Σάββατο 13 Απριλίου 2024

Αξιωματούχος του ΠΟΥ παραδέχεται ότι τα διαβατήρια εμβολίων μπορεί να ήταν απάτη


Καταθέτοντας σε αγωγή, η κορυφαία εμπειρογνώμονας εμβολίων του ΠΟΥ είπε ότι συμβούλεψε κατά των διαβατηρίων εμβολίων COVID, καθώς τα εμβόλια δεν σταμάτησαν τη μετάδοση και έδωσαν μια ψευδή αίσθηση ασφάλειας.


Η Δρ Hanna Nohynek του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας κατέθεσε στο δικαστήριο ότι ενημέρωσε την κυβέρνησή της ότι δεν χρειάζονταν διαβατήρια εμβολίων, αλλά αγνοήθηκε, παρά το γεγονός ότι εξήγησε ότι τα εμβόλια COVID δεν σταμάτησαν τη μετάδοση του ιού και τα διαβατήρια έδωσαν μια ψευδή αίσθηση ασφάλειας

Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις ήρθαν στο φως σε μια αίθουσα δικαστηρίου του Ελσίνκι, όπου ο Φινλανδός πολίτης Mika Vauhkala μηνύει αφού του απαγορεύτηκε η είσοδος σε μια καφετέρια επειδή δεν είχε διαβατήριο εμβολίου.




Η Δρ Nohynek είναι επικεφαλής ιατρός στο Φινλανδικό Ινστιτούτο Υγείας και Πρόνοιας και υπηρετεί ως πρόεδρος της Στρατηγικής Ομάδας Εμπειρογνωμόνων του ΠΟΥ για την ανοσοποίηση. 

Καταθέτοντας χθες, δήλωσε ότι το Φινλανδικό Ινστιτούτο Υγείας γνώριζε από το καλοκαίρι του 2021 ότι τα εμβόλια COVID-19 δεν σταμάτησαν τη μετάδοση του ιού.

Κατά την ίδια χρονική περίοδο του 2021, ο ΠΟΥ δήλωσε ότι εργάζεται για να «δημιουργήσει ένα διεθνές αξιόπιστο πλαίσιο» για ασφαλή ταξείδια, ενώ τα κράτη μέλη της ΕΕ άρχισαν να κυκλοφορούν διαβατήρια COVID. 

Ο κανονισμός της ΕΕ για το ψηφιακό πιστοποιητικό COVID ψηφίστηκε τον Ιούλιο του 2021 και αργότερα εκδόθηκαν περισσότερα από 2,3 δισεκατομμύρια πιστοποιητικά. Οι επισκέπτες στη Γαλλία απαγορεύονταν εάν δεν είχαν έγκυρο διαβατήριο εμβολίου το οποίο έπρεπε να φέρουν οι πολίτες για να αγοράσουν τρόφιμα σε καταστήματα ή να χρησιμοποιήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Αλλά η Δρ Nohynek κατέθεσε χθες ότι το ινστιτούτο της ενημέρωσε τη φινλανδική κυβέρνηση στα τέλη του 2021 ότι τα διαβατήρια COVID δεν είχαν πλέον νόημα, ωστόσο τα πιστοποιητικά συνέχισαν να απαιτούνται. 

Ο Φινλανδός δημοσιογράφος Ike Novikoff ανέφερε την είδηση χθες, αφού έφυγε από την αίθουσα του δικαστηρίου του Ελσίνκι όπου μίλησε ο Δρ Nohynek.



Η παραδοχή της Δρ Nohynek ότι η κυβέρνηση αγνόησε τις επιστημονικές συμβουλές για τον τερματισμό των διαβατηρίων εμβολίων αποδείχθηκε συγκλονιστική, καθώς αγκαλιάζεται ευρέως στους παγκόσμιους ιατρικούς κύκλους. 

Εκτός από την προεδρία της στρατηγικής συμβουλευτικής ομάδας του ΠΟΥ για τους εμβολιασμούς, η Δρ Nohynek είναι μία από τους κορυφαίους συμβούλους εμβολίων της Φινλανδίας και υπηρετεί στα διοικητικά συμβούλια του Vaccines Together και του Διεθνούς Ινστιτούτου Εμβολίων.

Η ψηφιακή πιστοποίηση COVID-19 της ΕΕ συνέβαλε στη δημιουργία του παγκόσμιου δικτύου πιστοποίησης της ψηφιακής υγείας του ΠΟΥ τον Ιούλιο του 2023. «Χρησιμοποιώντας ευρωπαϊκές βέλτιστες πρακτικές, συμβάλλουμε στα ψηφιακά πρότυπα υγείας και στη διαλειτουργικότητα παγκοσμίως - προς όφελος εκείνων που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη», δήλωσε ένας αξιωματούχος της ΕΕ.

Ο Φινλανδός πολίτης Mika Vauhkala δημιούργησε έναν ιστότοπο που συζητά την υπόθεσή του κατά της κυβέρνησης της Φινλανδίας, όπου γράφει ότι ξεκίνησε την αγωγή του «για να υπερασπιστεί βασικά δικαιώματα» αφού του αρνήθηκαν πρωινό τον Δεκέμβριο του 2021 σε καφέ του Ελσίνκι επειδή δεν είχε διαβατήριο COVID παρ' όλο που ήταν υγιής.


"Το σύνταγμα της Φινλανδίας εγγυάται ότι οποιοσδήποτε πολίτης δεν πρέπει να υφίσταται διακρίσεις με βάση, μεταξύ άλλων, τις συνθήκες υγείας", αναφέρει ο Vauhkala στην ιστοσελίδα του.

Η αγωγή του Vauhkala συνεχίστηκε σήμερα στο περιφερειακό δικαστήριο του Ελσίνκι, όπου ο Βρετανός καρδιολόγος Δρ Aseem Malhotra θα καταθέσει ότι, κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID, ορισμένες αρχές και επαγγελματίες του ιατρικού τομέα υποστήριξαν ανήθικες, καταναγκαστικές και παραπληροφορημένες πολιτικές, όπως εντολές εμβολίων και διαβατήρια εμβολίων, οι οποίες υπονόμευσαν την ενημερωμένη συναίνεση των ασθενών και την ιατρική πρακτική που βασίζεται σε αποδεικτικά στοιχεία.


Μπορείτε να διαβάσετε την μαρτυρία του Δρ Malhotra εδώ.


Dr. Aseem Malhotra Helsink court statement - DocumentCloud






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ






ΣΧΕΤΙΚΑ:

"Το γεγονός ότι ο υδράργυρος διαρρέει από σφραγίσματα αμαλγάματος έχει επίσης επιβεβαιωθεί από το RKI"
Η ΕΕ θέλει να απαγορεύσει το αμάλγαμα το 2025 – μετά από 205 χρόνια μαζικής χρήσης. Ο Christoph Benz, πρόεδρος του Γερμανικού Οδοντιατρικού Συλλόγου, για παράδειγμα, εξακολουθεί να θεωρεί ότι το αμάλγαμα είναι «απλά καλό». Αλλά ο οδοντίατρος Helge Runte, πρωτοπόρος της ασφαλούς αφαίρεσης αμαλγάματος, διαφωνεί έντονα σε συνέντευξή του στο Transition News. Από Torsten Engelbrecht


Υψηλής παθογονικότητας ιός της γρίπης των πτηνών A(H5N1): ταυτοποίηση της λοίμωξης του ανθρώπου και συστάσεις για έρευνες και αντίδραση

Έλεγχος τροφίμων στις ΗΠΑ. Τα κράτη με βοοειδή «μολυσμένα» από τη γρίπη των πτηνών δεν θα μπορούν να εξάγουν τις αγελάδες τους σε 17 άλλες πολιτείες.
Και ΑΡΧΙΖΕΙ... Το παλιό όνομα "υψηλής παθογονικότητας γρίπη των πτηνών" δεν αντικατοπτρίζει το γεγονός ότι η παθογένεια είναι χαμηλή ή ανύπαρκτη στους ανθρώπους και αμφισβητήσιμη στα βοοειδή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!