Τετάρτη 1 Μαΐου 2024

Είναι δυνατόν; Ισλαμιστές στό Αμβούργο, ζητούν να γίνει ....ΧΑΛΙΦΑΤΟ η Γερμανία ; ; ; ( Β ί ν τ ε ο )

 


Ο υπαρχηγός της γερμανικής υπηρεσίας πληροφοριών, ο διευθυντής επιχειρήσεων του γερμανικού στρατού, ο αντιπρόεδρος της γερμανικής Βουλής και ο υπουργός Γεωργίας της Γερμανίας είναι ....τουρκικής καταγωγής!!!


Δεν πρόκειται για θράσος κάποιων εκατοντάδων ακραίων μουσουλμάνων που βγήκαν στους δρόμους (όπως συνηθίζεται να λέγεται), αυτό που έγινε στην Γερμανία, με διαδήλωση ισλαμιστών να ζητούν να γίνει η Γερμανία, Χαλιφάτο.

Πρόκειται για πολύχρονο σχέδιο σκοτεινών κέντρων αγνώστου εθνικότητας ( εμπλέκονται πολλοί), και αφορά την επέλαση του Ισλάμ αλλά και της Τουρκίας στην οικονομική “ατμομηχανή¨ της Ευρώπης την Γερμανία αλλά και την ΕΕ.

Οι Μουσουλμάνοι στην Γερμανία είναι περίπου 6% (5.5 εκατομμύρια) στα περίπου 80 εκατομμύρια πληθυσμού της Γερμανίας.

Και όμως, βγήκαν κάποιοι από αυτούς ( για να συνηθίσει ο τοπικός πληθυσμός) και απαίτησαν σε διαδήλωση να γίνει η χώρα ισλαμικό Χαλιφάτο, προκαλώντας σοκ και δέος σε όλη την Ευρώπη.   

Μπορούμε να φανταστούμε τι θα γίνει όταν  οι μουσουλμάνοι  περάσουν το 10% ή ακόμα περάσουν και το 50% σε πολλές χώρες της Ευρώπης, δυστυχώς για την γηραιά ήπειρο.

Ο ρόλος της Τουρκίας στην Γερμανία και την ΕΕ και οι σχέσεις του Ερντογάν με το οργανωμένο έγκλημα

Μια πρόσφατη έκθεση του Οργανισμού Συνεργασίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Επιβολή του Νόμου (Europol) επιβεβαίωσε κατηγορηματικά ότι κατά τη διάρκεια της 22χρονης θητείας του Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, η Τουρκία έχει μεταμορφωθεί σε κόμβο σημαντικών εγκληματικών συνδικάτων, θέτοντας σοβαρή απειλή για την ασφάλεια και ασφάλεια της Ευρώπης.

Μεταξύ των 821 πιο απειλητικών εγκληματικών δικτύων που εξετάστηκαν σε όλη την Ευρώπη, άτομα με τουρκική υπηκοότητα και υπήκοοι της ΕΕ τουρκικής καταγωγής, εμφανίζονταν συχνά ως μέλη ή βασικά εγκληματικά μέη αυτών των οργανώσεων, αυξάνοντας την απειλή για την εσωτερική ασφάλεια της ΕΕ.

Για παράδειγμα, πολλά βασικά πρόσωπα σε εγκληματικά δίκτυα, που εδρεύουν κυρίως στο Βέλγιο και την Ολλανδία, εμπλέκονται στη διακίνηση κοκαΐνης και κάνναβης, σε ξέπλυμα χρήματος, έχουν τουρκική καταγωγή.

«Είναι παρόντες σε περισσότερες από 40 χώρες, με κύριες δραστηριότητές τους να εδράζονται σε Βέλγιο, Γερμανία,  Ολλανδία και Ισπανία στην ΕΕ, και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα εκτός ΕΕ», ανέφερε η έκθεση.

Τα τουρκικής καταγωγής μέλη, αποτελούν συχνά τον πυρήνα των εγκληματικών δικτύων με Βέλγους, Ολλανδούς και Γερμανούς εγκληματίες.

Αυτά τα δίκτυα ασχολούνται κυρίως με τη διακίνηση ναρκωτικών (κοκαΐνη και κάνναβη) και το ξέπλυμα χρήματος.

Οι κύριες χώρες δραστηριότητας περιλαμβάνουν το Βέλγιο, την Κολομβία, τον Ισημερινό, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ολλανδία, την Ισπανία, τη Σουηδία, την Ελβετία και την Τουρκία», συνέχισε η ίδια.

Τα ευρήματα δεν προκαλούν έκπληξη, λαμβάνοντας υπόψη τον ρόλο της κυβέρνησης Ερντογάν στην αναμόρφωση της Τουρκίας σε έναν από τους κεντρικούς κόμβους για την παγκόσμια διακίνηση κοκαΐνης, που εξυπηρετεί κυρίως πελάτες στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.

Οι δράστες του οργανωμένου εγκλήματος, που εμπλέκονται σε ένα φάσμα παράνομων δραστηριοτήτων, από απάτη έως διακίνηση ανθρώπων και ναρκωτικών, έχουν αναζητήσει καταφύγιο στην Τουρκία για να αποφύγουν την πρόσβαση των υπηρεσιών επιβολής του νόμου στις χώρες καταγωγής τους.

Λειτουργώντας ατιμώρητα στην Τουρκία, αυτοί οι εγκληματίες απολαμβάνουν προστασία, από ένα δίκτυο που περιλαμβάνει αστυνομία, εισαγγελείς, δικαστές και πολιτικούς που συνεργάζονται στενά με ανώτερα στελέχη της ισλαμιστικής κυβέρνησης Ερντογάν και τον κύριο σύμμαχό της, το ακροδεξιό Κόμμα Εθνικιστικού Κινήματος (MHP).

Επιπλέον, η τουρκική υπηρεσία πληροφοριών (Milli İstihbarat Teşkilatı, MIT) παρακολουθεί στενά αυτά τα δίκτυα, όχι μόνο για να εντοπίσει τρωτά σημεία σε ξένες χώρες αλλά και για να προωθήσει την πολιτική ατζέντα της τουρκικής κυβέρνησης.

Η MIT εκμεταλλεύεται επίσης αυτές τις συνδέσεις για να εξασφαλίσει προμήθειες από παράνομες εγκληματικές επιχειρήσεις, χρηματοδοτώντας μυστικές επιχειρήσεις που διαφορετικά θα ήταν δύσκολο να χρηματοδοτηθούν.

Μπορούμε λοιπόν χωρίς πολύ σκέψη να κατανοήσουμε τα δίκτυα αυτών των Τούρκων και στα πολύπαθα Βαλκάνια, αλλά και στην Ελλάδα.

Η τουρκική μαφία, η οποία έχει άμεση σχέση με το καθεστώς Ερντογάν, έχει διεισδύσει οπουδήποτε υπάρχει τουρκικής καταγωγής στοιχείο, εξαγοράζοντας, δωροδοκώντας, κατασκοπεύοντας για λογαριασμό της Άγκυρας.

Είναι ουσιαστικά το μακρύ χέρι της νεο-Οθωμανικής πολιτικής  στην Ευρώπη αλλά και στην περιοχή μας, με το οποίο μας απειλεί ο Τούρκος πρόεδρος, χωρίς να κουνιέται φύλλο σε Ουάσιγκτον και Βρυξέλλες κυριολεκτικά.

pentapostagma.gr

&

https://www.epilekta.com/2024/04/blog-post_143.html

2 σχόλια:

  1. Και μετά, υπάρχουν πολλοί καθυστερημένοι που αποκαλούν την Γερμανία 4ο ράϊχ, ενώ είναι μία χώρα υπο σπόλυτη σιωνιστική κατοχή. Αντε γκοϊμ, την άλλη Τετάρτη θα γιορτάσετε την νίκη των αφεντικών σας, των εκλεκτων του γιαχβέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κλασσική βλάβη όλων των παλαιών 'πίκ - άπς', κολλάει διαρκώς η βελόνα τους.....

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!