Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

H1N1 εμβόλιο γρίπης των πτηνών – Εξετάζοντας τις δυσμενείς επιπτώσεις του



To εμβόλιο H1N1 έχει την υψηλότερη συχνότητα θνησιγενών γεννήσεων από όλα τα 100 εμβόλια στο VAERS

Παρακαλώ διαβιβάστε το στους ηγέτες της τοπικής κοινότητας, την οικογένεια και τους φίλους σας επειγόντως. 

Τονίζω τους ηγέτες της τοπικής κοινότητας επειδή οι εθνικοί ηγέτες αιχμαλωτίζονται, οπότε οι εκκλήσεις προς αυτούς είναι μάταιες. 

Συγκριτικά, οι τοπικοί ηγέτες μπορούν να προσφέρουν μια ομπρέλλα προστασίας που μπορεί να σας βοηθήσει να προστατευτείτε από την εθνική τυραννία - και να δημιουργήσετε μια τοπική βάση υποστήριξης. 

Οι τοπικοί ηγέτες περιλαμβάνουν κρατικούς ηγέτες, ηγέτες πόλεων, δημοτικό συμβούλιο, πρεσβύτερους χωριών, τοπικούς ηγέτες επιχειρήσεων, δασκάλους, νοσηλευτές, γιατρούς, τοπική αστυνομία, διευθυντές σούπερ μάρκετ, ιδιοκτήτες καταστημάτων, διευθυντές τραπεζών, οδηγούς λεωφορείων, αγρότες αυτοί οι άνθρωποι κυβερνούν αποτελεσματικά τους τοπικούς πόρους (όχι απομακρυσμένους πολιτικούς), οπότε τους χρειάζεστε στο πλευρό σας όταν εισάγονται τυραννικές πολιτικές. - Craig Paardekooper


Περίληψη

Ο σκοπός αυτού του άρθρου είναι να σας επισημάνει τις εξής παρατηρήσεις:

• Τα εμβόλια H1N1 έχουν ποσοστό θνησιγενών γεννήσεων που είναι εκατοντάδες φορές υψηλότερο από το μέσο όρο για άλλα εμβόλια.

• Τα εμβόλια H1N1 έχουν υψηλή συχνότητα αναφορών για μη φυσιολογική HCG και για ανεπαρκή HCG (Human chorionic gonadotropin - Wikipedia)

• Αρκετές ανεξάρτητες μελέτες επιβεβαιώνουν αυτά τα σήματα ασφάλειας PRR.

• Ο ΠΟΥ έχει αναπτύξει ένα εμβόλιο με ρητό σκοπό την πρόκληση στειρότητας για τον έλεγχο του πληθυσμού - από το 1972 έως το 1992 (βλ. έγγραφο παραπάνω)

• Το εμβόλιο υπογονιμότητας του ΠΟΥ στοχεύει την HCG - δημιουργώντας αντισώματα που καταστρέφουν το αγέννητο παιδί και προκαλώντας στειρότητα στον γονέα μέσω της καταστολής της προγεστερόνης.

• Ο ΠΟΥ έχει ήδη αναπτύξει αυτήν τη μέθοδο υπογονιμότητας στην Κένυα και σε άλλες αφρικανικές χώρες, μόλις λίγα χρόνια πριν από την «πανδημία» COVID (βλ. βίντεο παραπάνω)

• Ο ΠΟΥ μόλις ανακοίνωσε μια πανδημία γρίπης των πτηνών (H1N1), για την οποία θα δοθεί εντολή για το εμβόλιο της γρίπης των πτηνών.


Παγκόσμια αποτελέσματα

Εάν ένα εμβόλιο υπογονιμότητας κυκλοφορήσει παγκοσμίως, τότε η στειρότητα θα οδηγήσουν σε παγκόσμιο επίπεδο. Σε ένα ακραίο σενάριο, αν δεν γεννηθούν άλλα παιδιά, τότε είμαστε η τελευταία γενιά. Αν είμαστε η τελευταία γενιά, τότε εξ ορισμού αυτό είναι το τέλος των ημερών.

Μιλώντας το 2009, η αυστριακή ερευνήτρια δημοσιογράφος, Jane Burgermeister, προειδοποίησε τον κόσμο για την πρόθεση του ΠΟΥ να παρακάμψει την εθνική κυριαρχία, μαζί με τα σχέδιά του για αναγκαστικές ενέσεις ενός «βιολογικού όπλου» μεταμφιεσμένου σε εμβόλιο.

«Αυτό που είναι τεχνικά ένα βιολογικό όπλο μας πωλείται ως προφυλακτικό, και αν δεν το πάρουμε εθελοντικά... είμαστε τελικά αναγκασμένοι να το πάρουμε" Δείτε τον σύνδεσμο



Ο Craig Paardekooper είναι γνωστός για την έρευνά του το 2021 σχετικά με τις παρτίδες εμβολίων COVID-19 που διαπίστωσε ότι όλοι οι θάνατοι μετά τον εμβολιασμό αποδόθηκαν μόλις στο 5% των παρτίδων ή παρτίδων εμβολίων. 

Αυτά έγιναν γνωστά ως «Hot Lots» ("Καυτές Παρτίδες") και η βάση δεδομένων του για τις θανατηφόρες παρτίδες αναφέρεται ως «How Bad is My Batch». 

Στην ιστοσελίδα του Howbad.info, ο Paardekooper έχει συλλέξει κάποιες πληροφορίες σχετικά με τα εμβόλια saRNA.




ΠΗΓΗ: 
H1N1 Bird Flu Vaccine – Looking at Its Adverse Effects (substack.com)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΣΧΕΤΙΚΑ:

Πολεμική Αεροπορία: 45χρονος επισμηνίας βρέθηκε νεκρός στην 114 ΠΜ στην Τανάγρα


Πρώην φοιτητές του Μητροπολιτικού Πανεπιστημίου του Τορόντο έλαβαν άδεια να μηνύσουν το σχολείο για την πολιτική εμβολιασμού COVID



Αγωγή επιδιώκει την «απαγόρευση του εμβολίου» στη Φλόριντα - δηλώνει ότι οι ενέσεις είναι βιολογικά και τεχνολογικά όπλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!