Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ: Η ομιλία του Βραζιλιάνου βουλευτή στον ΟΗΕ που κατεδαφίζει την αριστερά γίνεται viral, κερδίζει επαίνους από τον Elon Musk


Ο Nikolas Ferreira στα Ηνωμένα ΈθνηNikolas Ferreira/X

Ο Nikols Fereira δήλωσε ότι ο σοσιαλιστής πρόεδρος της Βραζιλίας Lula Da Silva «θα πρέπει να είναι στη φυλακή» και κατηγόρησε την ιδεολογία των ΛΟΑΤ και τις «γενοκτονικές» αμβλώσεις σε μια δυναμική ομιλία που προωθήθηκε από τον Elon Musk.


Stephen Kokx
10 Απριλίου 2024

(LifeSiteNews) Ένα ανερχόμενο αστέρι στη βραζιλιάνικη συντηρητική πολιτική έχει κερδίσει επαίνους από τον Elon Musk και άλλους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για μια καθηλωτική ομιλία που έδωσε στα Ηνωμένα Έθνη.



Ο εικοσιεπτάχρονος βουλευτής Nikolas Fereira επέκρινε τον σοσιαλιστή πρόεδρο της χώρας του Lula Da Silva, ο οποίος είπε ότι «θα έπρεπε να είναι στη φυλακή». Εξαπέλυσε επίσης μια σφοδρή επίθεση στην ιδεολογία των ΛΟΑΤ.

«Η αριστερά αντικαθιστά τον Ιησού... [και] ο Σταυρός, ο οποίος αντιπροσωπεύει την αδικία εναντίον ενός αθώου ατόμου, με σύμβολα που δεν αντιπροσωπεύουν τίποτε άλλο από τον εγωισμό», εξήγησε ο Fereira, ο οποίος είναι Χριστιανός.

«Το ουράνιο τόξο δεν είναι δικό σου, αλλά δικό μας. Διαβάστε τη Βίβλο. Θα το μάθετε».

Καταδίκασε επίσης την άμβλωση ως το «μεγαλύτερο σιωπηλό κίνημα γενοκτονίας» και τόνισε ότι το δικαίωμα στη ζωή είναι το «πρώτο και πιο θεμελιώδες δικαίωμα», κρατώντας κάποια στιγμή ένα μοντέλλο ενός αγέννητου μωρού 12 εβδομάδων.

Ο Fereira έχει επιτύχει παγκόσμια αναγνώριση ονόματος τα τελευταία χρόνια χάρη στην ικανότητά του να αξιοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτή τη στιγμή έχει 3.3 εκατομμύρια ακόλουθους στο 'X', 10.6 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram και 1.82 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube.

Γεννημένος το 1996, ο Fereira εξελέγη στη Βουλή των Αντιπροσώπων το 2022 με ιστορικό 1,4 εκατομμύριο ψήφους, τις περισσότερες που έλαβε ποτέ υποψήφιος που έθεσε υποψηφιότητα για τη Βουλή.

Ο Fereira δήλωσε στο 'X' ότι οι παρατηρήσεις του, οι οποίες φαίνεται να εκφωνήθηκαν σε μια συγκέντρωση με επίκεντρο τη νεολαία στον ΟΗΕ το 2023, είχαν ως αποτέλεσμα ο αυταρχικός δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου Alexandre De Moraes να ξεκινήσει «έρευνα».

Χρειαζόμαστε «νέους δικαστές που θα τιμήσουν... και θα αποδώσουν δικαιοσύνη, και όχι όπως κάποιοι από το Ανώτατο Δικαστήριο της Βραζιλίας, που πρόδωσαν τον βραζιλιάνικο λαό και δίωξαν τους πολιτικούς τους αντιπάλους», δήλωσε ο Fereira στην ομιλία του.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως από το LifeSite, ο ιδιοκτήτης του 'X' Elon Musk έχει εμπλακεί σε νομική μάχη για την ελευθερία του λόγου στη χώρα με τον De Moraes, ο οποίος κυβερνά τη χώρα σαν να ήταν δικό του φέουδο. 
Από τις προεδρικές εκλογές του 2022 μεταξύ του Lula και του Jair Bolsonaro, έχει αναστείλει προσωπικά τραπεζικούς λογαριασμούς και έχει απαγορεύσει δημοσιογράφους, εκλεγμένους αξιωματούχους και πολίτες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όλα στο όνομα της «υπεράσπισης της δημοκρατίας».

Ο Musk ανακοίνωσε στο 'X' αυτή την εβδομάδα ότι ο De Moraes διέταξε την αναστολή ορισμένων λογαριασμών και ότι οι λεπτομέρειες της εντολής του πρέπει να παραμείνουν ιδιωτικές.

Ο Musk αρνήθηκε να το πράξει, ακόμη και μπροστά σε βαριά πρόστιμα. Κάλεσε επίσης τον De Moraes να παραιτηθεί.


«Σύντομα, το 'X' θα δημοσιεύσει όλα όσα ζήτησε ο Alexandre και πώς αυτά τα αιτήματα παραβιάζουν τη νομοθεσία της Βραζιλίας. Αυτός ο δικαστής έχει προδώσει ξεδιάντροπα και επανειλημμένα το σύνταγμα και τον λαό της Βραζιλίας. Θα πρέπει να παραιτηθεί ή να παραπεμφθεί. Ντροπή Alexandre, ντροπή», έγραψε ο Musk στο X.

Την περασμένη εβδομάδα, ο δημοσιογράφος Michael Shellenberger κυκλοφόρησε το "Twitter Files Brazil". Σύμφωνα με τον Βραζιλιάνο ερευνητή δημοσιογράφο David Agape, τα αρχεία αποκαλύπτουν ότι «το FBI, οι Soros και το Ανώτατο Δικαστήριο της Βραζιλίας εμπλέκονται σε άμεση επίθεση στην προστασία της ελευθερίας του λόγου τόσο του Συντάγματος της Βραζιλίας όσο και των ΗΠΑ».



Το 2023, ο De Moraes επέβαλε πρόστιμο στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram επειδή δεν ανέστειλε τον λογαριασμό του Fereira, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι διέδιδε «εγκληματικές εκδηλώσεις».

Πολλοί απλοί πολίτες στη Βραζιλία κατήγγειλαν την προεδρική κούρσα του 2022 ως δόλια. Εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες διαδήλωσαν στους δρόμους. 

Ο πρώην πρόεδρος Jair Bolsonaro επέστρεψε στη Βραζιλία τον Μάρτιο του 2023 αφού διέφυγε προσωρινά στη Φλόριντα, μόνο για να δεχθεί έφοδο στο σπίτι του από τις ομοσπονδιακές αρχές δύο μήνες αργότερα. 

Του απαγορεύτηκε να θέσει υποψηφιότητα μέχρι το 2030 για φερόμενη πρόκληση ταραχών που σημειώθηκαν στο Καπιτώλιο της Βραζιλίας στις 8 Ιανουαρίου 2023, παρ' όλο που καταδίκασε το γεγονός και δεν βρισκόταν στη Βραζιλία εκείνη τη στιγμή. Ο γιος του Bolsonaro, Eduardo, ο οποίος επισκέφθηκε τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στο κτήμα του στο Mar-a-Lagoτον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, δήλωσε ότι οι δικηγόροι προσπαθούν να ανατρέψουν αυτή την απόφαση.



Ο Tucker Carlson πήρε πρόσφατα συνέντευξη από τον Eduardo για το show του στο 'X' show. 

Ο Carlson του είπε ότι πιστεύει ότι είναι «αρκετά σαφές» ότι οι εκλογές «εκλάπησαν» και ότι ήταν «νοθευμένες με τη βοήθεια της CIA».



ΠΗΓΗ:
 WATCH: Brazilian lawmaker's UN speech demolishing the left goes viral, wins praise from Elon Musk - LifeSite (lifesitenews.com)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Elon Musk τα βάζει με τη Βραζιλία ΚΑΙ η έκλειψη μόλις προειδοποίησε τις ΗΠΑ για ένα γεγονός στις 18 Μαΐου;
Με την αγορά του Twitter, τώρα X, ο Elon Musk έχει γίνει πρωταθλητής του κινήματος υπέρ της ελευθερίας σε όλο τον κόσμο. Η τελευταία του στάση για την ελευθερία έρχεται στη Βραζιλία, όπου ο Musk δήλωσε ότι η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης πιθανότατα θα αναγκαστεί να κλείσει τις δραστηριότητές της στη Βραζιλία ως αποτέλεσμα της μη συμμόρφωσης με δικαστική εντολή για λογοκρισία λογαριασμών. Ο Musk υποστηρίζει, ωστόσο, ότι «οι αρχές έχουν μεγαλύτερη σημασία από το κέρδος». Εν τω μεταξύ, εκατομμύρια άνθρωποι καθηλώθηκαν σε ουράνια γεγονότα την περασμένη Δευτέρα, καθώς μια πλήρης ηλιακή έκλειψη συνέβη σε όλη τη Βόρεια Αμερική. Είναι αυτό το φυσικό θαύμα ένα σημάδι που χρησιμοποιεί ο Θεός για να προλέγει τα γεγονότα που θα έρθουν; Μάθετε τώρα για αυτές τις στιγμές και πολλά άλλα σε αυτό, το 100ο επεισόδιο του Faith and Reason.

1 σχόλιο:

  1. Άκρως ο υ σ ι α σ τ ι κ ή ανάρτηση!
    Ένας νέος στήν ηλικία πολιτικός της Βραζιλίας, μιλά τήν γλώσσα της αληθείας καί του θάρρους, δημοσίως καί μάλιστα στό εξωτερικό!
    Κι όμως αντί νά εκτιμηθεί η ποιότης των λόγων του καί η δημοφιλία του, θά πέσουν νά τόν φάνε ....ζωντανό, από τήν στιγμή που τά βάζει ευθέως καί δυναμικώς μέ τήν αριστερά καί τόν εκφυλισμό της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!