Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Ειδικός του καρκίνου εκδίδει επείγουσα προειδοποίηση - Υπάρχει ένα «θεμελιώδες ελάττωμα» με τα εμβόλια mRNA COVID-19.Τα εμβόλια mRNA COVID-19 «θα πρέπει να απαγορευτούν εντελώς! Αν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν για κάτι, πρέπει να είναι αυτό για το οποίο φτιάχτηκαν, γονιδιακές θεραπείες», λέει ο διάσημος ογκολόγος και καθηγητής Angus Dalgleish, γνωστός για την έρευνά του στον καρκίνο και το HIV / AIDS.

Σε συνέντευξή του στον Δρ John Campbell, ο Dalgleish δήλωσε ότι υπάρχει ένα «θεμελιώδες ελάττωμα» με τα εμβόλια COVID-19 και το ελάττωμα είναι ότι «συνεχίζεται για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα».

Αυτό σημαίνει ότι το τροποποιημένο mRNA που περιέχει N1-μεθυλο-ψευδουριδίνη (m1Ψ) επιτρέπει στο mRNA στα εμβόλια COVID να διαρκεί στο σώμα για αόριστο χρονικό διάστημα, οδηγώντας σε ανεξέλεγκτη ποσότητα παραγωγής πρωτεΐνης ακίδας.

Συμπερασματικά: Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τα εμβόλια να προκαλούν καρκίνο.

• Η πρωτεΐνη ακίδα αναστέλλει τη δραστηριότητα των ογκοκατασταλτικών γονιδίων.

• Η πρωτεΐνη ακίδα παρεμβαίνει στο BRCA, το οποίο διατηρεί τον καρκίνο των ωοθηκών και του μαστού υπό έλεγχο.

• Η Ν1-μεθυλο-ψευδοουριδίνη (m1Ψ) από μόνη της οδηγεί σε ανοσοκαταστολή. Χωρίς το ανοσοποιητικό σύστημα να λειτουργεί σε πλήρη ισχύ, δημιουργεί συνθήκες που ευνοούν την ταχεία ανάπτυξη του καρκίνου - ή αυτό που μερικοί άνθρωποι αναφέρονται ως «καρκίνος turbo».

Ως εκ τούτου, ο καθηγητής Dalgleish λέει:

«Δεν πρέπει ποτέ να τα χρησιμοποιείτε [εμβόλια mRNA] στον γενικό πληθυσμό ως εμβόλια, επειδή δεν είναι».

«Αυτά [τα εμβόλια COVID] θα πρέπει να απαγορευτούν εντελώς!»Παρακολουθήστε ολόκληρη τη συνέντευξη:ΠΗΓΗ: Cancer Doctor Issues Urgent Warning - by The Vigilant Fox


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ:


Η σύζυγος του ηθοποιού του «Star Wars» Warwick Davis πεθαίνει απροσδόκητα στα 53 τηςΝτανιέλα Νικολάς: Η 31χρονη Μις Υφήλιος «δίνει μάχη» με τον καρκίνο- Η ανακοίνωση που προκάλεσε μούδιασμα στα σόσιαλ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!