Πέμπτη 4 Απριλίου 2024

Το Ντέλαγουερ ψηφίζει νομοσχέδιο για τη χρήση νεκρών ανθρώπων ως κομπόστ & ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ DNA ΣΕ ΧΟΤ-ΝΤΟΓΚ



Εντάξει παιδιά, εδώ είναι μια άλλη ιστορία από τη σκοτεινή πλευρά της πολιτικής.

Φαίνεται ότι οι Δημοκρατικοί έχουν βρει έναν νέο τρόπο για να αποδημιουργήσουν τη ζωή.

Τώρα, αντί να διασφαλιστεί ότι ένα αγαπημένο πρόσωπο θα ταφεί σωστά, μειώνεται στον σωρό κομποστοποίησης.

Δεν υπάρχει λογική ζωής για την Αριστερά.

Αρχικά, θέλουν να μας μειώσουν σε ζώα.

«Προερχόμαστε από πιθήκους», λένε.

Έπειτα, ισχυρίζονται ότι είμαστε μια συστάδα κυττάρων.

Και τώρα είσαι απλά χώμα.

Το Ντέλαγουερ ενώνει επτά άλλες πολιτείες, και επιτρέπει την ανθρώπινη κομποστοποίηση ως εναλλακτική λύση στην ταφή και την αποτέφρωση - RedState

Είναι νόμιμο στις φιλελεύθερες πολιτείες. Δεν θέλω να γίνω κομπόστ. https://t.co/F61ao0O0ze

— Reel Lady (@Cbaxter214) 22 Μαρτίου 2024


Οι Washington Times αναφέρουν:

Το νομοθετικό σώμα του Ντέλαγουερ ενέκρινε νομοθεσία που θα επιτρέπει στους κατοίκους να κομποστοποιούν πτώματα αντί για παραδοσιακή ταφή σε φέρετρο ή αποτέφρωση.

Η κομποστοποίηση μειώνει τους νεκρούς στο έδαφος χρησιμοποιώντας φυσικές διεργασίες. Σε αντίθεση με τη συντήρηση με φορμαλδεΰδη ή την αποτέφρωση που απελευθερώνει διοξείδιο του άνθρακα και υδράργυρο στον αέρα, η κομποστοποίηση «χρησιμοποιεί μεγάλα δοχεία για να κρατήσει τα ανθρώπινα υπολείμματα μαζί με άχυρο, ροκανίδια ξύλου ή άλλα φυσικά υλικά για περίπου 30 ημέρες», εξηγεί η νομοθεσία.

Η νομοθεσία πηγαίνει τώρα στο γραφείο του κυβερνήτη John Carney, ενός Δημοκρατικού, μετά την ψηφοφορία 14-7 της Γερουσίας του Ντέλαγουερ την Πέμπτη και την έγκριση 37-2 της πολιτειακής Βουλής τον Ιανουάριο.

Κατά την κομποστοποίηση, τα περιεχόμενα των δοχείων περιστρέφονται περιοδικά και η οικογένεια του νεκρού λαμβάνει το λιπασματοποιημένο χώμα στο τέλος της διαδικασίας.

Η πρακτική είναι νόμιμη στην Ουάσινγκτον, το Κολοράντο, το Όρεγκον, το Βερμόντ, την Καλιφόρνια, τη Νέα Υόρκη και τη Νεβάδα, σύμφωνα με το Associated Press.

Δεν θα επιτρέπεται η κομποστοποίηση όλων των ανθρώπινων λειψάνων σύμφωνα με το νομοσχέδιο.

Όσοι πέθαναν από ραδιολογικό ατύχημα ή περιστατικό, όσοι έχουν ραδιενεργά εμφυτεύματα και όσοι πέθαναν μολυσμένοι από τη νόσο πρίον, τον ιό Έμπολα, τη φυματίωση ή οποιαδήποτε άλλη ασθένεια που θα μπορούσε να επιβιώσει από τη διαδικασία κομποστοποίησης δεν θα μπορούν να λιπασματοποιηθούν νόμιμα.


Το νομοσχέδιο που επιτρέπει την «ανθρώπινη κομποστοποίηση» κερδίζει συντριπτική έγκριση στη Βουλή του Ντέλαγουερ. Ποιά είναι η γνώμη σας; Θα θέλατε να κομποστοποιήσετε τους γονείς σας; https://t.co/tnxNi3m0nv pic.twitter.com/ElQrDQzms0

— @amuse (@amuse) 24 Ιανουαρίου 2024



Το Gateway Pundit προσθέτει:

Το νομοσχέδιο εξηγεί ότι η κομποστοποίηση ανθρώπινων λειψάνων «χρησιμοποιεί μεγάλα δοχεία για να κρατήσει ανθρώπινα λείψανα μαζί με άχυρο, ροκανίδια ξύλου ή άλλα φυσικά υλικά για περίπου 30 ημέρες».

Οι υποστηρικτές της ανθρώπινης κομποστοποίησης υποστηρίζουν ότι είναι μια «περιβαλλοντικά βιώσιμη και οικονομικά αποδοτική εναλλακτική λύση» στην παραδοσιακή ταφή και αποτέφρωση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των Washington Times, «Όσοι πέθαναν από ραδιολογικό ατύχημα ή περιστατικό, όσοι είχαν ραδιενεργά εμφυτεύματα και όσοι πέθαναν μολυσμένοι με νόσο πρίον, Έμπολα, φυματίωση ή οποιαδήποτε άλλη ασθένεια που θα μπορούσε να επιβιώσει από τη διαδικασία κομποστοποίησης δεν θα είναι νόμιμα κομποστοποιήσιμοι».

Η Βουλή του Ντέλαγουερ ενέκρινε το νομοσχέδιο με 37-2 τον Ιανουάριο και η πολιτειακή Γερουσία το πέρασε με 14-7 την Πέμπτη.

Το νομοσχέδιο θα μεταφερθεί τώρα στο γραφείο του Δημοκρατικού κυβερνήτη John Carney για έγκριση.

Η ανθρώπινη κομποστοποίηση είναι νόμιμη στην Ουάσινγκτον, το Κολοράντο, το Όρεγκον, το Βερμόντ, την Καλιφόρνια, τη Νέα Υόρκη και τη Νεβάδα.

Νομιμοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη το 2023.

Εκείνη την εποχή, η Καθολική Διάσκεψη της Πολιτείας της Νέας Υόρκης αντιτάχθηκε σθεναρά στο νομοσχέδιο.

«Η κομποστοποίηση είναι κάτι που εμείς ως κοινωνία συνδέουμε με μια βιώσιμη μέθοδο εξάλειψης των οργανικών σκουπιδιών που διαφορετικά καταλήγουν σε χώρους υγειονομικής ταφής. Αλλά τα ανθρώπινα σώματα δεν είναι οικιακά απορρίμματα και οι επίσκοποι δεν πιστεύουν ότι η διαδικασία πληροί το πρότυπο της ευλαβικής μεταχείρισης των επίγειων λειψάνων μας», δήλωσε ο Dennis Poust, εκτελεστικός διευθυντής της Καθολικής Διάσκεψης της Πολιτείας της Νέας Υόρκης, στην Catholic Courier.

«Όπως τα περισσότερα νομοσχέδια στο Ώλμπανι, δεν υπήρξαν δημόσιες ακροάσεις που να επιτρέπουν στους Νεοϋορκέζους να σταθμίσουν τα υπέρ και τα κατά του νομοσχεδίου. Όλα έγιναν πίσω από κλειστές πόρτες», πρόσθεσε ο Poust. 

«Ο μέσος Νεοϋορκέζος δεν έχει ιδέα ότι αυτό το νομοσχέδιο εισήχθη, πόσο μάλλον να περάσει. Ενώ έχει καλυφθεί εδώ και εκεί από τον Τύπο, έχει λάβει πολύ λίγη προσοχή, κάτι που είναι ανησυχητικό, διότι σίγουρα πιστεύουμε ότι οι νέες μέθοδοι διάθεσης των ανθρώπινων λειψάνων πρέπει να συζητούνται στην κοινωνία και το κοινό πρέπει να έχει την ευκαιρία να εξετάσει αν αυτή είναι μια κατεύθυνση που θέλουμε να ακολουθήσουμε».

Το Recompose είναι ένα γραφείο τελετών στο Σηάτλ που κομποστοποιεί ανθρώπους. Χρεώνει 7.000 δολλάρια και μπορεί να υπερηφανεύεται ότι μπορεί να μετατρέψει τον νεκρό σε χώμα σε «μόλις 30 ημέρες».

Η ιστοσελίδα του γραφείου τελετών εξηγεί ότι προσφέρουν μια τελετή «τοποθέτησης» όταν το σώμα τοποθετείται σε ένα δοχείο για κομποστοποίηση.

Πόσο καιρό το χρησιμοποιούν αυτό εκείνοι που κυβερνούν το βασίλειο;

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο βρέθηκε ανθρώπινο DNA σε χοτ ντογκ;


Ανθρώπινο λίπασμα και ανθρώπινο κομπόστ

Σε σας τους χοντροκέφαλους ηλίθιους Νεάντερταλ με νοημοσύνη πιθήκου
Ο ΘΕΙΟΣ ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ VEGAN ΤΡΟΦΙΜΑ. Ο YE BERN ΕΙΠΕ ΣΤΟ
13LOVE
13WISDOM

— ☥shamar rickheru bey 13ΟΣ (@RICKHERUTHE13TH) 12 Ιουνίου☥ 2023



Ή μήπως αυτό το κομπόστ θανάτου προορίζεται να αποτελέσει συγκάλυψη, εάν υπάρχουν πράγματι νεκρά υπολείμματα σε επεξεργασμένα κρέατα;

Στη συνέχεια, μπορούν απλά να πουν: «Φυσικά υπάρχει ανθρώπινο DNA στο κρέας, το γρασίδι όπου βόσκουν τα ζώα καλλιεργείται από ανθρώπινο κομπόστ».

Φαίνεται ότι η Αριστερά αποδεικνύει συνεχώς ότι είναι πράγματι μια λατρεία θανάτου.


ΠΗΓΗ: Delaware Passes Bill To Use Dead Humans As Compost | WLT Report


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!