Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Η απάντηση της Μαρίας Ζαχάροβα, στήν πρέσβειρα του Ισραήλ στήν Μόσχα Σιμόνα Χαλπερίν...

 


Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Το Ισραήλ αναμένει από τήν Ρωσία να καταδικάσει
τήν μαζική πυραυλική επίθεση του Ιράν...
»
Σιμόνα Χαλπερίν
, πρέσβης του Ισραήλ στη Ρωσία

Η Μαρία Ζαχάροβα απάντησε στην έκκληση της ισραηλινής πρέσβης στη Ρωσία, Σιμόνα Χαλπερίν, να καταδικάσει τη νυχτερινή επίθεση του Ιράν:


«Σιμόνα, μου θυμίζεις  π ό τ ε  το Ισραήλ καταδίκασε τουλάχιστον  μ ί α  επίθεση από το καθεστώς του Κιέβου στις ρωσικές περιοχές;


Δεν θυμάσαι;


Ούτε εγώ.


Θυμάμαι όμως τακτικές δηλώσεις υπέρ των ενεργειών του Ζελένσκι από Ισραηλινούς αξιωματούχους. 

Εκείνες οι εγκληματικές και τρομοκρατικές ενέργειες των καθαρμάτων στην Bankova, ως αποτέλεσμα των οποίων, χρόνο με το χρόνο, σκοτώνονται άμαχοι και καταστρέφονται οι αστικές υποδομές.»

«Θάνατος στην Αμερική! Θάνατος στο Ισραήλ!»

Χθες το πρωί η συνεδρίαση του Ιρανικού κοινοβουλίου, μετά τα αντίποινα της Ισλαμικής Δημοκρατίας κατά του ισραηλινού σιωναζιστικού καθεστώτος, άνοιξε με τις κραυγές των βουλευτών: «Θάνατος στην Αμερική! Θάνατος στο Ισραήλ!»

https://www.press-gr.com/2024/04/blog-post_709.html

2 σχόλια:

 1. Ποιός είναι εκείνος ο επιτιθέμενος που έχει διαλύσει τις υποδομές στις περισσότερες πόλεις της Ουκρανίας; Ο ευρών κερδίσει τσίχλα χρησιμοποιημένη. Ασε μας ρε Μαριώ, που το παίζεις σκληρή απέναντι στην πρέσβειρα των εκλεκτών του γιαχβέ. Και εσύ στην ίδια συμμορία ανήκεις και κοροϊδεύετε τα ηλίθια γκοϊμ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τό κάκιστον είναι ότι η "πιάτσα" είναι φίσκα μέ ελληνόφωνα κι οβριόφρονα ωσάν καί τού λόγου σου...
   Ράουνταπ καί γκραμμοξόν καί γιά τά μοντσάντο υβρίδια, φρέζα, κουσιά καί πύρ. Κι ύστερα δισκοσβάρνα..

   Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!