Δευτέρα 6 Μαΐου 2024

Ντοκυμανταίρ: Πώς ο Rockefeller κατέστρεψε την υγειονομική περίθαλψη των ΗΠΑ

 



Από Neenah Payne

Αν και ο Ιπποκράτης, ο ιδρυτής της δυτικής ιατρικής, είπε: «Αφήστε την τροφή να είναι το φάρμακό σας και το φάρμακο να είναι η τροφή σας», οι ιατρικές σχολές δεν παρέχουν πλέον σχεδόν καμμία πληροφορία σχετικά με τη διατροφή.

Το "In the Shadow of Flexner" είναι ένα πρωτοποριακό ντοκυμανταίρ του Justin Smith που εκθέτει την αιώνια διαφθορά που άλλαξε για πάντα την τροχιά της υγειονομικής περίθαλψης. 

Στην καρδιά αυτής της καθηλωτικής αφήγησης βρίσκεται η έκθεση Flexner, ένα έγγραφο που δημοσιεύθηκε το 1910, ο ύπουλος σκοπός του οποίου ήταν να εξαλείψει όλα τα ίχνη της φυσικής ιατρικής από το εκπαιδευτικό τοπίο.

Σε μια εποχή που οι συμβατικοί ιατροί αντιμετώπιζαν δημόσιο σκεπτικισμό, η έκθεση Flexner έγινε το εργαλείο επιλογής για τους βιομηχανικούς καπιταλιστές που επιδιώκουν να μονοπωλήσουν την ιατρική

Με ένα περίπλοκο δίκτυο επιρροής, ορθόδοξοι γιατροί και μεγιστάνες με γνώμονα το κέρδος ξεκίνησαν μια αποστολή να δυσφημίσουν οποιαδήποτε θεραπευτική προσέγγιση που δεν περιελάμβανε φάρμακα ή χειρουργική επέμβαση. 

Το αποτέλεσμα αυτού του μακιαβελικού ελιγμού ήταν ο παραγκωνισμός ήπιων, ευθυγραμμισμένων με τη φύση θεραπειών υπέρ ενός συστήματος που δίνει προτεραιότητα στο κέρδος έναντι των ασθενών.


Ενώ η ορθόδοξη ιατρική έχει αναμφισβήτητα χαρίσει στον κόσμο σωτήριες εξελίξεις, το ντοκυμανταίρ ρίχνει φως στο σκοτεινό υπογάστριο ενός συστήματος όπου εκατομμύρια έχουν γίνει παράπλευρες απώλειες στο κυνήγι του οικονομικού κέρδους. 

Η ταινία εξερευνά το παράδοξο μιας ιατρικής βιομηχανίας που κατακλύζεται από πρωτοφανή κεφάλαια, αλλά αποτυγχάνει να ανακόψει την παλίρροια των αυξανόμενων χρόνιων παθήσεων παγκοσμίως.

Μέσα από συναρπαστικές ιστορίες και συγκλονιστικές αποκαλύψεις, το "In the Shadow of Flexner" μεταφέρει το κοινό σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στα χρονικά της ιατρικής ιστορίας. 

Προκαλεί τους θεατές να αμφισβητήσουν τα ηθικά θεμέλια ενός συστήματος υγειονομικής περίθαλψης που, παρά τους θριάμβους του, έχει αφήσει αμέτρητα άτομα στη σκιά της λήψης αποφάσεων με γνώμονα το κέρδος. 

Καθώς ο κόσμος παλεύει με το αυξανόμενο κόστος υγειονομικής περίθαλψης και την ανησυχητική αύξηση των χρόνιων ασθενειών, αυτό το ντοκυμανταίρ χρησιμεύει ως μια οδυνηρή έκκληση για επαναξιολόγηση των προτεραιοτήτων που διαμορφώνουν το μέλλον της παγκόσμιας υγείας.

Έκθεση Flexner: Η άνοδος των Big Pharma

Προεπισκόπηση: Στη σκιά του Flexner.




Παρακολουθήστε το ντοκυμανταίρ στο Epoch TV για 4.99 $ (Έκπτωση συνδρομητή: 2.99 $).

Η συναρπαστική ιστορία των συμπληρωμάτων! δείχνει ότι η έκθεση Flexner άλλαξε ριζικά την ιατρική εκπαίδευση και πρακτική στη Βόρεια Αμερική. 

Ο Δρ Daniel Nuzum συζητά τον αντίκτυπο της έκθεσης - μια μελέτη της ιατρικής εκπαίδευσης στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά που γράφτηκε από τον Abraham Flexner και δημοσιεύθηκε το 1910 από το Ίδρυμα Carnegie.

Πολλές πτυχές του σημερινού αμερικανικού ιατρικού επαγγέλματος προέρχονται από την έκθεση Flexner. Μετά την έκθεση Flexner, η εστίαση μετατοπίστηκε από πράγματα που βοηθούν τους ανθρώπους να θεραπευτούν φυσικά, όπως η άσκηση, ο καλός ύπνος και η καλή διατροφή

Αντ' αυτού, η εστίαση ήταν στα φάρμακα και τις χειρουργικές επεμβάσεις. 

Μέχρι την έκθεση, οι περισσότερες ιατρικές σχολές δίδασκαν ομοιοπαθητική. 

Ωστόσο, η έκθεση τερμάτισε το ομοιοπαθητικό κίνημα επειδή σταμάτησε η χρηματοδότηση ιατρικών ιδρυμάτων που δεν δίδασκαν τη χρήση φαρμάκων και χειρουργικών επεμβάσεων. 

Έτσι, 40-50 ιατρικά ιδρύματα έκλεισαν. Μέσα σε πέντε χρόνια, μόνο δύο από τις 17 naturopathic ιατρικές σχολές έμειναν. Κάτι παρόμοιο συνέβη με τις οστεοπαθητικές σχολές και τις σχολές χειροπρακτικής.

Η χρηματοδότηση κόπηκε για ο,τιδήποτε δεν ήταν φαρμακευτικό. Δεν υπήρχε πλέον χρηματοδότηση για βότανα. Η κάνναβη και άλλες θεραπείες δαιμονοποιήθηκαν. 

Οι φαρμακευτικές εταιρείες πέταξαν τα συμπληρώματα έξω από την πόρτα. 

Οι φαρμακευτικές εταιρείες χρηματοδότησαν τις ιατρικές σχολές και πήραν θέσεις στα διοικητικά συμβούλια. 

Έτσι, οι φαρμακευτικές εταιρείες ήταν σε θέση να προωθήσουν σιγά-σιγά αυτό που ήταν τυπική ιατρική - η οποία τώρα ονομάζεται «εναλλακτική ιατρική». Παρουσίασαν τα φάρμακά τους ως τη μόνη λύση.

Η κλινική του Κλήβελαντ στο Οχάϊο ήταν αρχικά ένα ομοιοπαθητικό πανεπιστήμιο και νοσοκομείο. 

Ωστόσο, μετά την έκθεση Flexner, η λέξη «ομοιοπαθητική» δεν μπορούσε καν να χρησιμοποιηθεί στην κλινική!

Ευτυχώς, αυτό αλλάζει τώρα! 

Η κλινική Cleveland για τη λειτουργική ιατρική αποτελεί μέρος της αυξανόμενης αντιστροφής της τάσης που ξεκίνησε από την έκθεση Flexner! 

Ο ιστότοπος λέει: "Το Κέντρο Λειτουργικής Ιατρικής της Cleveland Clinic είναι μια συνεργασία μεταξύ της Cleveland Clinic και του Ινστιτούτου Λειτουργικής Ιατρικής (IFM), με επικεφαλής τον Mark Hyman, MD, Πρόεδρο της IFM, ιδρυτή του The UltraWellness Center και συγγραφέα με τις καλύτερες πωλήσεις των New York Times". 

Στο βίντεο του 2017 Two Years In: What's Happening at Cleveland Clinic's Center for Functional Medicine, ο Δρ Hyman εξηγεί πώς ξεκίνησε και επιταχύνεται η συνεργασία σε ολόκληρη τη χώρα τώρα.





Τι υπέροχη συζήτηση είχαμε χθες το βράδυ (20 Μαρτίου 2024) σχετικά με την κεντρική «έκθεση Flexner» και τον βαθύ αντίκτυπό της στον τρόπο με τον οποίο η «Big Pharma» απέκτησε τον έλεγχο της δυτικής ιατρικής. 

Ο Δρ Paul Marik και ο Δρ Joe Varon συναντήθηκαν με τον ανεξάρτητο σκηνοθέτη και συγγραφέα Justin Smith για να συζητήσουν την έκθεση Flexner και το νέο του ντοκυμανταίρ "In The Shadow Flexner".

Παρακολουθήστε και μάθετε πώς να αντιμετωπίζετε αυτό το ευαίσθητο θέμα τώρα!


Ο πατέρας του John D. Rockefeller ήταν ένας κομπογιαννίτης του καρκίνου!

Μια σύντομη ιστορία της σύγχρονης ιατρικής δείχνει ότι ο John D. Rockefeller, ο πατέρας του David Rockefeller ήταν ένας κομπογιαννίτης που πουλούσε ματζούνια για τον καρκίνο. «Πριν από τον εμφύλιο πόλεμο... Ο John D. Rockefeller ήταν απλά ένα αγόρι και ο πατέρας του "Big Bill" Rockefeller ήταν ένας κομπογιαννίτης γιατρός που πουλούσε μπουκάλια κρεόσωτου σε καρκινοπαθείς για 25 δολλάρια το καθένα».

Ωστόσο, μετά την έκθεση Flexner, η Big Pharma θα χαρακτήριζε τους φυσιοπαθητικούς γιατρούς «κομπογιαννίτες» επειδή δεν προωθούν ακριβά φάρμακα και χειρουργικές επεμβάσεις! Ωστόσο, τα ιατρικά λάθη είναι πλέον η τρίτη κύρια αιτία θανάτου!


Αυξανόμενος πόλεμος του Καναδά στα συμπληρώματα

Το παρακάτω βίντεο δείχνει ότι η Big Pharma θέλει να αρνηθεί στους ανθρώπους την πρόσβαση σε βιταμίνες και συμπληρώματα.

 Αυτό είναι την ίδια στιγμή που υπάρχει ένας αυξανόμενος πόλεμος στα τρόφιμα!


Στο The Canadian Government's War on Supplements, ο Del Bigtree, βραβευμένος με Emmy παρουσιαστής της τηλεοπτικής εκπομπής The Doctors, ιδρυτής του Δικτύου Δράσης Ενημερωμένης Συναίνεσης (ICAN), διευθυντής του Vaxxed: From Coverup To Disaster και οικοδεσπότης του The Highwire, πήρε συνέντευξη από τον Shawn Buckley, LLB, συνταγματικό δικηγόρο και πρόεδρο της Ένωσης Προστασίας Προϊόντων Φυσικής Υγείας στον Καναδά. 

Ο Buckley συζήτησε τον πόλεμο της καναδικής κυβέρνησης στις βιταμίνες και τα συμπληρώματα μέσω της εισαγωγής ακραίων κανονισμών που αποσκοπούν στον περιορισμό της πρόσβασης και στην αύξηση του κόστους των φυσικών προϊόντων.


(βίντεο εντός του συνδέσμου)


Για περισσότερες πληροφορίες


Αποποίηση ευθυνών: Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν υποκαθιστά ιατρικές συμβουλές, διάγνωση ή θεραπεία που παρέχεται από εξειδικευμένο πάροχο υγειονομικής περίθαλψης.

Η Neenah Payne γράφει για το Activist Post



ΠΗΓΗ: Documentary: How Rockefeller Destroyed US Healthcare - Activist Post


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ





ΣΧΕΤΙΚΑ: 


Οι ίδιοι που προκάλεσαν τον καρκίνο μέσω τον "εμβολίων" Covid, οι ίδιοι παρουσιάζονται με την "λύση":  Ο καρκίνος «είναι ο νέος μας Covid» - Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer


Ο αμερικανικός φαρμακευτικός γίγαντας επιδιώκει να ανακτήσει τα κέρδη μέσω φαρμάκων για τη θεραπεία του καρκίνου, καθώς η ζήτηση για τα εμβόλια Covid-19 έχει πέσει κατακόρυφα

Η αμερικανική φαρμακοβιομηχανία, Pfizer, βλέπει την αγορά θεραπείας του καρκίνου ως ένα νέο Klondike τώρα που η πανδημία Covid-19 έχει τελειώσει και η παγκόσμια ζήτηση για τα εμβόλια και τα φάρμακά της Covid μειώνεται, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλός της Άλμπερτ Μπουρλά στο Fox Business την 1η Μαΐου. Η εταιρεία αναμένει να σημειώσει μεγάλη βαθμολογία στα «blockbuster» αντικαρκινικά φάρμακα, αποκάλυψε ο επικεφαλής της, καθώς ο φαρμακευτικός γίγαντας προσπαθούσε να αντιστρέψει την επιχειρηματική του παρακμή μετά τον Covid. Η πανδημία είχε φέρει έσοδα ρεκόρ στην εταιρεία. Μόνο το 2022, οι συνολικές πωλήσεις της Pfizer ανήλθαν σε 157 δισεκατομμύρια δολάρια, με το εμβόλιο Covid να αντιπροσωπεύει 37,8 δισεκατομμύρια δολάρια και το χάπι αντιιικής θεραπείας, Paxlovid, να του φέρνει άλλα 18,9 δισεκατομμύρια δολάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!