Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Μαλαισιανός γιατρός ΖΗΤΑΕΙ συγγνώμη για την προώθηση εμβολίων θανάτου COVID




Ο Δρ Syafiq Nordin, γιατρός επανορθωτικής ιατρικής από τη Μαλαισία, εξέδωσε μια εγκάρδια συγγνώμη στους 10,000 οπαδούς του για το ρόλο του στη χορήγηση των επικίνδυνων εμβολίων COVID-19.


Σε μια viral ανάρτηση στο Facebook, έγραψε (μεταφρασμένο στα αγγλικά):




ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ

1. Υπό το φως των πρόσφατων ειδήσεων σχετικά με την Pfizer, αποκαλύφθηκε μια αδυναμία στον κλάδο, στον οποίο ανήκω.

2. Αισθάνομαι θλίψη επειδή, πριν συναντήσω τον Δρ Razin Jaafar, υπήρχαν πολλά λάθη στις ιατρικές συμβουλές που έδωσα, ειδικά όσον αφορά τον COVID.

3. Ωστόσο, είμαι πολύ ευγνώμων σε αυτόν γιατί είμαι τώρα πιο ανοιχτός και πιο ενημερωμένος για τις επιστήμες υγείας, οι οποίες ειλικρινά είναι πιο φυσικές και ταιριάζουν στην ψυχή μου ως ιατρός και ως μουσουλμάνος.

4. Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων περιόδων COVID, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ότι ήταν δύσκολο για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης που προσπάθησαν να παρέχουν τις καλύτερες υπηρεσίες υγείας και ακόμη πιο δύσκολο για τους υπόλοιπους πολίτες που αντιμετώπιζαν τον αποκλεισμό.

5. Η χορήγηση του εμβολίου εκείνη την εποχή θεωρήθηκε ως ο καλύτερος τρόπος και το πρόγραμμα μαζικού εμβολιασμού ξεκίνησε πολύ γρήγορα.

6. Συμμετείχα επίσης, υπό την ιδιότητά μου, στην παροχή ιατρικών συμβουλών και στη λήψη «συγκαταθέσεως» για τη χορήγηση του εμβολίου.

7. Εγώ, ως ιατρός, έλαβα επίσης 3 εμβόλια Pfizer.

8. Όλα συνέβησαν με τρόπο που δημιουργούσε μία επισφαλή κατάσταση, ήταν αδύνατο για μένα να προσδιορίσω σε ποιον είχα δώσει ιατρικές συμβουλές σχετικά με αυτό το θέμα.

9. Με αυτό, θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη χίλιες φορές για τα λάθη που έκανα  τα προηγούμενα χρόνια, ειδικά σε όσους ήρθαν σε μένα κατά τη διάρκεια της περιόδου μαζικού εμβολιασμού COVID.

10. Ειλικρινά, δεν είμαι σε θέση να βοηθήσω οικονομικά σε περίπτωση επιπλοκών.

11. Ωστόσο, θα προσπαθήσω να παράσχω πιο ολιστικές ιατρικές συμβουλές, σύμφωνα με τις επιστήμες αποκατάστασης που έφερε ο Δρ Razin.

Ζητώ συγγνώμη, πολίτες της Μαλαισίας!

Dr. Syafiq Nordin Επανορθωτική Ιατρική

-

Ο Δρ Nordin ενώνεται με τον Δρ Drew, τον Δρ Aseem Malhotra, τον Δρ John Campbell, τον καθηγητή Angus Dalgleish και άλλους που είχαν αλλάξει γνώμη για τις βολές και δεν μπορούσαν πλέον να αρνηθούν την αλήθεια.


Η ανάρτηση του Δρ Nordin στο Facebook έχει λάβει 1.9K likes, 1.1K σχόλια και 2.9K κοινοποιήσεις αυτή τη στιγμή.

Τα σχόλια πρέπει να διαβαστούν. Δείτε τα στην παρακάτω εικόνα:



Mohamad Shafiq: "Ο καλύτερος γιατρός. Χαιρετίζω τον γιατρό για τη γενναιότητά του να το παραδεχτεί. Δεν είναι εύκολο πράγμα. Είθε περισσότεροι γιατροί να βγουν μπροστά και να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο».

Ο κορυφαίος θαυμαστής Raja Intan Ris: «Λυπημένος, αλλά ευχαριστώ για την ανοιχτή συγγνώμη Dr Syafiq Nordin. Ας ελπίσουμε ότι περισσότεροι γιατροί που ήδη γνωρίζουν για τον δόλο του εμβολίου να εμφανιστούν για να διορθώσουν την κατάσταση.

Biskut Jagung: "Σας ευχαριστώ γιατρέ για την αναγνώριση και την ειλικρίνεια. Ήμουν σε θέση να πάω τη μητέρα μου για να λάβει  θεραπεία μετά το εμβόλιο με τον γιατρό Razin επειδή το εμβόλιο άλλαξε τη ζωή της μητέρας μου 360 μοίρες. Από ένα δραστήριο, υγιές άτομο, ικανό να κάνει διάφορες δραστηριότητες έως... (Δείτε περισσότερα)"

Wan Hazwani Liyana: "Alhamdulillah ο καλύτερος γιατρός.... Η μητέρα του φίλου μου πέθανε λόγω COVID παρά το γεγονός ότι εμβολιάστηκε 2 φορές ... το οποίο κενό αναφέρεται στα δήθεν οφέλη αυτού του εμβολίου που λέγεται ότι μπορεί να αποτρέψει το θάνατο ... γι' αυτό είμαι περίεργος... Αλλά εκείνη τη στιγμή σιώπησα επειδή ένας Μαλαισιανός εμπιστεύθηκε το εμβόλιο. γι' αυτό επιλέγω να μείνω απλά ένας ξένος ... Σκάσε και έχε τον νου σου να κοιτάς τριγύρω σου.....»

Anwar Sadat: «Πρώτη φορά που βλέπω γιατρό να ομολογεί την ενοχή του για την παροχή συμβουλών χάρη στον κακό covid. Μετανοήστε ενώ είστε ακόμα ζωντανοί και ζητήστε συγγνώμη από τους κληρονόμους και τους ασθενείς που επηρεάστηκαν από αυτή τη δηλητηριώδη βρωμιά. Είθε ο Αλλάχ Τάαλα να δεχτεί τη μετάνοιά σου...»

Nadia Rozaila: «Είμαι ένα από τα θύματα της Pfizer που παραλίγο να πεθάνει... ο Alhamdulillah Αλλάχ εξακολουθεί να επιμηκύνει τη ζωή μου .. Θέλω μόνο να παραγγείλω ένα πράγμα, ο Al Kafhi το εξασκεί.."

Mohamed Shazni: «Συγχαρητήρια γιατρέ γιατί είσαι αρκετά άνθρωπος για να παραδεχτείς τα λάθη σου και να ζητήσεις συγγνώμη. Ας ελπίσουμε ότι και οι άλλοι θα απαλλαγούν από το εγώ τους και θα ζητήσουν μια μαζική συγγνώμη. Συμπεριλαμβανομένων όλων των «θρησκευόμενων ανθρώπων», ναι».

Abu Naim: «Σας ευχαριστώ για την ειλικρίνεια, την τιμιότητα και το ανοιχτό μυαλό σας γιατρέ αυτή τη στιγμή. Είθε να έχετε την συγχώρεση και την ευλογία του Αλλάχ και να έχετε μια μακρά ζωή για χάρη της υγείας του έθνους.





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!