Τρίτη 21 Μαΐου 2024

«Πανδημία εμβολιασμού» στην Αυστραλία: Ο γερουσιαστής Malcolm Roberts στέλνει κλήση αφύπνισης στον κόσμο


Το 2022, υπήρχαν περίπου 26.000 επιπλέον θάνατοι στην Αυστραλία, αλλά κανείς δεν θέλει να μάθει από τι πέθαναν αυτοί οι άνθρωποι. 

Ο γερουσιαστής Roberts διατυπώνει σοβαρές κατηγορίες εναντίον της κυβέρνησης της χώρας του, του Π.Ο.Υ. και των «παρασιτικών, αρπακτικών παγκοσμιοποιητών» όπως ο Bill Gates και περιγράφει τον Anthony Fauci ως «μανιακό γενοκτόνο».


«Υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Bill Gates, ο οποίος χρηματοδοτεί τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. και έχετε τον Fauci, ο οποίος είναι ένας μανιακός γενοκτόνος! 

Ο Fauci έχει σκοτώσει χιλιάδες μαύρους Αφρικανούς με τα πειράματά του».



Ο Αυστραλός γερουσιαστής Malcolm Roberts έκανε μια επείγουσα κλήση αφύπνισης στον κόσμο σε συνέντευξή του, η οποία αναφέρθηκε από την πύλη Aussie17. 

Ο Roberts υπενθυμίζει, μεταξύ άλλων, ότι σύμφωνα με επίσημες στατιστικές, υπήρξαν «περίπου 26.000 επιπλέον θάνατοι» στην Αυστραλία το 2022.

Ακόμη πιο ανησυχητική είναι η σιωπή που συνοδεύει αυτά τα στατιστικά στοιχεία, τονίζει ο γερουσιαστής. 

Κανείς δεν ρωτά γιατί υπάρχουν αυτοί οι πλεονάζοντες θάνατοι. 

Επιπλέον, η κυβέρνηση έχει απαγορεύσει «μια αποδεδειγμένη, ασφαλή, αποτελεσματική, προσιτή και προσβάσιμη θεραπεία» όπως η ιβερμεκτίνη. 

Αντ' αυτού, οι πολιτικοί είχαν αντικαταστήσει αυτό το φάρμακο με «θανατηφόρα και μη δοκιμασμένα» εμβόλια και στη συνέχεια είχαν το θράσος να τα καταστήσουν υποχρεωτικά.

Ο γερουσιαστής λέει ότι οι αυστραλιανές ρυθμιστικές αρχές «κατέστειλαν και εκφόβισαν τους γιατρούς». 

Ως εκ τούτου, οι περισσότεροι γιατροί δεν θα αναφέρουν θανάτους από βλάβες εμβολίων. 

Η χειραγώγηση είναι κραυγαλέα: ακόμη και χίλιοι αναφερόμενοι θάνατοι έχουν μειωθεί από τους υπεύθυνους σε μόλις 14 αναγνωρισμένες περιπτώσεις.

Αυτό είναι σκανδαλώδες, διαπιστώνει ο Roberts. 

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν σκοτωθεί και οι αρχές προσποιούνται ότι δεν γνωρίζουν. 

Ο όρος «πανδημία εμβολιασμού» περνάει από τα χείλη του Roberts. 

Ο θυμός του αυξάνεται όταν μιλάει για τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Π.Ο.Υ.) και τους ανθρώπους που είναι επικεφαλής του. 

Μεταξύ άλλων, ο Roberts τους περιγράφει ως «μπάσταρδους και παρασιτικούς, αρπακτικούς παγκοσμιοποιητές».

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Roberts αναφέρει τις οικονομικές εμπλοκές του Bill Gates με τον Π.Ο.Υ., τη συμμαχία εμβολίων GAVI και τα «εμβόλια» Covid. Ο γερουσιαστής λέει:


«Υπάρχουν άνθρωποι όπως ο Bill Gates, ο οποίος χρηματοδοτεί τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, και υπάρχει ο Fauci, ο οποίος είναι μανιακός γενοκτόνος. Ο Fauci έχει σκοτώσει χιλιάδες μαύρους Αφρικανούς σε πειράματα».

Επίσης, ο Roberts κάνει σοβαρές κατηγορίες κατά του Γενικού Γραμματέα της Π.Ο.Υ.  Tedros Adhanom Ghebreyesus

Τον κατηγορεί ότι προεδρεύει ενός θεσμού στον οποίο η σεξουαλική ανάρμοστη συμπεριφορά είναι στην ημερήσια διάταξη χωρίς να γίνεται τίποτα γι' αυτό.


«Πώς θα μπορούσα να ξεχάσω τον Tedros, έναν γνωστό τρομοκράτη που ηγείται μιας οργάνωσης στην οποία 83 άτομα έχουν υποβάλει καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση και βιασμό;»

Ο ίδιος ο Π.Ο.Υ. διερεύνησε αυτούς τους ισχυρισμούς εσωτερικά και παραδέχτηκε ότι ήταν δικαιολογημένοι, τονίζει ο Roberts.

Την οργή του γερουσιαστή Roberts συμμερίζονται πολλοί. 

Τα λόγια του θα ταρακουνούσαν τους ανθρώπους να ξυπνήσουν. Όλοι αρχίζουν να βλέπουν την ζημιά που κάνει «αυτή η άπληστη   μειοψηφία». 

«Υπάρχει ένα μεγάλο κύμα θυμού και σύντομα θα ξεσπάσει πάνω τους. Εκείνοι που έχουν βλάψει θα πρέπει να λογοδοτήσουν γι' αυτό. Η ώρα τους να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους θα έρθει γρήγορα».


ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ: 






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΣΧΕΤΙΚΑ:





Μόλυνση από ζυμομύκητα: συμπτώματα, αιτίες, θεραπείες, και φυσικές προσεγγίσεις
Κανονικά, συνυπάρχουμε αρμονικά με τον μύκητα Candida albicans. Μάθετε τι προκαλεί την υπερβολική ανάπτυξη και οδηγεί σε μόλυνση.


Μελέτη: Ηλεκτρική διέγερση στο αυτί ως πιθανή θεραπεία για εμβοές
Βουητό, σφύριγμα: Μια πρόσφατη μελέτη δείχνει πολλά υποσχόμενα αρχικά αποτελέσματα στη θεραπεία των εμβοών μέσω ηλεκτρικής διέγερσης στο αυτί.


Θάνατοι μετά τον εμβολιασμό: Μελέτη προκαλεί διάθεση κρίσης στο CDC της υγειονομικής αρχής των ΗΠΑ
Το 2022, δύο νέοι άνδρες πέθαναν λίγο μετά τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού. Οι εξεταστές παθολόγοι διέγνωσαν μυοκαρδίτιδα που σχετίζεται με το εμβόλιο. Αυτό οδήγησε σε μια αλυσίδα γεγονότων στα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC), τα οποία προσπάθησαν να αντικρούσουν το συμπέρασμα των παθολόγων.


Μικροπλαστικά βρέθηκαν στους ανθρώπινους όρχεις
Οι ερευνητές βρήκαν σχεδόν τρεις φορές την ποσότητα μικροπλαστικών στα ανθρώπινα δείγματα σε σύγκριση με τα δείγματα σκύλων σε μια νέα μελέτη.


Ο Elon Musk απαιτεί κατηγορίες εναντίον του Anthony Fauci αφού το NIH ξεκαθαρίσει τη χρηματοδότηση έρευνας «κέρδους λειτουργίας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!