Κυριακή 7 Απριλίου 2024

Φοιτητές Ιατρικής διατάχθηκαν να υποκλιθούν στη «Μητέρα Γη»


Έρευνα για την εξτρεμιστική σκηνή στο UCLA

Οι πρωτοετείς φοιτητές ιατρικής στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Λος Άντζελες διατάχθηκαν σε υποχρεωτική κατήχηση «δομικού ρατσισμού» με μία προσκεκλημένη ομιλητή που επαίνεσε την τρομοκρατία της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου στο Ισραήλ και απαίτησε να υποκλιθούν στη «Μητέρα Γη».

Είναι το Washington Free Beacon που απέκτησε μια ηχογράφηση τμημάτων της ομιλίας της Lisa Gray Garcia:

ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

Η Garcia ισχυρίστηκε ότι η τρομοκρατία της Χαμάς εναντίον του Ισραήλ ήταν στην πραγματικότητα «δικαιοσύνη» και οδήγησε την τάξη σε αυτό που αποκάλεσε «μη κοσμική προσευχή» στους «προγόνους», ανέφερε η έκθεση.

Οι παρευρισκόμενοι διατάχθηκαν να «γονατίσουν και να αγγίξουν το έδαφος –  τη"μαμά Γη"», ανέφερε η έκθεση.

Η ακτιβίστρια είχε προσκληθεί να μιλήσει για τη στέγαση και τα ζητήματα «δικαιοσύνης» που εμπλέκονται και ευχαρίστησε τις «φυλές» για «αυτό που οι έποικοι αποκαλούν Λος Άντζελες», εξήγησε η έκθεση.

Ασχολήθηκε επίσης με τις ανάγκες των «μαύρων», των «Λατίνων» και ακόμη και των «άστεγων».

Η «Μαμά γη», είπε  Gray Garcia στους γονατιστούς φοιτητές, «δεν προοριζόταν ποτέ να αγοραστεί, να πουληθεί, να εκπορνευτεί ή να παιχτεί».

Το κόλπο έχει προκαλέσει εκκλήσεις για έρευνα σχετικά με το γιατί δόθηκε σε αυτήν τήν ομιλητή η σκηνή στην «ελίτ ιατρική σχολή» του UCLA, ανέφερε η έκθεση.

Η έκθεση ανέφερε ότι η αυτοαποκαλούμενη «μελετητής της φτώχειας» ενθάρρυνε επίσης τους φοιτητές σε ένα σύνθημα «Απελευθερώστε την Παλαιστίνη».

Το αποτέλεσμα της εκδήλωσης ήταν ότι οι φοιτητές «εκφοβίστηκαν» για να λάβουν μέρος σε μια «θρησκευτική λειτουργία κατά παρέκκλιση των προσωπικών τους πεποιθήσεων», σύμφωνα με δήλωση της ομάδας ανθεκτικότητας της εβραϊκής σχολής.

Η ομάδα ζήτησε από τον σύμβουλο Gene Block να επανεξετάσει.

ΠΗΓΗ: Medical Students Ordered to Bow to 'Mama Earth' | The Gateway Pundit | by Guest Contributor


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!