Τρίτη 2 Απριλίου 2024

«Διαφθορά»: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία κινεί έρευνα κατά της von der Leyen


Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ξεκίνησε επίσημα έρευνα για την Ursula von der Leyen. Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα μπορούσε να πρέπει να λογοδοτήσει για διαφθορά, μεταξύ άλλων. Η von der Leyen είχε συμφωνήσει παραδόσεις εμβολίων δισεκατομμυρίων δολλαρίων με την Pfizer μέσω SMS το 2021.

Στο λεγόμενο «Pfizergate», η ευρωπαϊκή υπηρεσία επιβολής του νόμου ερευνά τώρα την Ursula von der Leyen. Για πρώτη φορά, οι ερευνητές ερευνούν επίσημα παραβιάσεις του νόμου από την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετικά με τις αμφιλεγόμενες συμβάσεις εμβολίων με την Pfizer. Η von der Leyen θα μπορούσε να πρέπει να λογοδοτήσει για την καταστροφή αποδεικτικών στοιχείων και τη διαφθορά.

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία (EPPO), η οποία υπάγεται στην ΕΕ, ξεκίνησε αρχικές έρευνες τον Οκτώβριο του 2022 — αλλά χωρίς να κατονομάσει ονόματα ή αδικήματα. Τώρα, εσωτερικά έγγραφα που έλαβε το Politico δείχνουν ότι η von der Leyen βρίσκεται υπό έρευνα για «παρέμβαση σε δημόσια καθήκοντα, καταστροφή γραπτών μηνυμάτων, διαφθορά και συγκρούσεις συμφερόντων». Δεν έχει ακόμη κατατεθεί μήνυση.

Πάνω απ' όλα, η υπόθεση SMS της πολιτικού του CDU διερευνάται. Την άνοιξη του 2021, η von der Leyen λέγεται ότι συμφώνησε ιδιωτικά παραδόσεις εμβολίων 1,8 δισεκατομμυρίων δόσεων του φαρμάκου αξίας περίπου 35 δισεκατομμυρίων ευρώ με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Pfizer Άλμπερτ Μπουρλά. Τα αντίστοιχα μηνύματα κειμένου διαγράφηκαν στη συνέχεια.

Μετά τη δημοσιοποίηση του σκανδάλου από τους New York Times τον Απρίλιο του 2021, η βελγική δικαστική αρχή στη Λιέγη διερεύνησε ποινική καταγγελία κατά της von der Leyen στις αρχές του 2023. Η Ουγγαρία και η Πολωνία συμμετείχαν επίσης στις έρευνες, αλλά η Πολωνία αποσύρθηκε μετά την εκλογική νίκη του φιλοευρωπαίου υποψηφίου Donald Tusk.

Τώρα, για πρώτη φορά, η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία αναλαμβάνει τις έρευνες κατά της Ursula von der Leyen ως πρόσωπο. Αυτό αυξάνει την πίεση στην Πρόεδρο της Επιτροπής, διότι η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία έχει τη νομική εξουσία να κατάσχει και να αξιολογεί τηλέφωνα, φορείς δεδομένων και άλλο σχετικό υλικό από τις εγκαταστάσεις της Επιτροπής σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Τόσο η ΕΕ όσο και η ίδια η von der Leyen έχουν μέχρι στιγμής αρνηθεί να επιβεβαιώσουν την ύπαρξη της εκρηκτικής ανταλλαγής SMS και να αποκαλύψουν το ενοχοποιητικό υλικό. Αφού οι πωλήσεις εμβολίων στα μέσα δισεκατομμύρια στα τέλη του 2023 προκάλεσαν ήδη πολλές επικρίσεις για τα συμβόλαια της Pfizer της ΕΕ (αναφορά του Apollo News), οι έρευνες της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας θα μπορούσαν να αποτελέσουν νέο εμπόδιο για τη δεύτερη θητεία της von der Leyen.


ΠΗΓΗ: „Korruption“: Europäische Staatsanwaltschaft nimmt Ermittlungen gegen von der Leyen auf - Apollo News (apollo-news.net)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

  1. 03/04/2024

    ΤΟ ΧΑΟΣ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ...!!!

    GEWKWN

    ΕΛΛΗΝΑ ΜΗΝ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙΣ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ……..

    Το χάος απειλεί να ξεσπάσει σε όλο τον πλανήτη, o κόσμος όπως τον ξέρουμε θα αλλάξει για πάντα, προετοιμαστείτε για φοβερά γεγονότα  που από κτίσεως κόσμου δεν είχαν ξαναγίνει, θα ταρακουνήσουν τα θεμέλια του κόσμου. 

    Η ανθρωπότητα έχει ήδη βιώσει τρομερές καταστροφές σε προηγούμενες εποχές. Σήμερα όμως θα ζήσουμε την αποκάλυψη του Ιωάννη. Στο αμέσως επόμενο διάστημα θα πρέπει να περιμένουμε φοβερά γεγονότα.  Παγκόσμιο πόλεμο (πυρηνικό), παγκόσμια οικονομική καταστροφή, απότομες καταβυθίσεις νησιών, αλλά και τεκτονικές ανυψώσεις, πάνω από τη σημερινή θαλάσσια στάθμη, ΙΣΩΣ και μεταξύ Κύπρου με Ισραήλ Λίβανο και Συρία!!!   Τρομακτικοί Σεισμοί, πλημμύρες, τσουναμια τα πιο καταστροφικά που κατέγραψαν μέχρι σήμερα οι επιστήμονες, θα χαθούν τεράστιες περιοχές από διάφορες χώρες, θα βρεθούν κάτω από την θάλασσα !!!   Εντελώς θ’ αλλάξει η Γη μορφή, τίποτα δεν θα θυμίζει εις τους εναπομείναντες την παλιά της μορφή.  Ακόμη και τα ψάρια θα βγουν στην στεριά και θα μείνουν με ανοιχτό το στόμα με αυτά που θα γίνουν στην ανθρωπότητα.  

    –Από το 2010 ο Γέροντας μας αποκάλυψε ότι θα δούμε  όλα αυτά που ανέφερα. 
    4/3/22 μας αποκάλυψε ότι η Ευρώπη έχει έτοιμες τις βαλίτσες της μετακόμισης για άλλα μέρη, οι πληθυσμοί θα αρχίσουν  να κινούνται κατά κύματα όπως τα κύματα της θάλασσας,  για να  βρουν άλλα μέρη πιο ΣΤΕΓΑΝΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ. Στις 22 Απρ 2023  μας είπε ότι όσοι είχαν πάρει απόφαση να κόψουν ( μοιράσουν ) την Ελλάδα, μεταξύ αυτών και η Γερμανία, θα έρθουν με καραβάνια στην Ελλάδα ( για να σωθούν)...!!! 

    –30 Δεκ 2021 0 Γέροντας είπε: ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ, ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ ΟΛΗ Η ΓΗ. ΘΑ ΧΟΡΕΥΕΙ Η ΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ !!!  ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΥΡΑΝΙΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ……  ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ, δεν ξέρω παιδιά μου Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ 

    Ρώσου Γέροντος Αντωνίου: ………Τρομερές φυσικές καταστροφές θα χτυπήσουν όλες τις χώρες και περισσότερο την Αμερική: σεισμοί, ξηρασίες, κατακλυσμοί!…… Οι πόλεις θα χτυπηθούν περισσότερο. Οι πολυκατοικίες θα καταρρέουν από τους σεισμούς ….. Στις πόλεις δε θα υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα, νερό, θέρμανση και τροφή…….  

    – 14 Ιούλ 2020…..Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ μου μας είπε: ‘’Η ΤΟΥΡΚΙΑ θα δεχτεί πολύ μεγάλο κτύπημα από σεισμό……Ο ΜΑΡΜΑΡΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ….. ΘΑ ΒΥΘΙΣΤΕΙ , ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Η ΜΙΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ……..ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ…. ‘’   

    πηγή : katohika.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!