Τετάρτη 10 Απριλίου 2024

Ο στρατός του Τζο Μπάιντεν δεν μπορεί να φτάσει την ποσόστωση στρατολόγησης - τότε εμφανίζεται αυτό το βίντεο


ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ: «Τύραννοι!» Σοκαριστικό βίντεο καθώς στρατιώτες επιτίθενται σε μέλος που αρνείται να εμβολιαστεί COVID



Από τον Jim Hoft

Μετά την ντροπιαστική παράδοση της Αμερικής στο Αφγανιστάν, ο στρατός των ΗΠΑ υπό τον Τζο Μπάιντεν δεν μπόρεσε να επιτύχει τους στόχους στρατολόγησης.

Κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους 2023, οι στρατιωτικές υπηρεσίες των ΗΠΑ έχασαν συλλογικά τους στόχους στρατολόγησης κατά περίπου 41.000 νεοσύλλεκτους.


Εν τω μεταξύ, ο στρατός των ΗΠΑ συνεχίζει να προωθεί μια κουλτούρα παράνοιας υπέρ της DEI, ενώ στοχεύει τους ομοφυλόφιλους και τις μειονότητες για προώθηση.


Στη συνέχεια, αυτό το βίντεο έγινε viral.

Το βίντεο δείχνει τη μεταχείριση από τον στρατό του ανώτερου αεροπόρου της USAF Lance Castle, ενός μέλους της υπηρεσίας που αρνήθηκε το υποχρεωτικό εμβόλιο CV-19.

Το βίντεο δείχνει τον Lance Castle να βγαίνει από το κελί του.

Ο Lance Castle ονομάστηκε «εσωτερική απειλή», του δόθηκε 60 ημέρες προφυλάκισης (έχασε τη γέννηση του 1ου παιδιού) και στάλθηκε σε στρατοδικείο για να δικαστεί για 5 κατηγορίες UCMJ.

Μέσω του Mark Charles Bashaw, επαγγελματία υγείας, ο οποίος ήταν ο πρώτος άνδρας που καταδικάστηκε από ειδικό στρατοδικείο τον Μάϊο του 2022 για παραβίαση εντολών συμμόρφωσης με τα μέτρα περιορισμού της COVID-19. Ο Bashaw, πατέρας τριών παιδιών, κρίθηκε επίσης ένοχος επειδή δεν φορούσε μάσκα σε εσωτερικούς χώρους.

Ο Bashaw συνεχίζει να εκθέτει την αλήθεια για τις στρατιωτικές εντολές COVID που κατέστρεψαν χιλιάδες ζωές και τραυμάτισαν εκατοντάδες στρατιώτες, ναύτες και πεζοναύτες.




Ο Mark Charles Bashaw δημοσίευσε αυτά τα έγγραφα από την υπόθεση του ανώτερου αεροπόρου Lance Castle μετά τη σύλληψή του.

Ο Lance Castle βρέθηκε NG ή "Αθώος" όλων των κατηγοριών εναντίον του.

σελίδα 1



Σελίδα 2




Σελίδα 3





Το "NG" (not guilty) σημαίνει ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ

Κατασκευασμένες μαλακίες! Αυτός ο Διοικητής και ο Διοικητής Ομάδας θα πρέπει να δουν το εσωτερικό ενός κελιού φυλακής! Τύραννοι!

Πρέπει να διερευνηθεί άμεσα από το Κογκρέσσο για ολόκληρη τη Διοίκηση της Ομάδας Υποστήριξης Αποστολής στο Cannon AFB του Νέου Μεξικού σχετικά με τις παράνομες ενέργειες... pic.twitter.com/zAOb9LwYV3

— Mark Charles Bashaw (@MCBashaw) 7 Απριλίου 2024



Εδώ είναι τα έγγραφα του κατηγορητηρίου.

Το E-5 Lance Castle χαρακτηρίστηκε ως «εσωτερική απειλή» για τη μη λήψη του υποχρεωτικού εμβολίου COVID - ένα επικίνδυνο εμβόλιο που δεν εμπόδισε καν τη μετάδοση της νόσου.



Σελίδα 2



Ο Mark Charles Bagshaw κυκλοφόρησε αυτό το βίντεο αφού καταδικάστηκε επειδή δεν έκανε το εμβόλιο COVID. Είναι θρησκευόμενος άνθρωπος.


ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ κατά 1 ΥΠΟΣΜΗΝΑΓΟΥ MARK C. BASHAW #unalienablepower #defytrants pic.twitter.com/vSx69v4ZEZ

— Mark Charles Bashaw (@MCBashaw) 7 Απριλίου 2024



Το Gateway Pundit επικοινώνησε με τον Charles Bagshaw και θα ενημερώσει αυτήν την ανάρτηση με τυχόν νέες πληροφορίες.

UPDATE: Ο Mark Charles Bashaw κατέβασε τον λογαριασμό του 'X' τη Δευτέρα.




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΣΧΕΤΙΚΑ:

Χαλκίδα: 60χρονος ξεψύχησε στη μέση του δρόμου, περιμένοντας το ασθενοφόρο



Πέθανε στη σκηνή ο ηθοποιός Μανώλης Γεωργιάδης
Ο Μανώλης Γεωργιάδης, ερασιτέχνης ηθοποιός, πέθανε ξαφνικά χθες κατά τη διάρκεια θεατρικής παράστασης, με τον Σπύρο Μπιμπίλα να γνωστοποιεί το συμβάν με ανάρτησή του στα social media.



Λάρισα: Πέθανε ξαφνικά ο αντιδήμαρχος Κιλελέρ, Αλέκος Χονδρονάσιος



Επείγουσα προειδοποίηση σχετικά με την ανάκληση απολυμαντικού χεριών επειδή είναι ικανό να σας βάλει σε κώμα ή να προκαλέσει τύφλωση


Το CDC στέλνει νέο «συναγερμό υγείας» για τη γρίπη των πτηνών στις ΗΠΑ
Το CDC εξέδωσε νέο συναγερμό για τη γρίπη των πτηνών αφού ένας αγρότης του Τέξας αρρώστησε με H5N1.



Τοξικές «παντοτινές χημικές ουσίες» βρέθηκαν στο 65% των δημοφιλών εμπορικών σημάτων επιδέσμων
Οι δημοφιλείς μάρκες επιδέσμων μπορεί να περιέχουν PFAS που συνδέονται με ενδοκρινικές διαταραχές, διαταραχές του θυρεοειδούς, στειρότητα και πολλά άλλα, σύμφωνα με μια νέα έκθεση καταναλωτών.



Αγωγή για βλάβη από εμβόλια: Η AstraZenca πρέπει να παραδώσει δεδομένα
Στη Γερμανία, ένας (πιθανώς) ενάγων που υπέστη βλάβη από εμβόλιο ήταν σε θέση να επιτύχει επιτυχία έναντι της AstraZeneca. Η φαρμακευτική εταιρεία πρέπει τώρα να παραδώσει δεδομένα σχετικά με τον εμβολιασμό κατά του Covid.

1 σχόλιο:

  1. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο εμβολιασμός για το κράτος πρέπει να είναι υποχρέωση και όχι δικαίωμα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υποχρεούμαι να κάνω ένα δοκιμαστικό εμβόλιο αμφιβόλου αποτελεσματικότητας πιθανόν επικίνδυνο για την υγεία μου αντί να έχω το δικαίωμα να αποφασίζω ότι επιλέξω για το καλό της υγείας μου. Δηλαδή, είναι σωστό να αποφασίζει κάποιος άλλος τι είναι καλό για μένα, ασχέτως το τι εγώ θέλω; Το βίντεο δεν μου παίζει αλλά από ότι καταλαβαίνω από την φωτογραφία τον έβαλαν κάτω και τον εμβολίασαν με το ζόρι. Αυτό δεν λέγεται φασισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!