Σάββατο 25 Μαΐου 2024

Ο Μητρ. Βεροίας γιά τό Μακεδονικό Ζήτημα καί τόν γάμο των ομοφιλοφύλων ! / ΒΙΝΤΕΟ

 


Πέμπτη 23η Μαΐου 2024 

Συνέντευξη τύπου σχετικά με τα 30α Παύλεια, που ξεκινούν τις επόμενες μέρες.

Ο Μητροπολίτης  Βέροιας αφού πρώτα αναφέρθηκε στο πρόγραμμα και το πνεύμα των εκδηλώσεων, στη συνέχεια όπως συνηθίζει άλλωστε, προχώρησε σε διάλογο με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

 

Να σημειωθεί ότι ειδική εκδήλωση ενταγμένη στο πρόγραμμα των Παυλείων θα αφορά τα 50 χρόνια από την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο και τον “Αττίλα”.

Στο σημείο αυτό επισημάνθηκε ότι η Ιερά Μητρόπολη εντάσσει στο πρόγραμμά της ένα τραυματικό για τον ελληνισμό γεγονός το οποίο όμως «επισήμως δεν συνέβη ποτέ».

Ακολούθησε η αναφορά σε τρέχοντα καίρια ζητήματα και στο σημείο αυτό, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης με ιδιαίτερα έντονο ύφος, και χωρίς να κρύβει την οργή του, αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις για το Μακεδονικό.
«Προδόθηκε η Μακεδονία», είπε, «και αυτό θα το βρουν μπροστά τους».

Ο κ. Παντελεήμων μίλησε για την επικοινωνία που έχει με Ιεράρχες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό αλλά και άρθρο του στο οποίο παραθέτει τις δηλώσεις που έκανε τότε ο νυν Πρωθυπουργός της Ελλάδας κ. Μητσοτάκης.

Ο κ. Παντελεήμων αναφέρθηκε και στο νομοσχέδιο των «ομόφυλων» ζευγαριών, λέγοντας ότι κάποιοι θέλουν να υποκαταστήσουν τον Θεό, ο οποίος έπλασε τα δυο φύλα, τον άνδρα και τη γυναίκα και κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν και τρίτο φύλο.

Δυστυχώς τις συνέπειες θα τις αντιμετωπίσουμε στο μέλλον, υπογράμμισε ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας.

(https://verianet.gr/verias-naousis-kai-kampanias-panteleimon-video/)

 http://aktines.blogspot.com/2024/05/blog-post_760.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!