Κυριακή 26 Μαΐου 2024

"ΜΗ ΑΣΦΑΛΕΣ & ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ" - ΤΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΑΙΡ

Η ταινία αποδομεί το «ασφαλές και αποτελεσματικό» μάντρα, αποκαλύπτοντας τα «ψέμματα» της Big-Pharma για τα εμβόλια COVID


Με συνεντεύξεις με ειδικούς που συζητούν για την «άβολη επιστήμη», το νέο ντοκυμανταίρ «Unsafe and Ineffective» εκθέτει ψέμματα από φαρμακευτικές εταιρείες, αξιωματούχους δημόσιας υγείας και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων COVID-19.

 
24 ΜΑΪ́ΟΥ 2024


«Το εμβόλιο είναι ασφαλές και αποτελεσματικό», ισχυρίζεται με σιγουριά ο παρουσιαστής ειδήσεων, με τα λόγια του να απηχούν το γνωστό μάντρα που κυριάρχησε στα δημόσια ερτζιανά κύματα κατά τη διάρκεια της διάθεσης των εμβολίων COVID-19.

Το απόσπασμα ειδήσεων είναι από το νέο ντοκυμανταίρ, "Unsafe and Ineffective", σε παραγωγή του Aubrey Marcus και σκηνοθεσία του Ben Joseph Stewart.

Οι κινηματογραφιστές εμβαθύνουν στις κρυμμένες πραγματικότητες της κυκλοφορίας του εμβολίου COVID-19, εκθέτοντας τον αντίκτυπο που είχαν τα εμβόλια σε αμέτρητες ζωές παγκοσμίως και τα ψέμματα και την συσκότιση των φαρμακευτικών εταιρειών, των αξιωματούχων δημόσιας υγείας και των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης.

Με συνεντεύξεις με τον Ed Dowd, συγγραφέα του "'Cause Unknown': The Epidemic of Sudden Deaths in 2021 and 2022 and 2023" και τον Dr. Robert Malone, πρωτοπόρο στην τεχνολογία mRNA, η ταινία εξετάζει κριτικά την ιστορία του εμβολίου και αυτό που οι κινηματογραφιστές ισχυρίζονται ότι ήταν μια εκτεταμένη εκστρατεία παραπληροφόρησης που συνόδευε την διανομή του.

Διανθισμένο με αποσπάσματα ειδήσεων, τίτλους εφημερίδων και συνεντεύξεις podcast, το "Unsafe and Ineffective" προβάλλει τη χορωδία των ισχυρισμών των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης σε αντίθεση με τους κατά τα άλλα λογοκριμένους εμπειρογνώμονες που μοιράζονται "άβολη επιστήμη" και εικόνες ανθρώπων που υποφέρουν από ανεπιθύμητες αντιδράσεις εμβολίων - ακόμη και "πεθαίνουν ξαφνικά" σε αθλητικά γήπεδα.


Αμφισβήτηση της αποτελεσματικότητας των εμβολίων COVID

Παρά την ευρεία προώθηση των εμβολίων COVID-19 ως το κλειδί για τον τερματισμό της πανδημίας, το ντοκυμανταίρ παρουσιάζει αδιάσειστα στοιχεία που αμφισβητούν την αποτελεσματικότητά τους.

«Πολλοί από εμάς γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι που έχουν εμβολιαστεί εξακολουθούν να νοσούν από COVID», λέει ο Marcus στον Malone.

Ο Malone αναφέρει μια μελέτη της Cleveland Clinic, η οποία κατέληξε στο συμπέρασμα: «Όσο περισσότερους από αυτούς τους εμβολιασμούς κάνετε, τόσο πιο πιθανό είναι να αναπτύξετε την ασθένεια».

Το ντοκυμανταίρ εκθέτει επίσης την αμφισβητήσιμη φύση των δοκιμών εμβολίων, με έναν παρουσιαστή ειδήσεων του CBSN (υπηρεσία ροής 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα του CBS News) να παπαγαλίζει τον ισχυρισμό της Pfizer ότι «Κατά την διάρκεια της μελέτης της, κανένα από τα πλήρως εμβολιασμένα παιδιά δεν μολύνθηκε με COVID-19».

Ο ισχυρισμός αργότερα διαψεύστηκε από αναφορές πλήρως εμβολιασμένων ατόμων που υπέστησαν πρωτοποριακές λοιμώξεις.


Οι «οργουελιανές» εντολές και ο αγώνας για την ιατρική ελευθερία

Η ταινία εμβαθύνει στο αμφιλεγόμενο θέμα των εντολών εμβολιασμού και πώς επηρέασαν τις ατομικές ελευθερίες.

«Ήταν κάπως οργουελικό», λέει ο ηθοποιός Tim Robins στον Rusell Brand

«Στην αρχή, αν ήσουν Δημοκρατικός και όταν ο Τραμπ ήταν πρόεδρος, δεν επρόκειτο να κάνεις αυτό το εμβόλιο επειδή ήταν το εμβόλιο του Τραμπ. Και μετά, αν δεν έκανες το εμβόλιο, ήσουν Ρεπουμπλικάνος».

Το ντοκυμανταίρ υπογραμμίζει την ανησυχητική πραγματικότητα ότι πολλοί άνθρωποι αισθάνθηκαν εξαναγκασμένοι να εμβολιαστούν για να διατηρήσουν τις θέσεις εργασίας τους ή να συμμετάσχουν στην κοινωνία.

Ο Neil deGrasse Tyson παπαγαλίζει τη γραμμή δημόσιας υγείας για τα υπερφορτωμένα νοσοκομεία σε ένα κλιπ. 

Σε ένα άλλο, ο δικηγόρος Alan Dershowitz ισχυρίζεται: «Εάν αρνηθείτε να εμβολιαστείτε, το κράτος έχει την δύναμη να βυθίσει μια βελόνα στο χέρι σας».



Η επιρροή της Big Pharma και η καταστολή των εναλλακτικών θεραπειών

Το "Unsafe and Ineffective" διερευνά επίσης τον ρόλο των φαρμακευτικών γιγάντων στη διαμόρφωση της αντιμετώπισης της πανδημίας και στην καταστολή θεραπειών που σώζουν ζωές.

«Η Pfizer ασκούσε έντονες πιέσεις για εντολές εμβολίων COVID», λέει ο Marcus.

Ένα μοντάζ με πάνω από δώδεκα διαφορετικά τμήματα χορηγών ειδησεογραφικών εκπομπών επαναλαμβάνουν την ίδια γραμμή: «Χρηματοδοτούμενο από την Pfizer».

Η ταινία υπογραμμίζει επίσης την περίπτωση της ιβερμεκτίνης, μιας πολλά υποσχόμενης εναλλακτικής θεραπείας που αγνοείται σε μεγάλο βαθμό ή απαξιώνεται από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και τις υγειονομικές αρχές.

"Η ιβερμεκτίνη από μόνη της, αν χρησιμοποιηθεί σωστά, είναι ικανή να οδηγήσει αυτό το παθογόνο στην εξαφάνιση", λέει ο εξελικτικός βιολόγος Bret Weinstein στον Joe Rogan στο podcast "The Joe Rogan Experience".

Ο Δρ Pierre Kory, συνιδρυτής και επίτιμος πρόεδρος της Συμμαχίας FLCCC, λέει στον Rogan: «Η επιστήμη γύρω από την ιβερμεκτίνη αντιμετωπίζει μία από τις μεγαλύτερες και πιο ισχυρές εκστρατείες παραπληροφόρησης ... σχεδόν ποτέ».

Εμβαθύνοντας στον ρόλο των μέσων ενημέρωσης στη διάδοση παραπληροφόρησης σχετικά με εναλλακτικές θεραπείες, το ντοκυμανταίρ παρουσιάζει κλιπ παρουσιαστών ειδήσεων και ειδημόνων που απορρίπτουν την ιβερμεκτίνη ως «αποπαρασιτωτή αλόγων».



«Θα υπάρξει άλλη μια πανδημία»

Η ταινία χρησιμεύει ως μια έντονη προειδοποίηση σχετικά με το ενδεχόμενο μελλοντικών πανδημιών και την ανάγκη να μάθουμε από τα λάθη που έγιναν κατά τη διάρκεια της κρίσης COVID-19.

19 Φεβρουαρίου, τηλεοπτικό επεισόδιο CHD: "Unsafe and Ineffective: Meet the Creator", ο Marcus τόνισε την σημασία της προετοιμασίας και της ενημέρωσης.

«Το να είσαι οπλισμένος με την γνώση, να είσαι οπλισμένος με την αλήθεια και να βρίσκεις εκείνο το μέρος μέσα σου όπου είσαι πρόθυμος να σταθείς και να είσαι θαρραλέος - τόσο τώρα όσο και σε περίπτωση άλλης πανδημίας - νομίζω ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό», είπε.

Ο Marcus σημείωσε τα δισεκατομμύρια που κέρδισαν η Moderna και η Pfizer ως βασικούς οδηγούς ενός μελλοντικού σεναρίου πανδημίας, μαζί με τις κυβερνήσεις που επιδιώκουν «περισσότερη εξουσία, περισσότερη επιτήρηση, περισσότερο έλεγχο».

«Οι συνθήκες που δημιούργησαν... Η πανδημία κατά πάσα πιθανότητα εξακολουθεί να υπάρχει», προειδοποίησε.


Η ταινία αφήνει τους θεατές με μια ισχυρή παρότρυνση για δράση.

«Είμαστε η κυβέρνηση. Οι πολιτικοί είναι υπηρέτες μας. Και η ελευθερία μας προέρχεται από μια ανώτερη αρχή. Αν δεν το χειριστούμε, θα  παραδώσουμε την ελευθερία μας».

Η ταινία είναι διαθέσιμη για δωρεάν παρακολούθηση μετά την εγγραφή στο unsafeandineffective.com.
 


ΠΗΓΗ: Film Shreds ‘Safe and Effective’ Mantra, Unmasks Pharma ‘Lies’ on COVID Shots • Children's Health Defense (childrenshealthdefense.org)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!