Σάββατο 4 Μαΐου 2024

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Ρωσικά στρατεύματα εισέρχονται σε αμερικανική βάση στον Νίγηρα, διατάσσουν τους Αμερικανούς να φύγουν



Αυτό είναι πρωτοφανές· μπαίνουμε σε θερμό πόλεμο με τη Ρωσσία, θέμα χρόνου

Έκτακτη επικαιρότητα από Reuters, Παρασκευή 3 Μαΐου 2024. 

Μια αεροπορική βάση 100 εκατομμυρίων δολλαρίων στον Νίγηρα, η οποία φέρεται να είναι βασικός παίκτης στον πόλεμο με μη επανδρωμένα αεροσκάφη, έχει καταληφθεί από τους Ρώσους χωρίς να πέσει ούτε ένας πυροβολισμός

Δείτε παρακάτω την ιστορία από το Reuters και βίντεο που παρέχει περαιτέρω ανάλυση αυτής της ταπεινωτικής εξέλιξης για τον στρατό των ΗΠΑ. 

Όλα αυτά έγιναν μετά από πρόσκληση της στρατιωτικής κυβέρνησης του Νίγηρα, η οποία έδιωξε τους Γάλλους από τη χώρα τους πέρυσι. 

Οι ΗΠΑ κατέλαβαν τη βάση και τώρα τους πέταξαν έξω. 

Πότε μπορείτε ποτέ να θυμηθείτε τα ρωσικά στρατεύματα να καταλαμβάνουν μια αεροπορική βάση των ΗΠΑ οπουδήποτε στον κόσμο; 

Και πού είναι τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης εκτός από μερικά μικρά άρθρα στην πίσω σελίδα; 

Δεν θέλουν να γνωρίζουμε γι' αυτό, όχι τις πλήρεις συνέπειες. 

Οι ΗΠΑ καθαρίζουν αυτή τη στιγμή από τη Ρωσσία, τόσο οικονομικά όσο και στρατιωτικά. 

Αναμένετε ότι οι ΗΠΑ θα επιτεθούν σύντομα με μια άλλη επίθεση στο εσωτερικό της Ρωσσίας.

Γινόμαστε μάρτυρες των ενεργειών μιας καταρρέουσας αυτοκρατορίας και καμμία αυτοκρατορία δεν καταρρέει χωρίς μάχη. 

Αναμένω τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο μέχρι τα τέλη του 2024 ή τις αρχές του 2025.

Ρώσοι στρατιωτικοί εισήλθαν σε αεροπορική βάση στον Νίγηρα που φιλοξενεί αμερικανικά στρατεύματα, δήλωσε ανώτερος αξιωματούχος της άμυνας των ΗΠΑ στο Reuters, μια κίνηση που ακολουθεί την απόφαση της χούντας του Νίγηρα να εκδιώξει τις αμερικανικές δυνάμεις.

Οι αξιωματικοί του στρατού που κυβερνούν το έθνος της Δυτικής Αφρικής έχουν πει στις ΗΠΑ να αποσύρουν το σχεδόν 1.000 στρατιωτικό προσωπικό τους από τη χώρα, η οποία μέχρι το πραξικόπημα πέρυσι ήταν βασικός εταίρος για τον αγώνα της Ουάσινγκτον εναντίον των ανταρτών που έχουν σκοτώσει χιλιάδες ανθρώπους και έχουν εκτοπίσει εκατομμύρια άλλους.

Ένας ανώτερος αξιωματούχος άμυνας των ΗΠΑ, μιλώντας υπό τον όρο της ανωνυμίας, δήλωσε ότι οι ρωσικές δυνάμεις δεν αναμειγνύονται με τα αμερικανικά στρατεύματα, αλλά χρησιμοποιούν ένα ξεχωριστό υπόστεγο στην αεροπορική βάση 101, η οποία βρίσκεται δίπλα στο Διεθνές Αεροδρόμιο Diori Hamani στη Νιαμέϊ, πρωτεύουσα του Νίγηρα.

Η κίνηση του ρωσικού στρατού, την οποία το Reuters ήταν το πρώτο που ανέφερε, θέτει τα αμερικανικά και ρωσικά στρατεύματα σε κοντινή απόσταση σε μια εποχή που η στρατιωτική και διπλωματική αντιπαλότητα των εθνών είναι όλο και πιο έντονη για τη σύγκρουση στην Ουκρανία.

Εγείρει επίσης ερωτήματα σχετικά με την τύχη των αμερικανικών εγκαταστάσεων στη χώρα μετά την απόσυρση.

Δείτε ολόκληρο το άρθρο από το Reuters εδώ. Βίντεο παρακάτω.





ΠΗΓΗ: BREAKING NEWS: Russian troops enter US base in Niger, order Americans out – LeoHohmann.com


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΣΧΕΤΙΚΑ:

Η Ουκρανία μπορεί να έχει συνομιλίες τελικά με τη Ρωσσία, λέει αξιωματικός πληροφοριών

3 σχόλια:

  1. Η Θεόπνευστη Αποκάλυψη του Αποστόλου και Ευαγγελιστού Ιωάννου, τα γράφει ΟΛΑ (να την μελετάτε προσεκτικά και με σεβασμό στον αληθινό Θεό):

    Θα εκδηλωθεί ΚΑΙ η Δικαιοσύνη του Θεού, πάνω στη γη, λόγω της επίμονης και ανυποχώρητης αμετανοησίας των πολλών ανθρώπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απερίγραπτα ενδιαφέρουσα καί σοβαρότατη είδηση καί εξέλιξη, η οποία εννοείται ...ετάφη παντού σέ όλα τά μήκη καί πλάτη των ΜΜΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ!
    ΠΟΥΘΕΝΑ!
    ΤΙ ΜΟΥΓΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!