Τρίτη 9 Απριλίου 2024

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Μετά την επίθεση με μαχαίρι σε τετράχρονο κοριτσάκι ο δράστης από την Συρία είναι προφανώς «ανίκανος για ενοχή»



Την Πέμπτη, ανέφερα εδώ μια σχεδόν αδιανόητη πράξη: Στην ειδυλλιακή πόλη Wangen στο Allgäu, ένας 34χρονος Σύριος επιτέθηκε σε ένα τετράχρονο κορίτσι με μαχαίρι σε ένα σούπερ μάρκετ. Το θύμα και ο δράστης δεν γνωρίζονταν πριν. Το παιδί, το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα και χρειάστηκε επείγουσα χειρουργική επέμβαση, είναι κατά πάσα πιθανότητα τυχαίο θύμα. Η κατάστασή της είναι πλέον σταθερή, δόξα τω Θεώ.

Στο κείμενό μου την Πέμπτη, προειδοποίησα επειγόντως κατά της εισαγωγής βίας από περιοχές κρίσης και βίας όλων των χωρών στη Γερμανία – και ακόμη περισσότερο κατά της ταμπού αυτής της εισαγωγής βίας και της δυσφήμισης οποιουδήποτε επισημαίνει τον κίνδυνο ως «δεξιό» και επομένως «ναζιστικό».

Τώρα αποδεικνύεται: Οι φόβοι μου ήταν προφανώς δικαιολογημένοι και σε αυτή την περίπτωση: «Ο επιτιθέμενος με μαχαίρι πιθανότατα είχε σχέση με το Wangen. Η εισαγγελία υποθέτει "μειωμένη ενοχή ή ανικανότητα ενοχής"», γράφει η περιφερειακή εφημερίδα «schwaebische.de». Στη φωτογραφία που συνοδεύει την ανάρτηση, ο ύποπτος φαίνεται να απομακρύνεται από την αστυνομία. Έχει γενειάδα παρόμοια με αυτή που έχουν συνήθως οι ισλαμιστές.

Σύμφωνα με την έκθεση, έχει εκδοθεί ένταλμα κράτησης εναντίον του άνδρα. Είχε «μεταφερθεί σε ψυχιατρικό νοσοκομείο για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε συνδυασμό με επικίνδυνη σωματική βλάβη».

Σύμφωνα με το γραφείο του εισαγγελέα, ο άνδρας είναι προφανώς ψυχικά άρρωστος.

Σύμφωνα με την ανακριτική αρχή, ο άνδρας είχε «σύνδεση με το Wangen». Βρισκόταν στην πόλη στο Allgäu "για κάποιο χρονικό διάστημα": "Προφανώς είχε ένα μέρος για να κοιμηθεί στο Wangen", δήλωσε ο αρμόδιος αρχηγός της αστυνομίας του Ravensburg Uwe Stürmer, σύμφωνα με το "schwäbische.de": "Πού ήταν αυτό, πρέπει ακόμα να διευκρινιστεί".

Κατά τη γνώμη μου, όλοι όσοι καταστέλλουν και κάνουν ταμπού το θέμα της εισαγωγής βίας για πολλά, πολλά χρόνια, και δεν θέλουν να παραδεχτούν ότι πολλοί άνθρωποι έρχονται σε εμάς από περιοχές κρίσης και βίας που είναι ψυχικά ασθενείς και, ως εκ τούτου, επικίνδυνοι, έχουν μερίδιο ευθύνης για αυτήν την πράξη.

Όσο το θέμα εξακολουθεί να είναι ταμπού, τίποτε δεν μπορεί να γίνει για τον κίνδυνο. Αλλά αυτό θα ήταν επειγόντως απαραίτητο.

Γινόμαστε μάρτυρες μιας διπλής διάβρωσης του Βασικού Νόμου: το γεγονός ότι το δικαίωμά μας ασύλου ισχύει μόνο για άτομα που δεν έρχονται σε εμάς από ασφαλή τρίτη χώρα απλώς αγνοείται από εκατομμύρια. 

Εξίσου αγνοείται η απαίτηση του συντάγματος ότι το κράτος πρέπει να προστατεύει αποτελεσματικά τους πολίτες του από τον κίνδυνο. 

Φυσικά, ποτέ το κράτος δεν θα μπορέσει να το αγνοήσει αυτό εντελώς. Αγνοώντας τους προφανείς κινδύνους, αλλά και κάνοντας ταμπού την συζήτηση, το θεωρώ μια τεράστια παραβίαση του συντάγματος.


ΠΗΓΗ: Nach Messerattacke auf Vierjährige: Syrer offenbar „schuldunfähig“ - reitschuster.de


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

2 σχόλια:

  1. Iστορικό αποκλειστικό ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε Γερμανούς στρατιώτες να πηγαίνουν ξανά κοντά στην Ρωσία - Για πρώτη φορά μετά τον Β' Παγκόσμιο...
    https://www.oparlapipas.gr/2024/04/i_9.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ....Δηλαδή τώρα, επειδή είναι λαθρομετανάστης, είναι τάχα & δήθεν "ανίκανος γιά ενοχή";
    Τί χοντροκομμένες ανερμάτιστες αηδίες είναι αυτά;
    Τό μικρό αθώο καί απολύτως ανυπεράσπιστο παιδάκι μόλις στά 4 του χρόνια, δέν έχει ψυχούλα;
    Τί χρώσταγε;
    Η Δύση καί είναι ξεκάθαρο, θά πληρώσει πάρα πολύ ακριβά, ανυπολόγιστα ακριβά, τήν παράδοσή της αμαχητί στούς λαθροεισβολείς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!