Κυριακή 21 Απριλίου 2024

«Θα υπάρξει επίσημη έρευνα για την πλανδημία» - Ο Reiner Fuellmich, σε 18λεπτη ηχογράφηση από τη φυλακή, αποκαλύπτει βαθιά διείσδυση, συλλογή πληροφοριών και διαπλοκή. Λέει επίσης ότι η αυτοκρατορία των ψεμμάτων Covid καταρρέει



Ένας από τους δικηγόρους του Reiner μου το έστειλε. Παρακαλώ, αν μπορείτε να διαθέσετε χρόνο, ακούστε το και δημοσιεύστε το.

Η διείσδυση είναι, ήταν και θα είναι πάντα το μεγαλύτερο πρόβλημά μας. (Και το τυφλό σημείο.)



Εδώ είναι η τελευταία έκθεση του Greg Reese για τον Reiner Fuellmich, συμπεριλαμβανομένων των συγκλονιστικών γεγονότων σχετικά με τον βιασμό ενός 4χρονου αγοριού, που καλύφθηκαν από μερικές από τις σκοτεινές φιγούρες που διείσδυσαν και συγκέντρωσαν πληροφορίες για τον Reiner - προφανώς γερμανικές μυστικές υπηρεσίες.

Καλοί άνθρωποι.


















1 σχόλιο:

  1. «Το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας» στην ιστορία:
    Οι 11 αποκαλύψεις της Naomi Wolf από έγγραφα εμβολίου Pfizer.

    https://www.lifesitenews.com/news/the-greatest-crime-against-humanity-in-history-naomi-wolfs-11-revelations-from-pfizer-vaccine-documents/

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!