Τρίτη 9 Απριλίου 2024

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Αποκάλυψαν ΜΥΣΤΙΚΟ έργο ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗΣ


Τι θα γινόταν αν σας έλεγα ότι υπήρχε μια πραγματική ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ σε εξέλιξη;


PETER IMANUELSEN
7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024


Ένα ερευνητικό πείραμα που κράτησαν κρυφό από το κοινό επειδή φοβόντουσαν μια αντίδραση.

Διότι αυτό ακριβώς συμβαίνει.

Και συνεχίστε να διαβάζετε μέχρι το τέλος, γιατί ποτέ δεν θα μπορέσετε να μαντέψετε ποιος έχει εμπλακεί σε αυτό το έργο...

Από ένα παροπλισμένο αεροπλανοφόρο στον κόλπο του Σαν Φρανσίσκο, ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον εκτόξευσαν τρισεκατομμύρια σωματίδια αλατιού στην ατμόσφαιρα με σκοπό να εμποδίσουν το φως του ήλιου να φθάσει στην Γη.

Όλα αυτά γίνονται στο όνομα της ανάσχεσης της υπερθέρμανσης του πλανήτη, φυσικά!

Λένε ότι οι διοργανωτές δεν ανακοίνωσαν ευρέως αυτό το πείραμα για να «αποφύγουν τη δημόσια αντίδραση».

«Η ιδέα της παρέμβασης στη φύση είναι τόσο αμφιλεγόμενη, που οι διοργανωτές της δοκιμής της Τρίτης κράτησαν τις λεπτομέρειες ως επτασφράγιστο μυστικό, ανησυχώντας ότι οι επικριτές θα προσπαθήσουν να τις σταματήσουν», έγραψαν οι New York Times.

Με άλλα λόγια, αυτό δεν είναι μια θεωρία συνωμοσίας. Είναι εξ ορισμού ένα γεγονός συνωμοσίας. Συνωμότησαν για να κρατήσουν μυστικό αυτό το πείραμα.

Δεν είναι περίεργο προσπάθησαν να το κρατήσουν μυστικό, γιατί νομίζω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα ήταν ευτυχείς να μάθουν ότι οι άνθρωποι προσπαθούν να τροποποιήσουν τον καιρό και να εμποδίσουν το φως του ήλιου.

Χρησιμοποιούν ειδικά κατασκευασμένους ψεκαστήρες για να εκτοξεύσουν τρισεκατομμύρια κρυστάλλους αλατιού στον ουρανό, προσπαθώντας να αυξήσουν την πυκνότητα και την ανακλαστική ικανότητα των νεφών.

Και αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο. Μια εταιρεία που ονομάζεται Make Sunsets ξεκίνησε ένα μετεωρολογικό μπαλόνι για να απελευθερώσει τοξικό διοξείδιο του θείου στον αέρα για να εμποδίσει τον ήλιο.

Η ιδέα είναι ότι θα μπλοκάρουν τον ήλιο και έτσι θα μειώσουν τη θερμοκρασία στην Γη. Αυτή είναι μια τρομερή ιδέα.

Στη Σουηδία είχαμε την πιο κρύα νύχτα του Ιανουαρίου του αιώνα. Ήταν -48,8C στο Arjeplog. Δεν θέλω πραγματικά να γίνει πιο κρύο - Σας ευχαριστώ!

Η πολιτεία του Τεννεσσί ψήφισε πρόσφατα την απαγόρευση της γεωμηχανικής στην πολιτεία. Γελοιοποιήθηκαν από τα κυρίαρχα μέσα μαζικής ενημέρωσης γι' αυτό, επειδή αυτό ήταν λίγο πολύ απλώς μια «θεωρία συνωμοσίας».




Τι είδους ακούσιες συνέπειες θα μπορούσε να έχει αν ψεκάζαμε χημικά στον αέρα για να εμποδίσουμε τον ήλιο; Τι θα γινόταν αν προκαλούσε ένα παγκόσμιο επεισόδιο ψύξης όπου είχαμε μια εποχή παγετώνων; Αυτό είναι επικίνδυνο.

Ακόμη και η Greenpeace είναι σκεπτική για την ιδέα της ηλιακής γεωμηχανικής, λέγοντας ότι οι συνέπειες αυτού θα ήταν δύσκολο να προβλεφθούν.


ΚΑΙ ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ;

Δεν είναι άλλος από τον Μπιλ Γκέητς φυσικά.



Ένας μηχανικός της Silicon Valley που είχε εργαστεί στο παρελθόν στη Xerox και ανέπτυξε ένα ακροφύσιο για να ψεκάζει σωματίδια μελανιού για εκτυπωτές, κλήθηκε τώρα να αναπτύξει ένα ακροφύσιο για να ψεκάζει αερολύματα θαλασσινού αλατιού.

Το 2009, αυτός ο μηχανικός έλαβε μια επένδυση 300.000 δολλαρίων από τον Μπιλ Γκέητς για να εργαστεί για την ανάπτυξή του. Μια ομάδα εργάστηκε σε αυτόν τον ψεκαστήρα και ήταν έτοιμος πέρυσι.

Ορίστε λοιπόν.

Ένα έργο που ξεκίνησε με επενδύσεις από τον Μπιλ Γκέητς ήταν τώρα έξω ψεκάζοντας σωματίδια στην ατμόσφαιρα με στόχο να εμποδίσει το φως του ήλιου για να σταματήσει η κλιματική αλλαγή.

Και το έκαναν κρυφά για να αποφύγουν τη δημόσια αντίδραση.

Απίστευτο.


ΠΗΓΗ: UNREAL: They revealed SECRET geo-engineering project (substack.com)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΣΧΕΤΙΚΑ:

Σβήνουμε τα φώτα μόνοι μας

Ένας πρώην ανώτερος οικονομικός σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ βλέπει μια αναπόφευκτη ενεργειακή καταστροφή να έρχεται με τη νέα πολιτική της κυβέρνησης Μπάιντεν για το κλίμα.

Wir drehen uns selbst das Licht aus (epochtimes.de)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!