Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Ραββίνος Elyahu Kin: “Ένας Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ (!) γιά νά τιμωρηθούν οι ....γκοΐμς ( οι μη Εβραίοι).. Πρίν από τόν ερχομό του Μεσσία (Αντίχριστου), θά συμβούν ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ, που θά οδηγήσουν στήν ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ της ανθρωπότητας! »

 


Ραββίνος Elyahu Kin: 

Ένας Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος είναι απαραίτητος για να τιμωρηθούν οι γκοΐμς!.. 

Σύμφωνα με τις διδασκαλίες των ραββίνων, πριν από τον ερχομό του ”Μεσσία” (Αντίχριστου), θα συμβούν πολλοί πόλεμοι, που θα οδηγήσουν τελικά στην κατάρρευση της ανθρωπότητας... ” 


Σύμφωνα με τον Ραββίνο Κιν, αυτές οι συγκρούσεις όχι μόνο θα καταστρέψουν την οικονομία, αλλά θα προκαλέσουν και πολλές ανθρώπινες απώλειες…

Ο Ραββίνος Eliyahu Kin προβλέπει την κατάρρευση της Ευρώπης και μελλοντικούς πολέμους.

Ο Elyahu Kin συνέκρινε τους μελλοντικούς πολέμους με τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, υποδηλώνοντας ότι τα δεινά που υπέστησαν κατά τη διάρκεια αυτής της σύγκρουσης θα ωχριούν σε σύγκριση με αυτά ενός μελλοντικού Τρίτου Παγκόσμιου Πολέμου. 

Δήλωσε επίσης ότι οι goyim (μη Εβραίοι) που έχουν προκαλέσει τόσο πόνο και βάσανα στον εβραϊκό λαό, θα τιμωρηθούν και θα καταστραφούν.

«Και όλοι αυτοί οι γκοίμ που προκάλεσαν τόσο πόνο και βάσανα στον εβραϊκό λαό θα τιμωρηθούν. 

Κάθε σπιθαμή Ευρώπης είναι εμποτισμένη με εβραϊκό αίμα, οπότε δεν ζηλεύω κανέναν που ζει στην Ευρώπη εκείνη την εποχή. 

Πριν χτιστεί ένας νέος κόσμος, ο παλιός πρέπει να καταστραφεί. » Ραββίνος Elyahu Kin

Mιλάει για την καταστροφή της Εδώμ της Ρώμης δηλ. της Δύσης καθώς όπως λέει κάθε ίντσα ευρωπαικού εδάφους είναι εμποτισμένο με εβραϊκό αίμα.

dimpenews.com

https://dimpenews.com/2024/04/21/%cf%81%ce%b1%ce%b2%ce%af%ce%bd%ce%bf%cf%82-elyahu-kin-%ce%ad%ce%bd%ce%b1%cf%82-%cf%84%cf%81%ce%af%cf%84%ce%bf%cf%82-%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%ba%cf%8c%cf%83%ce%bc%ce%b9%ce%bf%cf%82-%cf%80%cf%8c%ce%bb/

3 σχόλια:

  1. Αυτα που λέει οι εν λόγω περιτμημένος, να τα σκεφθείτε την 8η Μαιου οταν θα γιορτάζετε την νίκη των προγόνων του εναντίον των ευρωπαϊκών λαών. Πράγματι, είχε απόλυτο δίκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Όσιος Αγιορείτης και αόρατος ασκητής Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης (+2015), είχε πει ότι οι πάμπλουτοι άνθρωποι που θα κρυφτούν μέσα στα ειδικά εξοπλισμένα υπόγεια καταφύγια, για να "σωθούν" εκεί μέσα, θα ΠΕΘΑΝΟΥΝ εκεί ΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναί, έχετε δίκοιο, έτσι είναι!
      Καί τά πλήρωσαν πανάκριβα καί νομίζουν ότι θά είναι "η" λύση, αλλά αυτά θά είναι ο τάφος τους!

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!