Πέμπτη 23 Μαΐου 2024

ΟΡΓΗ από τήν α π α ρ ά δ ε κ τ η ανακοίνωση Σακελλαροπούλου, γιά τήν ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των Ποντίων !

 


Δεν είναι τυχαίο, ότι η Κ. Σακελλαροπούλου έχει γκρεμίσει κυριολεκτικά τον θεσμό της προεδρίας κατά τη διάρκεια της θητείας της. 


Δεν είναι επίσης σύμπτωση ότι η συντριπτική πλειοψηφία των δημοσκοπήσεων που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, δεν αναφέρουν καν την δημοφιλία της, η οποία πλέον κυμαίνεται σε μονοψήφιο ποσοστό.

Φυσικά την κυρία ευθύνη για αυτό το θεσμικό ανοσιούργημα, την φέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος προτίμησε να έχει στην Ηρώδου του Αττικού ένα πρόσωπο χωρίς ακτινοβολία, προκειμένου να ολοκληρώσει το σχέδιο του για την δημιουργία ενός ιδιότυπου καθεστώτος, τις συνέπειες του οποίου τις ζούμε καθημερινά.

Η Σακελλαροπούλου έχει κυριολεκτικά εξαφανιστεί από τον παγκόσμιο χάρτη. 

Ούτε ένας σοβαρός ξένος αξιωματούχος δεν έχει επισκεφθεί την Ελλάδα κατά την θητεία της, ούτε ένα σοβαρό ξένο κράτος δεν την έχει προσκαλέσει για επίσημη επίσκεψη. 

Αυτό όμως δεν φαίνεται να την ενοχλεί, καθώς οι σκανδαλώδεις εξυπηρετήσεις που παρέχει στον Κυριάκο Μητσοτάκη, της δίνουν το δικαίωμα να διεκδικεί και δεύτερη θητεία.

Νέο κρούσμα, η ανακοίνωση της προέδρου για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου. 

Μία ανακοίνωση – ξέπλυμα της φασιστικής, δολοφονικής Τουρκίας και του ιδρυτή της, Μουσταφά Κεμάλ . 

Του προπομπού του Χίτλερ, του σφαγέα της ανθρωπότητας.

Η προκλητική ανακοίνωση Σακελλαροπούλου για την Γενοκτονία των Ποντίων!...

Δεν έσφαξαν οι Τούρκοι τους Έλληνες του Πόντου λοιπόν, όπως άλλωστε τους Έλληνες της Ιωνίας, τους Αρμένιους και τους Ασσύριους, αλλά κάποιοι ....«ά γ ν ω σ τ ο ι», κατά τη διάρκεια της Οθωμανικής αυτοκρατορίας!

Τι και αν η σύγχρονη Τουρκία στήθηκε επάνω στο αίμα των Ελλήνων και άλλων γηγενών πληθυσμών που εξοντώθηκαν από τους Τούρκους…

Εδώ η πρόεδρος έχει μείνει στην ιστορία ως η μοναδική που έδωσε ελληνική υπηκοότητα σε Τούρκο, με επιχειρήσεις μάλιστα στα κατεχόμενα της Κύπρου, για οικονομικούς λόγους…

Ντροπή και πάλι ντροπή…

newsbreak.gr 20.05.2024

 http://aktines.blogspot.com/2024/05/blog-post_63.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!