Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ! - Άγρια επίθεση με μαχαίρι στοχεύει τον ορθόδοξο επίσκοπο που λέει την αλήθεια, ο οποίος έχει προειδοποιήσει για επερχόμενο ΔΙΩΓΜΟ των ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ (ΕΚΤΕΝΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ)



Επίθεση ισλαμικής τζιχάντ στοχεύει πάστορα την ώρα που η Λειτουργία μεταδίδετο ενεργά μέσω Διαδικτύου


Ένας από τους αγαπημένους μου ιεροκήρυκες είναι ο Mar Mari Emmanuel, ένας ντόπιος από το Ιράκ που είναι επίσκοπος στην Ασσυριακή Ορθόδοξη Εκκλησία, και χρειάζεται τις προσευχές μας τώρα μετά από μια βάναυση επίθεση που υπέστη ενώ κήρυττε το Λόγο του Θεού το βράδυ της Δευτέρας 15 Απριλίου.


Όπως πολλοί Ασσύριοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, ο επίσκοπος Εμμανουήλ αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το Ιράκ μετά την εισβολή των ΗΠΑ που είχε ως αποτέλεσμα τη μαζική δίωξη των ιρακινών Χριστιανών, οι οποίοι ήταν πάνω από 3 εκατομμύρια πριν από την εισβολή το 2003. Μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης των ΗΠΑ εκεί, οι σιιτικές πολιτοφυλακές ενδυναμώθηκαν και κατέστειλαν σκληρά τους χριστιανούς. Πολλοί σκοτώθηκαν και πολλοί περισσότεροι αναγκάστηκαν να τραπούν σε φυγή.

Είναι μια επαίσχυντη αντανάκλαση της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ και για το λόγο αυτό είναι μια ιστορία που δεν ειπώθηκε ποτέ στα δυτικά εταιρικά μέσα ενημέρωσης.

Ο επίσκοπος Εμμανουήλ κατέληξε στην Αυστραλία, όπου έχει αναπτύξει μια ενεργή διαδικτυακή διακονία με πολλά βίντεο του κηρύγματός του στο YouTube και το TikTok.

Τη Δευτέρα σε μια προαστιακή περιοχή στα δυτικά προάστια του Σίδνεϋ της Αυστραλίας, σημειώθηκε τραγωδία.

Η New York Post, επικαλούμενη πληροφορίες από το αυστραλιανό ειδησεογραφικό πρακτορείο News.com.au, αναφέρει ότι ο επίσκοπος Εμμανουήλ δέχθηκε επίθεση ενώ έκανε κήρυγμα και μαχαιρώθηκε πολλές φορές στο πρόσωπο και το λαιμό. 

Δύο άλλοι ακόμη τραυματίστηκαν επίσης κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της εκκλησίας το βράδυ της Δευτέρας, σε μια μαζική επίθεση με μαχαίρι που ήρθε λίγες μέρες αφότου έξι άνθρωποι μαχαιρώθηκαν μέχρι θανάτου σε ένα κοντινό εμπορικό κέντρο και πυροδότησαν μαζικές ταραχές σε όλη την περιοχή.

Σε ένα ανησυχητικό βίντεο της επίθεσης, που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα στο 'X', ο επίσκοπος Εμμανουήλ φαίνεται να μιλάει στην εκκλησία Christ The Good Shepherd, μια ασσυριακή ορθόδοξη εκκλησία στο Wakeley, όταν ένας άνδρας με μαύρο φούτερ με κουκούλα τον χτυπά με μαχαίρι.

Αυτό είναι ένα επίπεδο βίας που στοχεύει ειδικά κατά των Χριστιανών που δεν έχει παρατηρηθεί συχνά σε δυτικές προσανατολισμένες «δημοκρατικές» χώρες όπως η Αυστραλία.

Παρακάτω είναι μια αναφορά από τον τόπο του εγκλήματος με ένα σύντομο παράδειγμα μερικών από το κήρυγμα του Επισκόπου Εμμανουήλ. 

Όπως θα δείτε, έχει προειδοποιήσει ότι ο κόσμος εισέρχεται σε μια περίοδο θλίψης όπου πολλοί Χριστιανοί θα πεθάνουν για την πίστη τους.

Είπε: «Για χάρη του Χριστού θα αντιμετωπίσω τον θάνατο και δεν θα αρνηθώ τον Σωτήρα μου».





Ο επίσκοπος φάνηκε να προσπαθεί να μιλήσει με τον επιτιθέμενο, ο οποίος στη συνέχεια μαχαίρωσε το πρόσωπο και το λαιμό του επισκόπου λίγο μετά τις 7 μ.μ. τοπική ώρα στο Σίδνεϋ τη Δευτέρα.

Ο Εμμανουήλ έπεσε στο πάτωμα καθώς οι πιστοί έσπευσαν γρήγορα να τον βοηθήσουν.

Ο επίσκοπος μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο, ενώ ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση, ανέφερε News.com.au. Είναι σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση, έγραψε η εκκλησία σε δήλωση που δημοσιεύτηκε στο Instagram.

Ένας άλλος ιερέας ήταν επίσης μεταξύ των τραυματιών και η εκκλησία ζητά τις προσευχές μας.

«Είναι επιθυμία του επισκόπου και του πατέρα να προσευχηθείτε επίσης για τον δράστη», ανέφερε η εκκλησία. «Ζητούμε επίσης ευγενικά από οποιονδήποτε βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της Εκκλησίας να φύγει εν ειρήνη, όπως μας διδάσκει ο Κύριος και Σωτήρας μας, Ιησούς Χριστός».

Τουλάχιστον δύο άλλοι νοσηλεύτηκαν επίσης στη σκηνή για τραύματα, σύμφωνα με News.com.au.

Το κίνητρο για το μαχαίρωμα δεν είναι άμεσα γνωστό, αλλά ο δράστης φέρεται να είπε στους πιστούς στη σκηνή ότι ο Εμμανουήλ «αναμειγνυόταν στη θρησκεία μου, οπότε ήρθα να εμπλακώ στη δική του», έγραψε ένας πολιτικός στο διαδίκτυο. 

Δεν γνωρίζουμε τίποτε με βεβαιότητα ακόμα, αλλά μια επίθεση με μαχαίρι όπως αυτή φέρει όλα τα χαρακτηριστικά μιας επίθεσης ισλαμικής τζιχάντ. Ο επίσκοπος Εμμανουήλ ήταν πολύ ειλικρινής στην κριτική του για το Ισλάμ και από πού πηγάζει το πνεύμα της τζιχάντ. Προέρχεται από το λάκκο της κόλασης.

Χιλιάδες εξεγέρθηκαν στους δρόμους έξω από την εκκλησία του επισκόπου, ενώ περίμεναν τον δράστη να βγει έξω.

«Βγάλτε τον έξω, βγάλτε τον έξω», ακούγεται να φωνάζει ο εξαγριωμένος όχλος σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter.



Άλλα πλάνα έδειξαν ένα μεγάλο πλήθος να διαμαρτύρεται στο σημείο και προφανώς να καταστρέφει τοπικές περιουσίες, με δεκάδες ανθρώπους να χτυπούν σε ένα παράθυρο ασθενοφόρου, αναφέρει News.com.au.

Παρακαλώ προσευχηθείτε για την πλήρη ανάρρωση του Επισκόπου Mar Mari Emmanuel και ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη εναντίον του δράστη.

Για περισσότερα σχετικά με τη διακονία του, μπορείτε να δείτε τα κηρύγματά του στο κανάλι του στο YouTube.



ΠΗΓΗ: 
Vicious stabbing attack targets truth-telling Orthodox bishop who has warned of coming persecution of Christians – LeoHohmann.com



_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 



- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 



ΕΚΤΑΚΤΟ: Επιτιθέμενος μαχαιρώνει επίσκοπο, πιστούς σε εκκλησία στο Σίδνεϊ

Ένα από τα θύματα, ο επίσκοπος Mar Mari Emmanuel, είναι ο ηγέτης μιας υπερσυντηρητικής αίρεσης της ασσυριακής ορθόδοξης πίστης.





Η αστυνομία λέει ότι ένας άνδρας έχει συλληφθεί και τους βοηθά  στις έρευνές τους.

Τέσσερεις άνθρωποι τραυματίστηκαν στην επίθεση. Ένας άνδρας γύρω στα 50 μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Λίβερπουλ με πολλαπλά τραύματα, όπως και ένας άνδρας γύρω στα 30.

Οι διασώστες ασθενοφόρων της ΝΝΟ περιέθαλπαν έναν άνδρα στα 20 του με τραύματα στο χέρι του και έναν άνδρα στα 60 του με τραύματα στο χέρι του στη σκηνή.

Η επίθεση καταγράφηκε σε ζωντανή ροή της λειτουργίας.

Ένα από τα θύματα, ο επίσκοπος Mar Mari Emmanuel, είναι ο ηγέτης μιας υπερσυντηρητικής αίρεσης της ασσυριακής ορθόδοξης πίστης.

Σύμφωνα με την Sydney Morning Herald, κήρυττε φωτιά και θειάφι σε λειτουργίες που μεταδόθηκαν ζωντανά και προσέλκυσε σκληροπυρηνικούς Χριστιανούς για τα κηρύγματά του κατά των LGBTQ και τον σκεπτικισμό του για την πανδημία.

Αυτό είναι το δεύτερο μαχαίρωμα στο Σίδνεϋ μέσα σε λίγες ημέρες.

Το Σάββατο, έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν ένας άνδρας με μαχαίρι επιτέθηκε σε αγοραστές στο Westfield Bondi Junction στην πόλη. Αρκετοί περισσότεροι τραυματίστηκαν σε διάφορους βαθμούς.

Ο δράστης έγινε αντιληπτός από έναν κοντινό αστυνομικό, ο οποίος άρχισε να τον καταδιώκει. Σύμφωνα με το ABC, στράφηκε εναντίον του αστυνομικού και σήκωσε το μαχαίρι του, οπότε τον πυροβόλησε και τον σκότωσε.


Ο επίσκοπος Mar Mari Emmanuel κήρυττε στην εκκλησία "Christ The Good Shepherd" στο Wakeley στα δυτικά του Σίδνεϋ τη Δευτέρα λίγο μετά τις 7 μ.μ., όταν ένας άνδρας ντυμένος στα μαύρα περπάτησε μέχρι το βωμό και τον μαχαίρωσε πολλές φορές.

Χιλιάδες οργισμένοι διαδηλωτές έχουν περικυκλώσει την εκκλησία του Wakeley και φώναζαν «Φέρτε τον έξω» μετά από μια μαζική επίθεση με μαχαίρι στο Σίδνεϋ.


Δείτε τα βίντεο στην πηγή:




_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _




UPDATE: Ο δράστης που επιτέθηκε στον επίσκοπο στο Σίδνεϋ είναι ριζοσπάστης μουσουλμάνος 

Οργισμένο χριστιανικό πλήθος συγκεντρώνεται έξω από την εκκλησία - απειλεί να λιντσάρει τον επιτιθέμενο 

Τα τραύματα του επισκόπου Emanuel φέρεται να μην απειλούν τη ζωή (ΒΙΝΤΕΟ)


Ένα μεγάλο πλήθος οργισμένων χριστιανών συγκεντρώθηκε έξω από την Ασσυριακή Εκκλησία στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας, όπου η αστυνομία κρατά τον άνδρα που μαχαίρωσε τέσσερα άτομα κατά τη διάρκεια μιας εκκλησιαστικής λειτουργίας.

Οι άνθρωποι βρίσκονται σε μια σχεδόν ταραχή έξω από την εκκλησία, φαινομενικά θέλοντας να λιντσάρουν τον μαχαιροβγάλτη, ο οποίος βρίσκεται τώρα υπό αστυνομική κράτηση.

Συγκρατημένος από τους ενορίτες, ο φαινομενικά ισλαμιστής τρομοκράτης που επιτέθηκε στον Ασσύριο Ορθόδοξο Επίσκοπο Mar Mari φέρεται να είπε στα αραβικά: «αν δεν επέκρινε τον Προφήτη μου (Μωάμεθ) και τη θρησκεία μου (Ισλάμ), δεν θα είχα έρθει ή δεν θα είχα επιτεθεί».

Μετά την επίθεση εναντίον του Ασσύριου Επισκόπου H.G Mar Mari Emmanuel στο Σίδνεϋ, ένα πλήθος εκατοντάδων θυμωμένων Ασσυρίων συγκεντρώθηκε στην εκκλησία απαιτώντας από την αστυνομία να τους παραδώσει τον επιτιθέμενο.

Η αστυνομία του Σίδνεϋ περικύκλωσε τον νεστοριανό χριστιανικό ναό, φοβούμενη ότι οι Ασσύριοι θα μπορούσαν να λιντσάρουν και να σκοτώσουν τον τρομοκράτη

Η Telegraph ανέφερε:

«Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι συνέλαβε τον ύποπτο και ούτε τα τραύματα του ιερέα, ούτε των τριών άλλων ανθρώπων που τραυματίστηκαν, θεωρούνται απειλητικά για τη ζωή του. Μετά το περιστατικό, εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν έξω από την εκκλησία στο δυτικό Σίδνεϋ με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δείχνουν πλήθη να φωνάζουν «βγάλτε τον έξω» και «οφθαλμόν αντί οφθαλμού».

Ένα βίντεο φαίνεται να δείχνει μια σκάλα να χρησιμοποιείται για να σπάσει ένα παράθυρο της εκκλησίας, ενώ η αστυνομία φέρεται να αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει δακρυγόνα για να επιτρέψει στους αστυνομικούς να ξεφύγουν από την περιοχή αφού μια περίμετρος που είχαν κατασκευάσει παραβιάστηκε από ταραχοποιούς, σύμφωνα με αναφορές. Η αστυνομία της Νέας Νότιας Ουαλίας κάλεσε το κοινό να «αποφύγει» την περιοχή.

Ο Chris Minns, ο πρωθυπουργός της Νέας Νότιας Ουαλίας, απηύθυνε έκκληση για «ηρεμία» εν μέσω «ανησυχητικών» σκηνών στο Σίδνεϋ.

«Ανησυχητικές σκηνές απόψε στο Wakeley απόψε», είπε ο κ. Minns. «Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι με τα θύματα και τους πρώτους ανταποκριτές που εργάζονται για να μας κρατήσουν ασφαλείς».

Παρακολουθήστε: Συγκρατημένος από τους ενορίτες, ο ισλαμιστής τρομοκράτης που επιτέθηκε στον επίσκοπο Mar Mari φέρεται να είπε στα αραβικά: «αν δεν επέκρινε τον Προφήτη μου (Μωάμεθ) και τη θρησκεία μου (Ισλάμ), δεν θα είχα έρθει ή επιτεθεί»

Ο ισλαμιστής τρομοκράτης που επιτέθηκε στον επίσκοπο Mar Mari φέρεται να είπε στα αραβικά: «αν δεν επέκρινε τον προφήτη μου (Μωάμεθ) και τη θρησκεία μου (Ισλάμ), δεν θα είχα έρθει ή επιτεθεί» pic.twitter.com/Lo4L7V8Ebh

— Paul Serran (@paul_serran) 15 Απριλίου 2024

Παρακολουθήστε: Χριστιανοί ξεσηκώνονται στο Σίδνεϋ μετά από βάναυση επίθεση εναντίον Ορθόδοξου Επισκόπου.


Χριστιανοί εξεγέρθηκαν στο Σίδνεϋ μετά από βάναυση επίθεση σε Ορθόδοξο Επίσκοπο @Chriscoveries στο έδαφος pic.twitter.com/u0Yw5VFgZm

— Jack Poso (@JackPosobiec) 15 Απριλίου 2024


Παρακολουθήστε: Αυστραλιανά ΜΑΤ συγκεντρώνονται μακριά από την εκκλησία όπου μαχαιρώθηκε ο επίσκοπος Mar Mari.


ΕΚΤΑΚΤΟ: Αυστραλιανή δύναμη καταστολής ταραχών πλήθος μακριά από την εκκλησία όπου μαχαιρώθηκε ο επίσκοπος Mar Mari

Πείτε στον δημοσιογράφο @Chriscoveries δεν μπορεί να μείνει pic.twitter.com/MVRSNtqbDR

— Jack Poso (@JackPosobiec) 15 Απριλίου 2024


Αριστερά ο μαχαιροβγάλτης


Διαβάστε περισσότερα:

ΕΚΤΑΚΤΟ: Άλλο ένα μαζικό μαχαίρωμα στο Σίδνεϋ καθώς ο επιτιθέμενος στοχεύει επίσκοπο και πολλούς πιστούς στην εκκλησία του Καλού Ποιμένα (SHOCK VIDEO)









ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ










ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΤΥΠΟ:

Σίδνεϋ: Ποιος είναι ο ιερέας που μαχαιρώθηκε -Αντιεμβολιαστής, τι έλεγε για τον γάμο ομο(φιλο)φύλων στην Ελλάδα

Ένας υπερσυντηρητικός χριστιανός ιερέας και αρκετοί οπαδοί του μαχαιρώθηκαν μέσα σε εκκλησία στα δυτικά του Σίδνεϊ.

Ο επίσκοπος Mar Mari Emmanuel μαχαιρώθηκε μαζί με αρκετούς πιστούς στη μέση μιας Λειτουργίας στο Wakeley, το βράδυ της Δευτέρας.

[...]

Ο χριστιανός ορθόδοξος επίσκοπος που μαχαιρώθηκε στη δεύτερη επίθεση με μαχαίρι στο Σίδνεϊ μέσα σε τρεις ημέρες είναι γνωστός για τις απόψεις του κατά των ΛΟΑΤΚΙ και για τα εμβόλια Covid.




Η Ιταλία αντιμετωπίζει καταστροφική κατάρρευση της καθολικής πίστης, καθώς η μαζική συμμετοχή πέφτει στο 10% ή κάτω
Η σταθερή, ακόμη και επιταχυνόμενη, παρακμή της πρακτικής της καθολικής πίστης μεταξύ των Ιταλών περιγράφεται λεπτομερώς σε μια νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε από τον καθηγητή Luca Diotallevi του Πανεπιστημίου της Ρώμης.


Τέξας Κόκκινες Δαμαλίδες + Τρίτος Εβραϊκός Ναός = Αντίχριστος;


Είναι η άφιξη από το Τέξας πέντε «τέλεια κόκκινων δαμαλίδων» στο Ισραήλ ένα σημάδι εκπλήρωσης προφητείας, μια προφητεία που προλέγει την κατασκευή του Τρίτου Εβραϊκού Ναού και την άφιξη του αντίχριστου;

Όταν αυτές οι κόκκινες δαμαλίδες προσγειώθηκαν στο Ισραήλ τον Σεπτέμβριο του 2022, το γεγονός ήταν τόσο αμφιλεγόμενο που η Χαμάς το χρησιμοποίησε αργότερα ως πρόσχημα για να δικαιολογήσει τις επιθέσεις της στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου 2023. 

Η Χαμάς ισχυρίστηκε ότι η άφιξη των κόκκινων δαμαλίδων στο Ισραήλ έδειξε την πρόθεση των Εβραίων να ξαναχτίσουν το ναό τους και έτσι να εκτοπίσουν και να καταστρέψουν ένα από τα σημαντικότερα ιερά του Ισλάμ: το τζαμί Al-Asca, το οποίο βρίσκεται στη θέση του παλιού εβραϊκού ναού. 

Πολλοί άγιοι πίστευαν ότι, μόλις οι Ιουδαίοι ανοικοδομήσουν το Ναό τους με επιτυχία, αυτή θα ήταν η ευκαιρία για την άφιξη του αντίχριστου που προειπώθηκε στις Γραφές. 

Ήρθε αυτή η ώρα τώρα; 

Παρακολουθήστε αυτό το επεισόδιο του John-Henry Westen Show για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την πρόθεση πίσω από την ανοικοδόμηση του εβραϊκού ναού και τι σημαίνει αυτό για τον κόσμο.



Ένας πρώην Αφρικανός καθολικός ιερέας του Opus Dei λαμβάνει νέα ημερομηνία για κανονική δίκη λόγω κριτικής στον Πάπα Φραγκίσκο

Διακυβεύεται η ιερατική κλήση του π. Missigbètò. 

Σύμφωνα με ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έλαβε το LifeSiteNews, ο ιερέας μπορεί να τιμωρηθεί πολύ αυστηρά επειδή συνέχισε να επισημαίνει τις θεολογικές καινοτομίες του Πάπα Φραγκίσκου δημόσια: να απολυθεί από το κληρικό κράτος.

3 σχόλια:



  1. https://korakas-news.gr/2024/04/ti-eipe-o-episkopos-poy-machairothike-chthes-se-ekklisia-tis-aystralias-gia-ta-emvolia-kai-ta-lockdown.html

    Τον Αύγουστο του 2021, εκφώνησε ένα βροντερό κήρυγμα καταδικάζοντας τις «εσκεμμένες ενέργειες» των μυστικών εταιρειών πίσω από την «πανδημία του κορωνοϊού».

    «Σταματήστε να υποδουλώνετε τους ανθρώπους», είπε ο επίσκοπος. «Τα ψέματα πρέπει να τελειώσουν. Τα lockdown πρέπει να τελειώσουν. Αυτό είναι μια σκλαβιά. Πρέπει να υπάρχει ένα τέλος στη «κορώνα». Μπορεί εύκολα να αντιμετωπιστεί με αποδεδειγμένα αποτελεσματικά φάρμακα, όχι με μη δοκιμασμένα πειραματικά λεγόμενα εμβόλια που δημιουργήθηκαν με κακόβουλη πρόθεση».

    Είστε όλοι δειλοί;
    «Αφήστε τον Μπιλ Γκέιτς να τρυπηθεί με αυτό. Αφήστε τους Ροκφέλερ να τα βγάλουν πέρα. Αφήστε τους Ρότσιλντ να τρυπηθούν με τις ενέσεις. Αφήστε τον Klaus Schwab να τρυπηθεί με φόλες. Αφήστε τον Τζορτζ Σόρος να τρυπηθεί, φώναξε ο επίσκοπος.

    «Μην αναγκάζετε τους ανθρώπους να εμβολιαστούν λόγω «μέτρων ασφαλείας»», είπε. «Υπάρχει κάποιος ανάμεσά σας που είναι αρκετά άντρας για να σηκωθεί και να πει την αλήθεια, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα τον διώξουν; Είστε όλοι δειλοί; Σας έχουν τυφλώσει τα χρήματα;»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα συστημικά μέσα και στην Ελλάδα παίζουν προκλητικό και επικίνδυνο ρόλο και σε αυτό το θέμα.
    Δικαιολογούν την επίθεση επειδή ο ιερωμένος αυτός ήταν ενάντια στα εμβόλια, του ΛΟΑΤΚΙ και τη ΝΤΠ.
    Στην ουσία, προτρέπουν ξεκάθαρα επιθέσεις σε αυτές τις ομάδες.
    Που είναι η δικαιοσύνη; Καταλαβαίνουν ότι με τη σιωπή τους και την ανοχή τους γίνονται συνεργοί ενθαρρύνοντας εγκληματικές και τρομοκρατικές συμπεριφορές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον έχω παρακολουθήσει στο τικτοκ.
    Μαχητικός και ομολογητής μου φάνηκε.
    Η επίθεση εναντίον του είναι επιβεβαίωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!