζες που διαχωρίζονται μόνιμα από τους μοχλούς της πολιτικής και οικονομικής εξουσίας κάτω από το διεισδυτικό παγκόσμιο κράτος του Εταιρικού Leviathan, αυτό το παιχνίδι δολώματος-και-διακόπτης αντιπροσωπεύει την απόλυτη εξαπάτηση. 

Ακόμη και όταν οι ενέργειες της άρχουσας λατρείας επιβεβαιώνουν τους πιο σκοτεινούς μας φόβους για την Παγκόσμια Οικονομική Φυλακή, πανηγυρίζουν αλαζονικά αυτήν την πολιτισμική παρακμή ως «συμπερίληψη» και «βιωσιμότητα».


Κάθε αποθαρρυντικός εξευτελισμός, κάθε ανάκληση δικαιωμάτων και αυτονομίας, κάθε κλωτσιά που καταφέρνει ο δυνάστης στα πρόσωπά μας - όλα προπαγανδίζονται μέσα από ένα εκατομμύριο οργουελιανές παραλλαγές του "Build Back Better". Για ποιον, ρε τρομοκράτες της ψυχής; Γιατί ποια νοητή αποθέωση της απληστίας της πλουτοκρατίας;

Αφήστε λοιπόν τη μάσκα τελικά να πέσει, εσείς εμπροσθοφυλακή της Μεγάλης Επανεκκίνησης! Τώρα διακρίνουμε την πομπώδη, πανούργα όψη σας του δεσποτισμού - δύο προσωπικότητες, όπως οι Jekyll/Hyde του ΙΔΙΟΥ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΟΥ που μας κάνει κήρυγμα υποκρισίας, ενώ μηχανορραφεί για πλήρη συμμόρφωση στη μυωπική, αντι-ανθρώπινη λατρεία σας.

Αρκετά με τα ψέμματα και την ψευδο-ευρυμάθεια, κύριε Schwab!


ΠΗΓΗ: How to Explain the World Economic Forum’s Agenda to Idiots. (alilybit.com)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

  1. Κοινωνική δικαιοσύνη σημαίνει ότι κάποιοι μπορούν να παίρνουν (κλέβουν) τα πάντα και παράλληλα λένε, για ότι μείνει, πρέπει να μοιραστεί δίκαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!