Τετάρτη 10 Απριλίου 2024

Καλώς ήλθατε στο Τέταρτο Ράϊχ!


Ο FDA οριστικοποίησε έναν κανόνα που επιτρέπει σε ορισμένες κλινικές δοκιμές να λειτουργούν ΧΩΡΙΣ τη λήψη ενημερωμένης συγκατάθεσης

Ο FDA οριστικοποίησε έναν κανόνα που επιτρέπει σε ορισμένες κλινικές δοκιμές να λειτουργούν ΧΩΡΙΣ τη λήψη ενημερωμένης συγκατάθεσης από τους συμμετέχοντες.

Η μελέτη δεν μπορεί να αποτελέσει παρά ελάχιστο κίνδυνο για τον άνθρωπο και πρέπει να περιλαμβάνει κατάλληλες διασφαλίσεις για την προστασία των δικαιωμάτων, της ασφάλειας και της ευημερίας των εμπλεκομένων.

Η αντίδραση κατά του νέου κανόνα πρότεινε ότι οι αλλαγές θα επιτρέψουν στα θεσμικά συμβούλια αναθεώρησης (IRB) να συμβιβάζονται όλο και περισσότερο με τα πρότυπα, προσθέτοντας ότι ο όρος «ελάχιστος κίνδυνος» είναι πολύ ασαφής και θα μπορούσε να παρερμηνευθεί ή να γίνει κατάχρηση.

Η εξάλειψη της συναίνεσης κατόπιν ενημέρωσης θέτει ΟΛΟΥΣ σε κίνδυνο.

Βίντεο εντός του συνδέσμου





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ





ΣΧΕΤΙΚΑ:

Μην πιστέψετε στη φάρσα του «ιού της γρίπης των πτηνών»!



Εδώ είναι πώς σταματάμε τον ΠΟΥ στις Ηνωμένες Πολιτείες. Βήμα 1: Μια ΑΚΡΟΑΣΗ για την εκπαίδευση του Συνεδρίου. Βήμα 2 (οι πολιτείες) αύριο.
Επικοινωνήστε μαζί μου αν ενδιαφέρεστε να διατηρήσετε την πρόσβασή σας στην πληροφορία, τη σωματική αυτονομία και το Σύνταγμα και θέλετε να βοηθήσετε! Ας διατηρήσουμε την εθνική μας αυτοδιάθεση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!