Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Ολυμπιονίκης με .... « ξ α φ ν ι κ ο ύ ς » ΘΡΟΜΒΟΥΣ αίματος «σάν γ α ι ο σ κ ώ λ η κ ε ς»!!!!!


Η πρέσβειρα εμβολιασμού και ολυμπιονίκης Kristina Vogel έπρεπε να υποβληθεί σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση. 
Θρόμβοι αίματος μεγέθους ....γαιοσκώληκος είχαν σχηματιστεί στους πνεύμονές της.

Η 33χρονη δις Ολυμπιονίκης Kristina Vogel παραλίγο να χάσει τη ζωή της. 

Υποβλήθηκε σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση πριν από λίγες ημέρες λόγω πνευμονικής εμβολής. 

Οι θρόμβοι αίματος που έβγαιναν «σαν λιπώδεις γαιοσκώληκες» αφαιρέθηκαν, σύμφωνα με τις αναφορές. 

Οι κριτικοί άνθρωποι σκέφτονται γρήγορα την ταινία "Πέθανε ξαφνικά", η οποία πόλωσε το κοινό με τέτοια σοκαριστικά πλάνα.

Άγνωστη αιτία

Η Vogel βρέθηκε κοντά στον θάνατο. Στο τέλος, πήγε εγκαίρως στην κλινική και στη συνέχεια πήρε τα σήματα σοβαρά - ίσως επειδή η πρώην κορυφαία αθλήτρια γνωρίζει καλά το σώμα της. 

Το Focus έχει αναφερθεί στις κρίσιμες ώρες. 
Το μόνο πράγμα που δεν είναι ακόμη γνωστό είναι η αιτία της εμβολής. Αυτό πρέπει τώρα να «βρεθεί», λένε.

Η Vogel κέρδισε χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 και του 2016, αλλά ένα σοβαρό ατύχημα στην προπόνηση το 2018 σταμάτησε την καρριέρα της. 

Από τότε, είναι παραπληγική. Από τα αυστριακά ταμπλόιντ μαθαίνει κανείς ότι η παραπληγία δεν έχει καμμία σχέση με την εμβολή.

Η πρώην αστέρας της ποδηλασίας εργάζεται τώρα ως προπονήτρια και ήταν πολιτικά ενεργή. Μέχρι το 2023, ήταν ενεργή για το CDU στο δημοτικό συμβούλιο της Ερφούρτης. 

Κατά τη διάρκεια αυτής της δραστηριότητας, είχε επίσης σχολιάσει την πολιτική εμβολιασμού.

Στα τέλη του 2021, είχε επικρίνει έντονα τον Joshua Kimmich επειδή δεν ήθελε να εμβολιαστεί. Για την Vogel, η ένεση ήταν μια «πολιτική υποχρέωση», εξήγησε τότε ως «πρέσβειρα εμβολιασμού». Αθλητές όπως ο Kimmich ειδικότερα έχουν μια «λειτουργία μοντέλλου».

Αυτά τα σχόλια πυροδότησαν επίσης μια έντονη συζήτηση σχετικά με την προέλευση του ιατρικού περιστατικού της. Ταυτόχρονα, όμως, θα πρέπει επίσης να ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση.


Εικόνα: "German Track Cycling Championships 2022, 068 Kristina Vogel" από τον Nicola έχει άδεια CC BY-SA 4.0.

ΠΗΓΗ:
 Olympiasiegerin mit „plötzlichem“ Blutgerinnsel „wie Regenwürmer“ (tkp.at)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ


ΣΧΕΤΙΚΑ: 


Αυξημένη θνησιμότητα από καρκίνο προσαρμοσμένη στην ηλικία μετά την τρίτη δόση εμβολίου mRNA-λιπιδίων νανοσωματιδίων κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19 στην Ιαπωνία



Μελέτη στην Ιαπωνία: περισσότεροι θάνατοι από καρκίνο μετά την τρίτη δόση mRNA
Μια μελέτη του 2024 που δημοσιεύθηκε στο The Cureus Journal of Medical Science εξέτασε πώς άλλαξαν τα προσαρμοσμένα στην ηλικία ποσοστά θνησιμότητας (AMR) για διαφορετικούς καρκίνους κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19 (2020-2022) στην Ιαπωνία. Τα ποσοστά προσαρμοσμένα στην ηλικία είναι μια στατιστική μέθοδος για δίκαιες συγκρίσεις μεταξύ ομάδων διαφορετικών ηλικιών, ειδικά για ασθένειες όπως ο καρκίνος, οι οποίες είναι πιο πιθανό να εμφανιστούν σε ενήλικες μεγαλύτερης ηλικίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!