Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Στην Ιαπωνία, δεκάδες χιλιάδες διαμαρτύρονται για την «υπερεθνική αρπαγή της παγκόσμιας υγείας» από τον ΠΟΥ



«Τώρα δεν υπάρχει δεξιά ή αριστερά.

Όλοι, από τις αντικοινωνικές δυνάμεις της Yakuza μέχρι την Αυτού Μεγαλειότητα τον αυτοκράτορα της Ιαπωνίας, είναι θύματα των εμβολίων.

[...]

Εάν οι ενήλικες δεν ξυπνήσουν και δεν προστατεύσουν σωστά την Ιαπωνία, τα παιδιά και τα εγγόνια μας θα αναγκαστούν να πληρώσουν το τίμημα ...



Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν το Σαββατοκύριακο σε ένα κεντρικό πάρκο του Τόκιο για να διαμαρτυρηθούν για την προτεινόμενη συνθήκη πανδημίας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και τις τροποποιήσεις του Διεθνούς Υγειονομικού Κανονισμού (IHR) - προτάσεις που οι επικριτές ισχυρίζονται ότι απειλούν την εθνική κυριαρχία της Ιαπωνίας και άλλων χωρών.

Η Ένωση Πολιτών κατά της Συνθήκης για την Πανδημία διοργάνωσε το συλλαλητήριο, με τη βοήθεια του Παγκόσμιου Συμβουλίου Υγείας (WCH) της Ιαπωνίας, σύμφωνα με τον ιστορικό και συγγραφέα Chikatsu Hayashi και τον Masayasu Inoue, MD, Ph.D., ομότιμο καθηγητή μοριακής παθολογίας και ιατρικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Οσάκα.

Το συλλαλητήριο ζήτησε την αποχώρηση της Ιαπωνίας από τον ΠΟΥ. Οι συμμετέχοντες αντιτάχθηκαν επίσης στη «συνθήκη πανδημίας» και στις τροποποιήσεις του IHR και στις πολιτικές δημόσιας υγείας της ιαπωνικής κυβέρνησης, δήλωσαν στο The Defender οι Hayashi και Inoue, οι οποίοι μίλησαν και οι δύο στη συγκέντρωση.

Το συλλαλητήριο διοργανώθηκε στο East Ikebukuro Central Park. Ο Izumi Kamijo, μέλος του WCH Japan, δήλωσε στο The Defender ότι ο χώρος ήταν συμβολικός καθώς κάποτε στέγαζε τη φυλακή Sugamo, «όπου κρατούνταν οι περισσότεροι από τους κορυφαίους κυβερνητικούς και στρατιωτικούς μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο που αρνήθηκαν να συνεργαστούν με τη δύναμη κατοχής, δηλαδή τον στρατηγό McArthur και τον στρατό των ΗΠΑ».

Οι εκτιμήσεις για την προσέλευση φτάνουν τα 100.000 άτομα, αλλά σύμφωνα με τον Kamijo, «η προσέλευση εκτιμάται γύρω στα 20.000... Μερικοί άνθρωποι λένε μέχρι 30.000, άλλοι λένε πάνω από 10.000. Έτσι, 20.000 θα ήταν κατάλληλο».

Ακόμη και μια προσέλευση 20.000 συμμετεχόντων είναι σημαντική, σύμφωνα με τον Kamijo, ο οποίος είπε: «Δεν είχαμε τόσο μεγάλο συλλαλητήριο για δεκαετίες». Οι Hayashi και Inoue εκτίμησαν επίσης ότι περίπου 20.000 άνθρωποι παρευρέθηκαν, αποκαλώντας το «μεγάλο επίτευγμα».


Οι ειδικοί χαιρετίζουν την αυξανόμενη παγκόσμια αντίθεση στις προτάσεις του ΠΟΥ

Η Mary Holland, πρόεδρος της Children's Health Defense (CHD), δήλωσε ότι ήταν «ενθουσιασμένη που είδε το ξέσπασμα αντίστασης» στην απόπειρα παγκόσμιας εξαγοράς της υγείας από τον ΠΟΥ στην Ιαπωνία.

Η Holland είπε στο The Defender:

«Η Ιαπωνία ήταν ιστορικά μπροστά από την καμπύλη στην αντίσταση στον εξαναγκασμό των εμβολίων - με εμβόλια MMR, DPT, HPV και το πρόγραμμα παιδικής ηλικίας συνολικά. Και ο ιαπωνικός λαός έχει βιώσει τρομακτικό τεχνολογικό πόλεμο, συμπεριλαμβανομένων πυρηνικών όπλων και βιολογικών.

«Είναι ενθαρρυντικό να βλέπουμε γιατρούς και επιστήμονες, όπως ο Δρ Inoue, να ενώνονται με το κοινό για να διεκδικήσουν τα ανθρώπινα δικαιώματα των ανθρώπων να λαμβάνουν τις δικές τους αποφάσεις.

Είθε οι πορείες στην Ιαπωνία να τις πυροδοτήσουν σε όλο τον κόσμο και είθε η συνθήκη του ΠΟΥ και οι τροποποιήσεις του ΔΥΚ να καταλήξουν στον σωρό τέφρας της ιστορίας».

Ο Shabnam Palesa Mohamed, εκτελεστικός διευθυντής της CHD Africa και ιδρυτής του Transformative Health Justice, δήλωσε: «Οι συγκεντρώσεις είναι ένα ισχυρό εργαλείο στην άμεση δράση και την πολιτική ανυπακοή. Υπενθυμίζουν στις λεγόμενες αρχές ότι η δύναμη του λαού είναι μεγαλύτερη από τους ανθρώπους στην εξουσία».

«Παραδοσιακά θεωρούμενη ως μια συντηρητική κοινωνία, αυτή η διαδήλωση μας υπενθύμισε το θάρρος, τη σοφία και την ηθική του ιαπωνικού λαού», δήλωσε ο Mohamed. «Είναι το μεγαλύτερο συλλαλητήριο κατά του ΠΟΥ που έχω δει τελευταία και εμπνέομαι να το δω να συμβαίνει στην Ανατολή».

Η Δρ Kat Lindley, πρόεδρος του Global Health Project και διευθύντρια της Παγκόσμιας Συνόδου Κορυφής για τον COVID, δήλωσε ότι ενθαρρύνθηκε ότι «ο κόσμος ξυπνάει» και ότι υπάρχει κάποια αντίσταση στις προτάσεις του ΠΟΥ, ειδικά σε μια χώρα όπως η Ιαπωνία, η οποία δεν είναι γνωστή για την έντονη αντίθεσή της στην κυβέρνηση.

H Lindley και άλλοι δήλωσαν στο The Defender ότι το συλλαλητήριο του Τόκιο είναι ένα από τα πιο πρόσφατα παραδείγματα της αυξανόμενης παγκόσμιας αντίθεσης στον ΠΟΥ και τις προτάσεις του.

H Ολλανδή δικηγόρος Meike Terhorst δήλωσε στο The Defender ότι νωρίτερα σήμερα, το ολλανδικό κοινοβούλιο ενέκρινε πρόταση ζητώντας καθυστέρηση στην ψηφοφορία της Παγκόσμιας Συνέλευσης Υγείας για τις τροποποιήσεις του ΔΥΚ του 2023, με βάση το γεγονός ότι δεν υποβλήθηκαν για αναθεώρηση τέσσερις μήνες πριν από τη συνέλευση, σε αντίθεση με το άρθρο 55 του υφιστάμενου ΔΥΚ (2005).

Η Δρ Meryl Nass, παθολόγος και ιδρύτρια της Door To Freedom, δήλωσε ότι τα μέλη των κοινοβουλίων σε όλο τον κόσμο πρέπει να ανταποκριθούν καθώς «το ενδιαφέρον μεταξύ των πολιτών έχει εκτοξευθεί στα ύψη».

H Nass ανέφερε το παράδειγμα της Αυστραλίας, όπου η Μικτή Μόνιμη Επιτροπή Συνθηκών της χώρας δημοσίευσε πρόσφατα μια δήλωση εξηγώντας ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της χώρας, και όχι μόνο η επιτροπή, είναι υπεύθυνη για διαπραγματευτικά μέσα όπως οι προτάσεις του ΠΟΥ, πιθανώς ως απάντηση σε σημαντικό αριθμό δημόσιων ερευνών.

Ως αποτέλεσμα της αυξανόμενης παγκόσμιας αντίθεσης, η Lindley δήλωσε ότι οι διαπραγματεύσεις σχετικά με τις προτάσεις του ΠΟΥ «γίνονται όλο και πιο αμφιλεγόμενες, κάτι που είναι επίσης ενθαρρυντικό».

«Η πλειοψηφία των ανθρώπων μόλις ενημερωθούν είναι εναντίον και των δύο συμφωνιών, καθώς αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι πρόκειται για μια υπερεθνική αρπαγή της παγκόσμιας υγείας από τον ΠΟΥ», είπε.


«Βρισκόμαστε τώρα στη μέση του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου – ενός πολέμου πληροφοριών»

Στο συλλαλητήριο του Σαββάτου, ο Inoue δήλωσε ότι η υγεία οπλοποιείται παγκοσμίως ως μέρος ενός «τρίτου παγκόσμιου πολέμου που διεξάγεται με πληροφορίες».

Ο Hayashi αναφέρθηκε στο παρελθόν της Ιαπωνίας, λέγοντας ότι η αντίθεση στις προτάσεις του ΠΟΥ είναι παρόμοια με το «να σταματήσουμε την τρίτη ατομική βόμβα με τα χέρια μας, με τα χέρια του ιαπωνικού λαού».

Στην ομιλία του, ο Kazuo Sato, της Ένωσης Πολιτών κατά της Συνθήκης για την Πανδημία, αναφέρθηκε στη ζημιά που είχαν τα εμβόλια COVID-19 και οι πανδημικοί περιορισμοί για τα παιδιά:

«[Πριν από δύο χρόνια] προγραμματίσαμε μια διαδήλωση για να δείξουμε την αντίθεσή μας στον εξαναγκασμό των παιδιών να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού, ο οποίος δεν έχει προκαλέσει καμία ζημιά. Στην πραγματικότητα, τα παιδιά λάμβαναν όλο και περισσότερα εμβόλια και τα σχολεία ήταν σαν χάος.

«Ο κορωνοϊός έχει δημιουργήσει μια ιστορία αποσύνδεσης, διακοπής της επικοινωνίας και διαχωρισμού γονέων και παιδιών... 

Η τρέχουσα κατάσταση συνοψίζεται τέλεια ως ένα σχέδιο "δημιουργίας προβλημάτων και εξεύρεσης προετοιμασμένης λύσης". 

Προκειμένου να σταματήσει αυτή η παρωδία, ο καθένας πρέπει να κάνει αυτό που του αναλογεί για να μετριάσει αυτή την τεχνητά δημιουργημένη κατάσταση και τη ζημιά που προκαλείται από αυτήν».

Ο Inoue απηύθυνε έκκληση για ενότητα απέναντι στις προτάσεις του ΠΟΥ. Αποκαλώντας την τοποθεσία του συλλαλητηρίου «ιερή», είπε στους παρευρισκόμενους:

«Τώρα δεν υπάρχει δεξιά ή αριστερά.

Όλοι, από τις αντικοινωνικές δυνάμεις της Yakuza μέχρι την Αυτού Μεγαλειότητα τον αυτοκράτορα της Ιαπωνίας, είναι θύματα των εμβολίων.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτή τη φορά είναι πολιτικά ακομμάτιστη.

Αν οι άνθρωποι όλων των επαγγελμάτων και ηλικιών δεν ενωθούν, ο ιαπωνικός λαός θα εξοντωθεί.

«Βρισκόμαστε τώρα στη μέση του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου – ενός πολέμου πληροφοριών. Εάν οι ενήλικες δεν ξυπνήσουν και δεν προστατεύσουν σωστά την Ιαπωνία, τα παιδιά και τα εγγόνια μας θα αναγκαστούν να πληρώσουν το τίμημα ... Θα ήθελα να ζητήσω από τον λαό της Ιαπωνίας να κάνει τη φωνή του να ακουστεί δυνατά κατά της κυβέρνησης Kishida και των γραφειοκρατών που υιοθέτησαν μια πολιτική εγκατάλειψης του ίδιου του έθνους του. Ας κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε μαζί».

Ο Hayashi επέκρινε έντονα τον ΠΟΥ και διάφορα εμβόλια κατά τη διάρκεια της ομιλίας του:

«Ας στείλουμε αυτό το μήνυμα σε όλη την Ιαπωνία και στον κόσμο: Η «συμφωνία πανδημίας» και ο ΔΥΚ δεν έχουν άλλη επιλογή από το να διαλυθούν. Η κυβέρνηση θα πρέπει να αποκαλύψει πληροφορίες σχετικά με τη «συνθήκη πανδημίας» και τον ΔΥΚ στο κοινό.

«Δεν θα ανεχθούμε παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από τον ΠΟΥ. Η κυβέρνηση πρέπει να καταργήσει τα επιβλαβή και άχρηστα γενετικά εμβόλια. 

Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης πρέπει να αναφέρουν την απότομη αύξηση των υπερβολικών θανάτων μετά τον εμβολιασμό ... 

Μην τους αφήσετε να εμβολιαστούν με το γενετικό εμβόλιο της γρίπης. 

Σταματήστε την ανάπτυξη επικίνδυνων αυτοενισχυόμενων εμβολίων mRNA. 

Διαμαρτυρόμαστε έντονα κατά του ΠΟΥ, ο οποίος αγνοεί το δικαίωμα των ανθρώπων να επιλέγουν και την κυριαρχία της Ιαπωνίας και αναγκάζει τους ανθρώπους να εμβολιαστούν».

Η Nass είπε στο The Defender: «Οι Ιάπωνες γνωρίζουν για τα όπλα μαζικής καταστροφής, έχοντας δύο ατομικές βόμβες να προσγειωθούν στις πόλεις τους και έχοντας βιώσει βιολογικό πόλεμο κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου».

«Οι άνθρωποι έχουν βαρεθεί», πρόσθεσε. «Δεν θέλουν πλέον τη λεγόμενη έρευνα "κέρδους λειτουργίας" που θα οδηγήσει σε μελλοντικές πανδημίες ή επιθέσεις βιολογικού πολέμου».


«Ακραία παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων»

Το συλλαλητήριο ήρθε λίγες μέρες αφότου ο Inoue ετοίμασε ένα προηχογραφημένο «μήνυμα προς τον κόσμο» σχετικά με τις προτάσεις του ΠΟΥ.

Στο βίντεό του της 11ης Απριλίου, ο Inoue, ο συγγραφέας του «Απόσυρση από τον ΠΟΥ», δήλωσε ότι οι προτάσεις του ΠΟΥ αποτελούν «παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και ότι η πανδημία COVID-19 «χρησιμοποιήθηκε ως ψευδές πρόσχημα από τον ΠΟΥ για να οδηγήσει τους εμβολιασμούς όλων των λαών στον κόσμο».

"Δημιουργήθηκε ένα σχέδιο για να μειωθεί ο χρόνος ανάπτυξης εμβολίων, ο οποίος συνήθως διαρκεί περισσότερο από 10 χρόνια έως λιγότερο από ένα έτος", δήλωσε ο Inoue. «Αυτή η επιχείρηση χρησιμοποιήθηκε για να καλύψει τους [κινδύνους] των γενετικών εμβολίων. Με το πρόσχημα της εξοικονόμησης χρόνου, επιλέχθηκε μια εξαιρετικά επικίνδυνη μέθοδος».

Ο Inoue δήλωσε τα εξής:

«Η ενδομυϊκή έγχυση ιικών γονιδίων για την παραγωγή τοξικών πρωτεϊνών ακίδας απευθείας στους ανθρώπινους ιστούς για την τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος [είναι] μια εντελώς νέα μέθοδος και λανθασμένη μέθοδος που δεν έχει εφαρμοστεί ποτέ πριν στην ανθρώπινη ιστορία.

Είναι αδύνατο, επομένως, για τους περισσότερους γιατρούς να δώσουν την κατάλληλη ενημερωμένη συγκατάθεση».

Αυτό έχει οδηγήσει σε επικράτηση ανεπιθύμητων ενεργειών που σχετίζονται με τα εμβόλια «που δεν έχουν παρατηρηθεί ποτέ στην ανθρώπινη ιστορία», δήλωσε ο Inoue, αποκαλώντας το «ακραία παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων». Είπε ότι η ιαπωνική κυβέρνηση σχεδιάζει τώρα «να κατασκευάσει ένα νέο σύστημα παραγωγής εμβολίων στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την επόμενη πανδημία».

«Η ιαπωνική κυβέρνηση είναι η πρώτη στον κόσμο που εγκρίνει ένα νέο είδος εμβολίου που ονομάζεται εμβόλιο αυτοαναπαραγωγής και σχεδιάζει να αρχίσει να το προμηθεύει αυτό το φθινόπωρο και το χειμώνα», δήλωσε ο Inoue. Σημειώνοντας ότι έχει επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις παραγωγής αυτών των νέων εμβολίων από πρώτο χέρι, είπε: «Αυτή είναι μια απίστευτη, τρελλή κατάσταση».

Είπε ότι η ιαπωνική κυβέρνηση ζητά μεγάλης κλίμακας κλινικές δοκιμές αξίας 900 εκατομμυρίων δολλαρίων από φαρμακευτικές εταιρείες που αναλαμβάνουν την πρόκληση της ανάπτυξης εμβολίων για να προετοιμαστούν για την επόμενη πανδημία από την ασθένεια 'Χ', που προτάθηκε κατά τη διάρκεια των φετινών συνεδριάσεων του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Είπε:

«Εικάζεται ότι το κίνημα της ιαπωνικής κυβέρνησης αποτελεί μέρος της αποστολής 100 ημερών του CEPI [Συνασπισμός για την Καινοτομία Επιδημικής Ετοιμότητας], η οποία στοχεύει στη μείωση του χρόνου στο ένα τρίτο της Επιχείρησης Warp Speed.

«Δηλαδή, προσπαθούν να συντομεύσουν τον επιχειρηματικό κύκλο εμβολίων αναπτύσσοντας ένα εμβόλιο σε εκατό ημέρες. Αυτό είναι δυνατό μόνο αγνοώντας την οπτική γωνία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

Ο Inoue δήλωσε ότι οι προτεινόμενες τροποποιήσεις του ΔΥΚ και η συνθήκη για την πανδημία είναι προσπάθειες «να δοθεί ορθολογισμός και νομική δεσμευτική ισχύς σε τέτοια αντιεπιστημονικά και επικίνδυνα τρελλά σχέδια».

Και πρόσθεσε: «Μόνο μέσα από τη διαδικασία ανταλλαγής πληροφοριών μεταξύ όλων των χωρών του κόσμου μπορούμε να βρούμε ελπίδα εν μέσω απελπισίας.

Ελπίζω ότι η δήλωσή μου θα βοηθήσει όλους σας να προστατεύσετε την υγιή ζωή σας και την οικογένειά σας».


Οι διαμαρτυρίες του ΠΟΥ συνεχίζονται στην Ιαπωνία καθώς αυξάνονται οι θάνατοι από εμβόλια COVID και οι τραυματισμοί

Οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου δήλωσαν στο The Defender ότι η διαδήλωση του Σαββάτου ήταν μία από τις πολλές προσπάθειες που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Ιαπωνία για να αντιταχθούν στη «συνθήκη πανδημίας» και στις τροποποιήσεις του IHR, με τον Χαγιάσι να αναφέρεται σε «πολυάριθμες κυβερνητικές κριτικές σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης».

Ο Kamijo δήλωσε: «Η WCH Japan έχει οργανώσει μια εκστρατεία υπογραφών εναντίον του ΠΟΥ». Η εκστρατεία «Ένα εκατομμύριο άνθρωποι» στοχεύει «στην αντιμετώπιση των τρεχόντων ζητημάτων υγείας και στην προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων όσον αφορά την υγεία και την αυτονομία του σώματος, καθώς και την ελευθερία του λόγου».

«Η εκστρατεία έχει ως στόχο να συγκεντρώσει τις φωνές των ανθρώπων που μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες και να παροτρύνει την ιαπωνική κυβέρνηση να αναλάβει συγκεκριμένη δράση», δήλωσε ο Kamijo, αναφέροντας «μια εξαιρετική αύξηση των υπερβολικών θανάτων στην Ιαπωνία, με 1,57 εκατομμύρια συνολικούς θανάτους το 2022, αυξημένους κατά 130.000 από το προηγούμενο έτος».

Ο Kamijo πρόσθεσε ότι, σύμφωνα με στοιχεία της ιαπωνικής κυβέρνησης, «5.735 άνθρωποι υπέφεραν από προβλήματα υγείας τα τρία χρόνια μετά τον εμβολιασμό με το εμβόλιο COVID-19», συμπεριλαμβανομένων 420 θανάτων, οι οποίοι είπε ότι «είναι πολύ περισσότεροι από τον συνολικό αριθμό θανάτων που σχετίζονται με το εμβόλιο τα τελευταία 45 χρόνια, δηλαδή 151 θανάτους συνολικά».

«Απαιτούμε από την [ιαπωνική] κυβέρνηση να διερευνήσει τα αίτια της αύξησης των θανάτων [και] καλούμε την κυβέρνηση να αναστείλει τους εμβολιασμούς και να δημιουργήσει ένα διαφανές τρίτο όργανο για να αξιολογήσει την ασφάλεια των εμβολίων» και «να αντιταχθεί σε αυτές τις διεθνείς συνθήκες [του ΠΟΥ]», δήλωσε ο Kamijo.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, η WCH δημοσίευσε πρόσφατα ένα νομικό σημείωμα με τίτλο «Πρόληψη της κατάχρησης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία: Νόμιμα κριτήρια για την κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης», περιγράφοντας τα τέσσερα κριτήρια βάσει του διεθνούς δικαίου όταν μπορούν να κηρυχθούν νόμιμα καταστάσεις έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία.

Ο Hayashi και ο Inoue ζήτησαν από κοινού την έξοδο της Ιαπωνίας από τον ΠΟΥ. «Ο ΠΟΥ δεν είναι ένας εκλεγμένος οργανισμός, αλλά μια κακή οντότητα που χρησιμοποιείται ως όπλο από κερδοσκοπικές οντότητες, όπως γιγαντιαίες φαρμακευτικές εταιρείες, και μόνο μέσω της αποχώρησης από αυτόν τον οργανισμό καθίσταται δυνατή μια υγιής ύπαρξη», ανέφεραν.

«Κινητοποιούμενοι σε όλο τον κόσμο, με αλληλεγγύη, είμαστε πιο αποτελεσματικοί στο να στείλουμε ένα σαφές μήνυμα στην ολιγαρχία του ΠΟΥ», δήλωσε ο Mohamed.

Οι επικριτές ισχυρίζονται ότι η προτεινόμενη «συμφωνία πανδημίας» - ή συνθήκη - και οι προτεινόμενες τροποποιήσεις του ΔΥΚ του 2023 θα δώσουν στον ΠΟΥ σαρωτικές νέες εξουσίες επί των εθνικών κυβερνήσεων και των αρχών δημόσιας υγείας, ιδιαίτερα σε περίπτωση νέας πανδημίας, και θα βοηθήσουν στη θέσπιση ενός παγκόσμιου καθεστώτος «ψηφιακών διαβατηρίων υγείας».

Αυτές οι προτάσεις, που βρίσκονται επί του παρόντος υπό διαπραγμάτευση από τα κράτη μέλη του ΠΟΥ, πρόκειται να ψηφιστούν στην 77η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας του ΠΟΥ στη Γενεύη της Ελβετίας, 27 Μαΐου-1 Ιουνίου(*).


ΠΗΓΗ: 
In Japan, Tens of Thousands Protest WHO’s ‘Supranational Grab Over Global Health’ (substack.com)


(*) 

ΕΚΤΑΚΤΟ - Κυβερνητικοί ταξιδιωτικοί περιορισμοί μετά τις 6 Ιουνίου 2024; ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ;;;


ΟΔΥΣΣΕΙΑ: ΕΚΤΑΚΤΟ - Κυβερνητικοί ταξιδιωτικοί περιορισμοί μετά τις 6 Ιουνίου 2024; ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ;;; (odysseiatv.blogspot.com)



ΣΧΕΤΙΚΑ:


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Ένα ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ μήνυμα από την Ιαπωνία στον κόσμο

ΟΔΥΣΣΕΙΑ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Ένα ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ μήνυμα από την Ιαπωνία στον κόσμο (odysseiatv.blogspot.com)




ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Εχθές (16 Απρ. 2024) το ολλανδικό κοινοβούλιο ψήφισε για να δώσει εντολή στην κυβέρνηση να απαιτήσει ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ και στις δύο ψηφοφορίες του ΠΟΥ - και αν όχι καθυστέρηση, να ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ τις προτάσεις

ΟΔΥΣΣΕΙΑ: ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Εχθές (16 Απρ. 2024) το ολλανδικό κοινοβούλιο ψήφισε για να δώσει εντολή στην κυβέρνηση να απαιτήσει ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ και στις δύο ψηφοφορίες του ΠΟΥ - και αν όχι καθυστέρηση, να ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ τις προτάσεις (odysseiatv.blogspot.com)

1 σχόλιο:

  1. https://www.naftemporiki.gr/kosmos/1641787/seismos-63-richter-sti-notia-iaponia-2/

    ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ....ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!