Σάββατο 13 Απριλίου 2024

Ένας κρυφός κίνδυνος στο σπίτι μας: Πώς η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία επηρέασε την υγεία της οικογένειάς μας



Το ταξείδι της οικογένειάς μας για να ανακαλύψουμε τη βασική αιτία των προβλημάτων υγείας μας ήταν μακρύ και επίπονο. 

Για χρόνια, παλέψαμε με διάφορα ανεξήγητα συμπτώματα και καταστάσεις, που κυμαίνονται από θέματα μούχλας και βακτηριακές ανισορροπίες έως σύνδρομα κεντρικής ευαισθητοποίησης και αυτοδιαγνωσμένες καταστάσεις. 

Για παράδειγμα, αντιμετωπίσαμε σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, τριχόπτωση, έκζεμα, καρδιακά προβλήματα, ινομυαλγία, σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, πολλαπλή χημική ευαισθησία, σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, ημικρανίες, σύνδρομο Sjogren στα μάτια, στίγματα, πονόλαιμο, αμυγδαλίτιδα, ορμονική ανισορροπία, υπεργοναδισμό, κόπωση, πονοκεφάλους, ευερεθιστότητα και έκζεμα μούχλας στο πρόσωπό μου. Δεν μπορούσα να περπατήσω για χρόνια και δεν κοιμόμουν σωστά, μόνο 3 ώρες τη νύχτα για 5 χρόνια και περισσότερο. Οι γιατροί αδυνατούσαν να εξηγήσουν τι προκαλούσε τον πόνο μας.

Μόνο όταν αγοράσαμε έναν ανιχνευτή EMF αρχίσαμε να αποκαλύπτουμε την αλήθεια. Οι ενδείξεις στο σπίτι μας ήταν συγκλονιστικά υψηλές, πολλές φορές υψηλότερες από αυτές που θα βιώνατε όταν στέκεστε κάτω από έναν πύργο κινητής τηλεφωνίας. 

Σύντομα μάθαμε ότι ο συνδυασμός αγώγιμων υλικών και ηλεκτρικών πεδίων στο σπίτι μας δημιουργούσε ένα φαινόμενο δέκτη ή κεραίας, εκθέτοντάς μας σε επικίνδυνα επίπεδα ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας.

Μια επίσκεψη από έναν εκτιμητή της Geovital, μια εταιρεία που απασχολεί στρατιωτικούς περιβαλλοντικούς επιθεωρητές, επιβεβαίωσε τις υποψίες μας. 

Ο εκτιμητής ρώτησε αν ήμασταν έτοιμοι για μια αποκάλυψη και στη συνέχεια προχώρησε στη διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στο σπίτι μας. Προς έκπληξή μας, οι ηλεκτροευαισθησίες και η δυσφορία μας βελτιώθηκαν σημαντικά. Έγινε σαφές ότι οι άγρυπνες νύχτες, η ανησυχία του παιδιού μου και ο πόνος που νοιώθαμε συνδέονταν με τα υψηλά επίπεδα ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας στο σπίτι μας. 

Το ελκυστικό άθροισμα στη φυσική είναι αγώγιμο + ηλεκτρικό πεδίο = δέκτης/κεραία.

Περαιτέρω δοκιμές αποκάλυψαν ότι ο γείτονάς μας εξέπεμπε εκτός κλίμακας ποσότητες ακτινοβολίας ραδιοσυχνοτήτων (RFR)

Η Geovital δήλωσε ότι συνήθως προκαλείται από μια συσκευή Ethernet over Power (EoP). 

Ακόμη και με ένα ασφαλές μαγνητικό πεδίο 0,4 στο κρεββάτι μου, εκτέθηκα σε πάνω από 1000 φορές την τάση ενός ανθρώπου. Η υψηλότερη ένδειξη ήταν ένα εκπληκτικό 187 mW / m2, που φαίνεται μόλις 6 ίντσες από τον τοίχο, και πάνω από 110 mW / m2 καταγράφηκε με κάμερα. 

Για να το θέσουμε αυτό σε προοπτική, είναι σαν να στεκόμαστε κάτω από 5-9 πύργους κινητής τηλεφωνίας ταυτόχρονα, χωρίς να συμπεριλαμβάνουμε την επιρροή από το σπίτι μας.

Η κατάστασή μας επιδεινώθηκε από το γεγονός ότι το φιλικό προς το περιβάλλον έξυπνο σπίτι μας, με τους ηλιακούς συλλέκτες του να λειτουργούν στα 110 Hz (γνωστό ότι προκαλούν κατάθλιψη), το ανακλαστικό μονωτικό υλικό στην οροφή και την υπέρυθρη θέρμανση. 

Φέρνοντας την ασύρματη επικοινωνία σε ένα σπίτι με εκτεταμένο ηλεκτρικό πεδίο σε ένα κλουβί Faraday που ανακαλύφθηκε είναι σαν να λειτουργείτε ένα φούρνο μικροκυμάτων κατά την απόψυξη. 

( Τι είναι ένα νεόκτιστο σπίτι καλυμμένο με αλουμινόχαρτο;)




·
3 ΜΑΡ


Παρά την άρνηση του γείτονά μας να αναγνωρίσει ή να διερευνήσει το ζήτημα, λάβαμε μέτρα για να μετριάσουμε τις επιπτώσεις των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων στο σπίτι μας. 

Προσθέσαμε δώδεκα στρώσεις ηλεκτρομαγνητικής βαφής στις περιοχές με τις υψηλότερες επιρροές, εγκαταστήσαμε πλέγμα κάτω από το χαλί μας για να μειώσουμε το μαγνητικό πεδίο, αγοράσαμε νέα ξύλινα κρεββάτια και εξαλείψαμε όλα τα τηλέφωνα και την ασύρματη επικοινωνία.

Μέσα από αυτή τη διαδικασία, άρχισα να συνθέτω την «ηλεκτρική διατροφή» και να μαθαίνω πώς με επηρέαζαν τα τρόφιμα. 

Τα περισσότερα από τα σύνδρομα της οικογένειάς μας εξαφανίστηκαν, αλλά η ηλεκτροευαισθησία και το MCS παρέμειναν. Άρχισα να ζητάω από άλλους με σύνδρομα να δοκιμάσουν την ηλεκτρική διατροφή και σε όλα τα χρόνια μου στην οικογενειακή επιχείρηση φροντίδας και ταξιδεύοντας στον κόσμο, δεν έχω δει ποτέ ανακάμψεις τόσο γρήγορα όσο όταν ταξινομούσα το περιβάλλον στο σπίτι.

Η εμπειρία μας χρησιμεύει ως προειδοποίηση σε άλλους για τους κρυμμένους κινδύνους της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας στα σπίτια μας, ειδικά από συσκευές όπως το Ethernet over Power (EoP) που μπορούν να εκπέμπουν υψηλά επίπεδα RFR ενισχύοντας το, το οποίο ο αξιολογητής υπέθεσε ότι ήταν https://en.geovital.com/ethernet-over-power-line-eop-powerline-powerlan-and-health-effects/

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε τους πιθανούς κινδύνους για την υγεία και να λάβετε μέτρα για τον μετριασμό της έκθεσης. Μοιράζοντας την ιστορία μας, ελπίζουμε να αυξήσουμε την ευαισθητοποίηση και να βοηθήσουμε άλλους στο ταξίδι τους για καλύτερη υγεία και ευημερία.








ΠΗΓΗ: 
Hidden Danger in Our Home: How Electromagnetic Radiation Affected Our Family's Health (substack.com)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!