Σάββατο 18 Μαΐου 2024

Κενυάτης γιατρός: Η συνθήκη του Π.Ο.Υ. για την πανδημία στοχεύει να «ακρωτηριάσει και να σκοτώσει» και να «εγκαθιδρύσει μια παγκόσμια κυβέρνηση»


Δρ Wahome Ngare

Ο Δρ Wahome Ngare επεσήμανε ότι υπάρχει ιστορικό προσπαθειών μείωσης του πληθυσμού στην Αφρική παρά το γεγονός ότι η χώρα δεν είναι υπερπληθυσμένη, λέγοντας:

«Το πρόβλημα είναι οι άπληστοι παγκόσμιοι ιδιοκτήτες εταιρειών που ενδιαφέρονται να οικειοποιηθούν τους φυσικούς μας πόρους».


(Ένας Κενυάτης ιατρός δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι η προτεινόμενη συνθήκη «Pandemic Accord» του παγκοσμιοποιημένου Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.) στοχεύει να ανοίξει το δρόμο για έναν νέο θανατηφόρο ανθρωπογενή ιό και εμβόλιο, καθώς και να δημιουργήσει μια παγκόσμια κυβέρνηση υπονομεύοντας την εθνική κυριαρχία.

Ο Δρ Wahome Ngare εξήγησε πριν από τη Δεύτερη Αφρικανική Διακοινοβουλευτική Διάσκεψη για τις Οικογενειακές Αξίες και την Κυριαρχία ότι ο πραγματικός σκοπός της εκκρεμούσας συνθήκης, η οποία θα επιτύχει άνευ προηγουμένου ιατρικό έλεγχο του Π.Ο.Υ. σε όλα τα κράτη μέλη του, είναι η μείωση του πληθυσμού.




Επεσήμανε ότι υπάρχει σημαντικό ιστορικό προσπαθειών μείωσης του πληθυσμού στην Αφρική, παρά το γεγονός ότι αποδεδειγμένα δεν είναι υπερπληθυσμένη

Για να γίνει αυτό κατανοητό, εξήγησε ότι η μάζα της γης της Αφρικής μπορεί να χωρέσει εκείνη των ΗΠΑ, της Κίνας, της Ινδίας και της Ιαπωνίας, αλλά περιέχει μόνο περίπου το ένα τέταρτο του πληθυσμού όλων αυτών των χωρών μαζί.

«Το πρόβλημα με την Αφρική δεν είναι ο αυξανόμενος πληθυσμός της, (ο οποίος) είναι στην πραγματικότητα ένα πλεονέκτημα. Το πρόβλημα είναι οι άπληστοι παγκόσμιοι εταιρικοί ιδιοκτήτες που ενδιαφέρονται να οικειοποιηθούν τους φυσικούς μας πόρους», δήλωσε ο Δρ Ngare.

Ο ιατρός υποστηρίζει ότι υπάρχουν συνεχιζόμενες προσπάθειες για τη μείωση του πληθυσμού στην ήπειρο μέσω πολέμου, πείνας, ασθενειών, ακόμη και γενετικά τροποποιημένων οργανισμών (ΓΤΟ), εξηγώντας: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα με τους ΓΤΟ είναι ότι ο σπόρος είναι κατοχυρωμένος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας - ανήκει σε κάποιον. 

Και μόλις το χρησιμοποιήσετε αρκετό καιρό και ο φυσικός σας σπόρος έχει εξαφανιστεί, μπορούν να αποσύρουν τον σπόρο τους και να σας σκοτώσουν από την πείνα. 

Στην πραγματικότητα, οι πρωτοβουλίες που υποστηρίζονται από τον Bill Gates στην Αφρική προωθούν τις καλλιέργειες ΓΤΟ εδώ και χρόνια, με το πρόσχημα ότι θα «τερματίσουν την πείνα στην Αφρική».


Ο Δρ Ngare συνέχισε να υποστηρίζει ότι το ξέσπασμα του COVID-19 χρησιμοποιήθηκε σκόπιμα για να ερημώσει τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Αφρικής, και ότι αυτό ήταν μόνο ένα προοίμιο για το τι σχεδιάζεται να ακολουθήσει αυτήν την επόμενη συμφωνία πανδημίας του Π.Ο.Υ..

Κατά τη διάρκεια του COVID-19, σημείωσε, είπαν στους ανθρώπους ότι ένας «τρομακτικός» αριθμός θα πεθάνει από τον ιό και ότι η ασθένεια ήταν ανίατη και ότι «η φυσική ανοσία δεν μπορεί να μας προστατεύσει και να μας σώσει».

«Μας είπαν να μην κάνουμε χειραψία, μας είπαν να κρατήσουμε κοινωνικές αποστάσεις, μας είπαν να μείνουμε σπίτι... Εάν σας έδιναν αυτό το ψυχολογικό βασανιστήριο για έξι μήνες και μετά σας έλεγαν ότι υπήρχε εμβόλιο, τι θα κάνατε; Θα τρέχατε για το εμβόλιο!» είπε ο Δρ Ngare.

Ο εμβολιασμός στη συνέχεια «έγινε υποχρεωτικός μέσω εξαναγκασμού», επειδή χρειάζονταν αποδεικτικά στοιχεία εμβολιασμού για την πρόσβαση σε αγαθά και υπηρεσίες, δήλωσε ο Δρ Ngare, υποδηλώνοντας ότι αυτό έδειξε ότι «Το τελικό παιχνίδι ολόκληρου του φιάσκο του covid ήταν να εμβολιαστούν όλοι... Αυτό ήταν το θέμα του COVID».

Το πρόβλημα με αυτά τα εμβόλια, εξήγησε ο ιατρός, είναι ότι είναι τόσο επικίνδυνα ώστε να αποτελούν «κίνδυνο για την εθνική ασφάλεια». Γιατί;

Πρώτον, μόνο οι κατασκευαστές γνώριζαν τι ακριβώς περιείχαν τα εμβόλια και μόνο τα εργαστήρια που συμμετείχαν στη δημιουργία τους είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν και να εξετάσουν αυτά τα εμβόλια.

Η υποτιθέμενη βάση της χρησιμότητάς τους βασίστηκε επίσης σε ένα εσφαλμένο θεμέλιο, δήλωσε ο Δρ Ngaré, επειδή η πρωτεΐνη ακίδα που δημιουργήθηκε από το εμβόλιο διαμορφώθηκε μετά την ίδια πρωτεΐνη που προκάλεσε ασθένεια στο COVID-19.

Το εμβόλιο προωθήθηκε επίσης μαζί με τον ισχυρισμό ότι η φυσική ανοσία δεν είναι προστατευτική - και όμως, το ίδιο το εμβόλιο βασίστηκε στην ικανότητα του σώματος να «τοποθετήσει μια ανοσολογική απόκριση στο παθογόνο!»

Ακόμη χειρότερα, τα δεδομένα από τις δοκιμές εμβολίων που κυκλοφόρησαν με δικαστική απόφαση στις ΗΠΑ αποκάλυψαν ένα ανησυχητικό ποσό θανάτων και τραυματισμών που προκλήθηκαν τουλάχιστον από το εμβόλιο της Pfizer

Σύμφωνα με τον Δρ Ngare, 61 άτομα πέθαναν από εγκεφαλικά επεισόδια και πέντε άτομα πέθαναν από ηπατική βλάβη κατά τη διάρκεια των δοκιμών, ενώ το 80% των εγκύων μητέρων έχασαν τα μωρά τους κατά τους πρώτους τρεις μήνες της εγκυμοσύνης μετά την ένεση με τα εμβόλια COVID. 

Επιπλέον, προκλήθηκε βλάβη στο αναπαραγωγικό σύστημα τόσο των ανδρών όσο και των γυναικών από τα εμβόλια, τα οποία έβλαψαν τον αριθμό και την κινητικότητα των σπερματοζωαρίων, τις ωοθήκες, τους εμμηνορροϊκούς κύκλους και τους πλακούντες.

"Αυτό ήταν γνωστό κατά τη διάρκεια της εγγραφής των εμβολίων, αλλά δεν ήταν γνωστό στους ιατρούς", δήλωσε ο Δρ Ngare.

Συνέχισε λέγοντας πώς στην Αφρική υπάρχει εδώ και καιρό ένα προηγούμενο επιβολής περιττών εμβολίων, καθώς και προώθησης εμβολίων που βλάπτουν τη γονιμότητα, ιδιαίτερα μέσω του εμβολίου τετάνου.

Σύμφωνα με τον Δρ Ngare, κατά τη διάρκεια της εκστρατείας για την εξάλειψη του τετάνου στην Αφρική, οι γυναίκες ηλικίας 14 έως 49 ετών εμβολιάζονταν κάθε έξι μήνες για τέτανο, με εμβόλια που ήταν στην πραγματικότητα αντισυλληπτικά, εν αγνοία των γυναικών. (!!!!!!!)

Αυτό το εμβόλιο (του τετάνου) σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε σκόπιμα από τον ΟΗΕ, τον Π.Ο.Υ. και την Παγκόσμια Τράπεζα για τη μείωση της γονιμότητας, πρόσθεσε.

Ο ιατρός ισχυρίστηκε ότι έχει δημοσιευθεί ένα έγγραφο που αποδεικνύει την αντισυλληπτική φύση αυτών των εμβολίων τετάνου, το οποίο έχει διαβαστεί πάνω από 300.000 φορές.

Ο Δρ Ngare πρότεινε ότι αυτές οι προσπάθειες για την ερήμωση της Αφρικής και του κόσμου μέσω εμβολίων αποτελούν προηγούμενο για μια επερχόμενη εκστρατεία μείωσης του πληθυσμού που θα ξεκινήσει μέσω της συνθήκης Pandemic Accord.

Οι τροποποιήσεις του διεθνούς υγειονομικού κανονισμού (ΔΥΚ) που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της συνθήκης θα καθορίσουν τον τρόπο με τον οποίο ο Π.Ο.Υ. θα διαχειρίζεται πανδημίες ή ασθένειες που διασχίζουν τα σύνορα των χωρών, σύμφωνα με τον Δρ Ngare.

«Ο Π.Ο.Υ. επιδιώκει να αυξήσει τις εξουσίες του, ώστε ο Γενικός Διευθυντής να μπορεί να δηλώσει μονομερώς ότι υπάρχει πανδημία, είτε πραγματική είτε φανταστική», δήλωσε ο Δρ Ngare. 

«Τη στιγμή που θα το δηλώσει αυτό, οι νέοι κανονισμοί θα του επιτρέψουν να αναλάβει τη διαχείριση της πανδημίας σε κάθε χώρα που έχει υπογράψει τον Π.Ο.Υ.».

«Θα είναι ο διευθυντής Tedros που θα πει πότε θα κλειδωθείτε, αν μπορείτε ποτέ να πάτε στην δουλειά, ποια εμβόλια θα σας δοθούν», εξήγησε.

«Εάν ο Π.Ο.Υ. έχει ήδη προκαλέσει τόσο μεγάλη ζημιά με την τρέχουσα δύναμή του, μπορείτε να φανταστείτε τι θα έκανε αν του δίνατε πραγματικά περισσότερη εξουσία;» συνέχισε.

«Το συμπέρασμά μου είναι (ότι) ο Π.Ο.Υ. δεν είναι πλέον ένας οργανισμός που προάγει την υγεία. Έχει γίνει ένας ιμπεριαλιστικός βραχίονας παγκόσμιων εταιρικών συμφερόντων», είπε, προσθέτοντας ότι η προτεινόμενη συνθήκη πανδημίας και τα ΔΥΚ «στοχεύουν να δώσουν στον Π.Ο.Υ. την νομική εντολή να διευκολύνει την δημιουργία νέας πανδημίας... χρησιμοποιώντας νέους ανθρωπογενείς ιούς και την χρήση εμβολιασμών ως αντίμετρο, και τα δύο σχεδιασμένα για την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού μέσω της μείωσης της γονιμότητας, του ακρωτηριασμού και της θανάτωσης».

«Θα δώσει επίσης στον Π.Ο.Υ. την εντολή να χρησιμοποιήσει τις πανδημίες για να εγκαθιδρύσει μια παγκόσμια κυβέρνηση, εξαλείφοντας εντελώς την κυριαρχία των κρατών μελών και των χωρών και διαβρώνοντας τις ατομικές ελευθερίες των πολιτών», προειδοποίησε.

Προέτρεψε τα αφρικανικά έθνη να αποφύγουν αυτήν την τεράστια ζημιά γράφοντας πρώτα «επίσημα στον Π.Ο.Υ.» για να απορρίψουν τις τροποποιήσεις και τους ΔΥΚ και στη συνέχεια να «εξετάσουν το ενδεχόμενο εξόδου από τον Π.Ο.Υ. μέχρι το 2024, όταν υποτίθεται ότι θα τεθεί σε ισχύ η συνθήκη για την πανδημία».

Ο ιατρός κάλεσε επίσης τις αφρικανικές χώρες να «ζητήσουν συλλογικά τον τερματισμό της έρευνας κέρδους λειτουργίας», την οποία χαρακτήρισε τόσο παράλογη όσο και εξαιρετικά επικίνδυνη.

«Οι αφρικανικές χώρες θα πρέπει να κάνουν ένα βήμα και να πουν ότι είναι εγκληματικό για οποιονδήποτε να εκπαιδεύει ιούς και βακτήρια για να επιτεθούν σε ανθρώπους ως τρόπο δημιουργίας εμβολίου μόνο σε περίπτωση που ο ιός διαφύγει», είπε. «Αυτό είναι μαγγανεία, μαγεία. Δεν είναι φάρμακο».

Συμβούλεψε επίσης τις αφρικανικές χώρες να «αντιμετωπίσουν συλλογικά όλα τα προγράμματα εμβολιασμού ως κίνδυνο εθνικής ασφάλειας», δηλώνοντας: «Εάν δεν μπορείτε να προσδιορίσετε τι υπάρχει στο εμβόλιο που χορηγείται στον λαό σας, μπορεί να ανοίξετε μια πόρτα για να καταστρέψετε τον αφρικανικό πληθυσμό».

Τέλος, ο Δρ Ngare προέτρεψε τα αφρικανικά έθνη να «απορρίψουν οποιαδήποτε σύνδεση των ατομικών αρχείων υγείας, συμπεριλαμβανομένων των αρχείων εμβολιασμού, με την ψηφιακή ταυτότητα που τους επιβάλλεται τώρα».

«Αξιότιμα μέλη, μην επιτρέπετε στην κυβέρνηση να έχει πρόσβαση σε ιδιωτικές πληροφορίες υγείας ως μέσο για να καθορίσει ποιος θα λάβει υπηρεσίες υγείας ή όχι. Είναι ιατρικά ανήθικο και είναι ενάντια στα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα», είπε.



ΠΗΓΗ: Kenyan doctor: WHO pandemic treaty aims to ‘maim and kill’ and ‘establish a one-world government’ - LifeSite (lifesitenews.com)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ





ΣΧΕΤΙΚΑ:

Ιταλία: Έρευνες για παραποιημένα δεδομένα Covid και απάτη με μάσκες
Την περασμένη εβδομάδα, ο πρόεδρος της περιοχής της Λιγουρίας, Giovanni Toti, συνελήφθη με κατηγορίες διαφθοράς. Κατά τη διάρκεια των ερευνών, αποκαλύφθηκαν επίσης χειραγωγημένοι «αριθμοί κρουσμάτων» Covid και απάτη 1,2 εκατομμυρίων ευρώ στην προμήθεια μασκών.



Εγκληματολογικός αναλυτής δεδομένων αποκαλύπτει τη φρίκη των δεδομένων που θάβονται στο σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών φαρμάκων της Ε.Ε..
Νωρίτερα αυτό το μήνα, η ερευνήτρια δημοσιογράφος Sonia Elijah πήρε συνέντευξη από τον Ολλανδό εμπειρογνώμονα δεδομένων και ηθικό χάκερ υπολογιστών Wouter Aukema. Αποκάλυψε την πραγματική φρίκη του θησαυρού των δεδομένων που είναι θαμμένα στο σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών EudraVigilance του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων.



Δρ Larry Palevsky: Ο πόλεμος των εμβολίων ήταν μια προσπάθεια πολλών δεκαετιών να δηλητηριάσει, να σκοτώσει και να απενεργοποιήσει την ανθρώπινη φυλή
"... Δεν πρόκειται για μια προσπάθεια προστασίας σας από έναν οργανισμό. Αυτή είναι μια προσπάθεια να σε δηλητηριάσουν».



Ένα κάλεσμα προς τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να σταθούν στο πλευρό της Ιαπωνίας ενάντια στη δικτατορία του Π.Ο.Υ. για τη δημόσια υγεία
Τη Δευτέρα, πραγματοποιήθηκε συνέντευξη Τύπου για να ξεκινήσει ένα ιαπωνικό εθνικό κίνημα ενάντια στα σχέδια πανδημίας του Π.Ο.Υ.. Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν επίσης διαμαρτυρία κατά των σχεδίων του Π.Ο.Υ. να πραγματοποιηθεί στις 31 Μαΐου, τη δεύτερη τελευταία ημέρα της συνεδρίασης της Παγκόσμιας Συνέλευσης Υγείας για την έγκριση των τροποποιήσεων του Διεθνούς Υγειονομικού Κανονισμού (2005) και της Συνθήκης για την Πανδημία.

«Για την Ιαπωνία, για τον κόσμο, παρακαλώ δώστε μας την υποστήριξή σας», δήλωσε ο Chikatsu Hayashi.

Καθώς η Ιαπωνία κινητοποιείται για αυτό που υπόσχεται να είναι μια ιστορική συγκέντρωση, το μήνυμα είναι σαφές - αυτός δεν είναι μόνο ο αγώνας της Ιαπωνίας.



Μελέτη: Τα εμβολιασμένα άτομα έχουν υψηλότερο κίνδυνο να μολυνθούν από νέες παραλλαγές του COVID-19
Μια νέα μελέτη από την κλινική του Κλήβελαντ διαπίστωσε αυξημένο κίνδυνο λοίμωξης COVID-19 σε άτομα που είχαν λάβει πολλαπλές δόσεις εμβολίου. Τα αποτελέσματα έδειξαν αυξανόμενο κίνδυνο με αυξανόμενο αριθμό δόσεων κατά την περίοδο της μελέτης από τα τέλη του 2023, ειδικά μεταξύ εκείνων που έλαβαν τα μη προσαρμοσμένα εμβόλια.



Απειλεί μια παγκόσμια δικτατορία στον τομέα της υγείας την κυριαρχία της Ελβετίας;



Θάνατοι μετά τον εμβολιασμό: Μελέτη προκαλεί διάθεση κρίσης στο CDC της υγειονομικής αρχής των ΗΠΑ
Το 2022, δύο νέοι άνδρες πέθαναν λίγο μετά τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού. Οι εξεταστές παθολόγοι διέγνωσαν μυοκαρδίτιδα που σχετίζεται με το εμβόλιο. Αυτό οδήγησε σε μια αλυσίδα γεγονότων στα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC), τα οποία προσπάθησαν να αντικρούσουν το συμπέρασμα των παθολόγων.

4 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣΕΧΕ ΚΑΥΜΕΝΕ ΚΕΝΥΑΤΗ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ FICO, ΓΙΑΤΙ ΚΕΛΑΙΔΑΣ ΠΟΛΥ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Το πρόβλημα με την Αφρική δεν είναι ο αυξανόμενος πληθυσμός της, (ο οποίος) είναι στην πραγματικότητα ένα πλεονέκτημα.
    Το πρόβλημα είναι οι ά π λ η σ τ ο ι παγκόσμιοι εταιρικοί ιδιοκτήτες, που ενδιαφέρονται να οικειοποιηθούν τούς φ υ σ ι κ ο ύ ς μας π ό ρ ο υ ς», δήλωσε ο Δρ Ngare.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καί αυτό βγάζει μάτι!
    "....Συνέχισε λέγοντας, πώς στην Αφρική υπάρχει εδώ και καιρό ένα προηγούμενο επιβολής περιττών εμβολίων, καθώς και προώθησης εμβολίων που βλάπτουν τη γονιμότητα, ιδιαίτερα μέσω του εμβολίου τετάνου.

    Σύμφωνα με τον Δρ Ngare, κατά τη διάρκεια της εκστρατείας για την εξάλειψη του τετάνου στην Αφρική, οι γυναίκες ηλικίας 14 έως 49 ετών εμβολιάζονταν κάθε έξι μήνες για τέτανο, με εμβόλια που ήταν στην πραγματικότητα α ν τ ι σ υ λ λ η π τ ι κ ά, εν αγνοία των γυναικών. (!!!!!!!)"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!