Σάββατο 13 Απριλίου 2024

Οι έγκυες γυναίκες θα πρέπει νά ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ τήν έκθεση στό 'EMF' μέ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ! – Τά αγέννητα μωρά λαμβάνουν 20 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ηλεκτρομαγνητική συγκέντρωση!....

 


Οι έγκυες γυναίκες θα πρέπει να ελαχιστοποιούν την έκθεση στο EMF με κάθε κόστος – τα αγέννητα μωρά λαμβάνουν 20 φορές περισσότερη ηλεκτρομαγνητική συγκέντρωση....


Ένας διακεκριμένος γιατρός προειδοποιεί ότι οι έγκυες γυναίκες πρέπει ιδιαίτερα να μείνουν όσο το δυνατόν πιο μακριά από τις ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες (EMF) για να προστατεύσουν τα αγέννητα μωρά τους από ραδιενεργό βλάβη.

Ο Δρ. Dietrich Klinghardt, MD, PhD, λέει ότι η ακτινοβολία μικροκυμάτων από πράγματα όπως smartphone, δρομολογητές Wi-Fi και άλλες ασύρματες συσκευές που συνδέονται στο Διαδίκτυο, ή με άλλο τρόπο εκπέμπουν μικροκύματα έχουν εξαιρετικά καταστροφικές επιπτώσεις στα παιδιά που βρίσκονται ακόμα στη μήτρα.

Σύμφωνα με τον Klinghardt, η ακτινοβολία μικροκυμάτων συγκεντρώνεται σε επίπεδο 20 φορές υψηλότερο από το κανονικό μέσα στην έγκυο μητέρα, που σημαίνει ότι το αγέννητο παιδί της εκτίθεται σε 20 φορές περισσότερη ακτινοβολία από ό,τι η ίδια η μητέρα από τη χρήση κινητού τηλεφώνου, ή από το να κάθεται κοντά σε Wi- Fi router.

Οι λεγόμενοι «έξυπνοι» μετρητές αποτελούν επίσης απειλή για τα αγέννητα παιδιά, που δεν έχουν τρόπο να ξεφύγουν από την έκθεση, ενώ ζουν μέσα σε ένα σπίτι που έχει εγκατεστημένο έναν σε έναν από τους τοίχους του.

«Η ακτινοβολία μικροκυμάτων από κινητά τηλέφωνα, δρομολογητές Wi-Fi και παρόμοιες συσκευές συγκεντρώνεται είκοσι φορές στη μήτρα, πράγμα που σημαίνει ότι όποια και αν είναι η ένδειξη έξω από τη μήτρα, η μέτρηση θα είναι 20 φορές μεγαλύτερη μέσα στη μητέρα», εξηγεί ο Δρ Τζόζεφ Μερκόλα.

(Σχετικό: Γνωρίζατε ότι η τακτική έκθεση σε EMFs μπορεί να προκαλέσει πονοκεφάλους, κόπωση, κατάθλιψη, άγχος και μια σειρά από άλλες ψυχικές και σωματικές παθήσεις;)

Αυτισμός και EMF

Μία από τις πολλές καταστροφικές συνέπειες της υπερβολικής έκθεσης στο EMF στο αγέννητο είναι ο αυτισμός. Τα αυτιστικά παιδιά, λέει ο Klinghardt, έχουν ένα μέσο επίπεδο έκθεσης στο EMF που είναι 20 φορές υψηλότερο από αυτό των μη αυτιστικών παιδιών, γεγονός που δείχνει τον 20πλάσιο αντίκτυπο των EMF στα αγέννητα παιδιά σε σύγκριση με όλους τους άλλους.

Εκτός από τα εμβόλια, τα EMFs αποδεικνύονται όλο και περισσότερο ως μια κοινή αιτία αυτισμού, καθώς και της νόσου του Αλτσχάιμερ και της στειρότητας, ιδιαίτερα στους άνδρες.

Ο Klinghardt, ο οποίος κατάγεται από τη Γερμανία, μελετά τις ασθένειες επιδράσεις των EMFs για πολλά χρόνια. 

Ακόμη και γυρίζοντας πολλά χρόνια πίσω, ανακάλυψε ότι η απλή έκθεση σε υψηλά μαγνητικά πεδία και σήματα μικροκυμάτων από τα καλώδια ηλεκτρικού ρεύματος βλάπτει τους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων και ιδιαίτερα του αγέννητου.

«Μας γνωστοποίησαν ότι δεν πρέπει να κοιμόμαστε δίπλα σε μια πρίζα, ότι δεν πρέπει να έχουμε φώτα κοντά στο κρεββάτι μας, ή ηλεκτρικά ξυπνητήρια», λέει ο Klinghardt. 

«Αυτό ήταν ήδη γνωστό στη δεκαετία του 1960».

Όταν ο Klinghardt μετακόμισε στις ΗΠΑ και άρχισε να εργάζεται με αυτιστικά παιδιά, ανακάλυψε τελικά μια σχέση μεταξύ της έκθεσης στο EMF και αυτής της εξαιρετικά σημαντικής πλέον ασθένειας.

«Έβλεπα αυτή την απίστευτη κρίση στον αυτισμό και άρχισα να θεραπεύω αυτιστικά παιδιά στα τέλη της δεκαετίας του ’90 και πήγα στις ιατρικές συναντήσεις, τις βιοϊατρικές προσεγγίσεις για θεραπεία», προσθέτει. 

«Αυτό που έλειπε εντελώς σε αυτά τα συνέδρια ήταν η πτυχή των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων που [βιώνει] το παιδί».

Ο Klinghardt διεξήγαγε μια πιλοτική μελέτη για να αξιολογήσει τις επιπτώσεις της έκθεσης σε ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία στις έγκυες γυναίκες καθώς κοιμόντουσαν. 

Όσοι κοιμόντουσαν κοντά σε συσκευές εκπομπής ηλεκτρομαγνητικών ακτινοβολιών είχαν πολύ περισσότερες πιθανότητες να γεννήσουν ένα αυτιστικό παιδί σε σύγκριση με τις έγκυες γυναίκες που κοιμόντουσαν μακριά από ηλεκτρομαγνητικά πεδία.

Τώρα που τα κινητά τηλέφωνα είναι ο κανόνας, αυτός είναι ένας άλλος παράγοντας στην έκθεση στα ηλεκτρομαγνητικά πεδία που ο Klinghardt λέει, ότι είναι επίσης επιζήμιος, για να μην αναφέρουμε πολύ πιο δύσκολο να ξεφύγεις από αυτό, καθώς τα κινητά τηλέφωνα είναι παντού αυτές τις μέρες, και σχεδόν στο χέρι, την τσέπη ή την τσάντα όλων πολλές φορές.

«Δυστυχώς, οι μεμβράνες γύρω από τη μήτρα έχουν αυτό το περίεργο αποτέλεσμα στη σημαντική συγκέντρωση των EMF του περιβάλλοντος στα οποία βρίσκεται η μητέρα, φτάνοντας σε επίπεδα που δεν είναι βιώσιμα για την ανθρώπινη ανάπτυξη», προειδοποιεί ο Klinghardt.

Ενώ χώρες όπως η Ρωσία και το Ιράν έχουν αυστηρούς κανόνες σχετικά με τα EMF που έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν τους πολίτες από επιβλαβή έκθεση, οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι κάτι σαν δωρεάν για όλους.

«Οι ΗΠΑ είναι ένα έθνος που πεθαίνει, βασικά, λόγω του τρόπου με τον οποίο φθοριώνουμε το νερό, του τρόπου με τον οποίο έχουμε προσαρμόσει το πρόγραμμα εμβολίων, του ηλεκτρονέφους», λέει ο Klinghardt, σοβαρά. 

«Δημιουργήσαμε μια τέλεια καταιγίδα για να καταπνίξουμε ένα ολόκληρο έθνος».

Η έκθεση στα EMF αυξάνεται συνεχώς καθώς ο κόσμος γίνεται ψηφιακός. Μάθετε περισσότερα στο EMF.news .

lumi-news.gr – home

https://lumi-news.gr/oi-egkyes-gynaikes-tha-prepei-na-elachistopoioun-tin-ekthesi-sto-emf-me-kathe-kostos-ta-agennita-mora-lamvanoun-20-fores-perissoteri-ilektromagnitiki-sygkentrosi/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!