Δευτέρα 6 Μαΐου 2024

Αγγλία: Πρωτόγνωρες εικόνες! – Μουσουλμάνοι πανηγυρίζουν τίς ΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ στίς αυτοδιοικητικές εκλογές...../ 5 ΒΙΝΤΕΟ

 


Αυτοδιοικητικής εκλογές είχαν στην Βρετανία στις 2 Μαΐου όπου εκλέχθηκαν 2.600 δημοτικοί σύμβουλοι σε 107 τοπικά συμβούλια στην Αγγλία, 11 άμεσα εκλεγμένοι Δήμαρχοι, 25 μέλη της Συνέλευσης του Λονδίνου και 37 αστυνομικοί και επίτροποι.


Τα αποτελέσματα ήταν ισχυρά για το Εργατικό Κόμμα, το οποίο τερμάτισε πρώτο σε βάρος του Συντηρητικού Κόμματος, το οποίο τερμάτισε τρίτο.

Οι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες τερμάτισαν δεύτεροι για πρώτη φορά από το 2009. οι Τόρρις έχασαν 474 δημοτικούς συμβούλους και ξεπεράστηκαν από τους Φιλελεύθερους Δημοκρατικούς, όσον αφορά τις συνολικές έδρες που κέρδισαν στην ψηφοφορία της Πέμπτης.

Αυτό όμως που κυριάρχησε τόσο στα βρετανικά ΜΜΕ όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν αφενός η νίκη (τρίτη κατά σειρά) του πακιστανικής καταγωγής δημάρχου του Λονδίνου Σαντίκ Kαν, όσο και γενικότερα οι δεκάδες εκλεγμένοι μουσουλμάνοι δημοτικοί σύμβουλοι, σε τέτοιο βαθμό που η φυσιογνωμία της χώρας φαίνεται πως αλλάζει οριστικά.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ :

https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/vretania-mousoulmanoi-panigyrizoun-tis-nikes-tous-stis-aytodioikitikes-ekloges/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!