Κυριακή 21 Απριλίου 2024

ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ! Επιβολή ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ γιά τήν χρήση ....ξυλόσομπας !!!!!!!!!



Με πρόστιμο απειλούνται στην Βρετανία όσοι θερμαίνουν το σπίτι τους με καυσόξυλα!

Δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό.

Ακόμη μια ημέρα περνάει, και ένας ακόμη παράλογος νόμος για το κλίμα έχει αποφασιστεί, όλα στο όνομα της προστασίας του περιβάλλοντος.

Τώρα οι άνθρωποι που ζουν στο South Gloucestershire στη Βρετανία απειλούνται να τιμωρηθούν με πρόστιμο εάν θέλουν να θερμάνουν τα σπίτια τους με καυσόξυλα. 

Ναι, καλά διαβάσατε.

Με τις τιμές της ηλεκτρικής ενέργειας στα ύψη, μερικοί άνθρωποι προσπαθούν να εξοικονομήσουν χρήματα για θέρμανση ανάβοντας μια ζεστή φωτιά στο τζάκι. Αλλά όχι...

Αυτό είναι κακό για το περιβάλλον, καθώς η καύση καυσόξυλων εκπέμπει κακά σωματίδια, λένε.

Αλλά μην φοβάστε! Ο διευθυντής περιβαλλοντικής υγείας δήλωσε ότι θα είναι διαθέσιμη υποστήριξη, όπως επιχορηγήσεις και χαμηλότοκα δάνεια😈, έτσι ώστε οι ιδιοκτήτες σπιτιού να μπορούν να βελτιώσουν τη μόνωση στα σπίτια τους και να αποκτήσουν ανανεώσιμη ενέργεια.

Αλήθεια, προσφέρεται στους ανθρώπους να πάρουν ένα δάνειο για να μονώσουν το σπίτι τους; Με άλλα λόγια, αυτό θα κοστίσει μόνο χρήματα στους ανθρώπους.

Με αυτή την ώθηση για άχρηστες ανεμογεννήτριες, φυσικά οι τιμές της ενέργειας θα αυξηθούν στην τιμή. Επειδή είναι πραγματικά απλό. Όταν ο άνεμος δεν φυσάει, δεν παράγεται ηλεκτρική ενέργεια. 

Κατά ειρωνικό τρόπο, χρειαζόμαστε τον σωστό καιρό για να λειτουργήσουν οι ανεμογεννήτριες.





Οι άνθρωποι που παραβιάζουν τους κανόνες και αποφασίζουν να χρησιμοποιήσουν την ξυλόσομπα τους ούτως ή άλλως, κινδυνεύουν να τους επιβληθεί πρόστιμο £ 300.

Με όλη τη συζήτηση για τις πόλεις των 15 λεπτών, τι θα ακολουθήσει;

Η εικασία μου είναι κλιματικά lockdown κάποιου είδους. Ίσως αν υπερβείτε το προσωπικό σας όριο άνθρακα, θα σας απαγορευτεί η οδήγηση για ένα μήνα.

Θα μπορούσε να ονομαστεί «θεωρία συνωμοσίας» τώρα, αλλά με θυμηθείτε σε λίγα χρόνια...



ΠΗΓΗ: 
UNREAL: They are FINING people for using wood stoves (substack.com)

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

2 σχόλια:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!