Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Βίντεο: Κλίμα – Η ψυχρή αλήθεια. Η μαζική απάτη που προωθεί την υπερθέρμανση του πλανήτη / κλιματική αλλαγή

(Από ανάρτησή μας στις 17 Απριλίου 2024)


Ξυπνάμε γρήγορα στην τεράστια απάτη που προωθεί την υπερθέρμανση του πλανήτη / κλιματική αλλαγή ως «κατεξοχήν σενάριο καταστροφής».



Από τον Julian Rose
Global Research, 14 Απριλίου 2024


Πρώτη δημοσίευση στις 11 Απριλίου 2024

***

Σε αυτή την ταινία (δείτε παρακάτω) είναι μια συνοπτική και δυναμικά παρουσιασμένη σειρά εκθέσεων από επιστήμονες και κλιματολόγους που ξεκαθαρίζουν την πραγματική αλήθεια πίσω από την εφεύρεση της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

Συνιστάται ιδιαίτερα η προβολή για όλους όσους χρειάζονται υλικό που μπορεί να μοιραστεί με άλλους που πρέπει να ενημερωθούν για αυτό το ζωτικό ζήτημα.

Η κλιματική αλλαγή / υπερθέρμανση του πλανήτη είναι το εργαλείο εκφοβισμού που χρησιμοποιείται για να ανατρέψει εντελώς την παγκόσμια οικονομία, να καταστρέψει τη γεωργία και να ενεργήσει ως υποτιθέμενος κρίσιμος «κίνδυνος για την υγεία» για τον παγκόσμιο πληθυσμό.

H Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας έχει το θράσος να ισχυρίζεται ότι είναι σε θέση να αποφανθεί και για θέματα κλίματος. 

Έτσι, η «Συνθήκη για την Πανδημία», εάν εγκριθεί από την Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας τον Μάϊο του 2024, φαίνεται να είναι η βάση για την τοποθέτηση τόσο της κλιματικής αλλαγής όσο και της παγκόσμιας υγείας υπό τον δεσποτικό μανδύα που υποστηρίζεται από τα Ηνωμένα Έθνη / Παγκόσμιο Οικονομικό Ίδρυμα.

Ας μην έχουμε καμμία αμφιβολία ότι η ατζέντα της μείωσης του πληθυσμού βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αυτών των ελιγμών.

Ο Covid, το κλίμα και η υγειονομική περίθαλψη είναι πλέον όλα όπλα από την ελίτ της λατρείας της Big Finance που κινεί τα νήματα των πολιτικών αρχηγών-μαριονετών, των μη κυβερνητικών οργανώσεων (ΜΚΟ) και όλων των πρακτόρων που ακολουθούν τη γραμμή του status quo από πάνω προς τα κάτω.

Θα ευχόμουν όσοι μιλούσαν για αυτή την ταινία να είχαν το θάρρος να υψώσουν τη φωνή τους πριν από τη συνταξιοδότησή τους. Εδώ είναι που οι πραγματικοί πληροφοριοδότες μένουν πραγματικά μόνοι τους. Χρειάζεται θάρρος.

Δείτε την ταινία παρακάτω ή πατήστε εδώ.




*

Σημείωση για τους αναγνώστες: Κάντε κλικ στο κουμπί κοινής χρήσης παραπάνω. Ακολουθήστε μας στο Instagram και το Twitter και εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Telegram. Μη διστάσετε να αναδημοσιεύσετε και να μοιραστείτε ευρέως άρθρα παγκόσμιας έρευνας.

Ο Julian Rose είναι βιοκαλλιεργητής, συγγραφέας, ραδιοτηλεοπτικός φορέας και διεθνής ακτιβιστής. Είναι συγγραφέας τεσσάρων βιβλίων, εκ των οποίων το τελευταίο «Ξεπερνώντας το ρομποτικό μυαλό» είναι ένα σαφές κάλεσμα για να αντισταθούμε στη δεσποτική κατάληψη της ζωής μας από τη Νέα Παγκόσμια Τάξη. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του για περισσότερες πληροφορίες www.julianrose.info

Είναι τακτικός συνεργάτης της Global Research.


Η προτεινόμενη εικόνα είναι από το EcoWatch








ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ






ΣΧΕΤΙΚΑ:

Ο υπουργός Μεταφορών απειλεί τους Γερμανούς με «επ' αόριστον απαγόρευση οδήγησης το Σαββατοκύριακο» για την επίτευξη των υποχρεωτικών στόχων εκπομπών

Τα νησιά που οι κινδυνολόγοι για το κλίμα είπαν ότι σύντομα θα «εξαφανιστούν» λόγω της ανόδου της θάλασσας βρέθηκαν να έχουν αυξηθεί σε μέγεθος


Εμπειρογνώμονας για το κλίμα προειδοποιεί κατά του ακραίου «πορνό καιρού» από κινδυνολόγους που προωθούν «δρακόντειες» πολιτικές
Ο Bjorn Lomborg, συγγραφέας και πρόεδρος της Συναίνεσης της Κοπεγχάγης, συνεχίζει να εφιστά την προσοχή στα ακραία μέτρα που απαιτούν οι ακτιβιστές της κλιματικής αλλαγής και οι πολιτικοί.


Σπάνιοι θάνατοι πριονόψαρων σε 7 ημέρες έχουν αφήσει τους επιστήμονες μπερδεμένους εν μέσω περίεργης συμπεριφοράς ψαριών της Φλόριντα



Είναι η συζήτηση για το κλίμα μια κατασκευασμένη κινδυνολογία; Υπάρχουν οικονομικά συμφέροντα ισχυρών ανθρώπων πίσω από αυτό; Και πολιτικές προθέσεις; Αυτό ισχυρίζονται κορυφαίοι επιστήμονες και νομπελίστες σε μια ταινία. Εδώ μπορείτε να το δείτε με γερμανικούς υπότιτλους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!