Πέμπτη 4 Απριλίου 2024

ΑΠΟΜΕΤΑΒΑΣΗ - 2 συγκλονιστικά βίντεο

 




«Μετασχηματισμός φύλου – Η άρρητη πραγματικότητα» – ένα κάλεσμα αφύπνισης για όλους τους γονείς

Αυτό το ντοκυμανταίρ-δράμα "Gender Transformation – The Unspoken Reality" βασίζεται στις εμπειρίες αρκετών τρανσέξουαλ νέων και στις γνώσεις που αποκτήθηκαν από συνεντεύξεις εμπειρογνωμόνων. 

Προσφέρει μια ματιά χωρίς λογοκρισία στις δυνάμεις πίσω από αυτό το κίνημα και αποκαλύπτει ανείπωτες ιστορίες που δεν έχετε ακούσει ποτέ σε άλλα μέσα. 

Ένα βραβευμένο docu-drama από την EPOCH TIMES που πρέπει να δουν ΟΛΟΙ οι ΓΟΝΕΙΣ.



Το κίνημα των τρανσέξουαλ κέρδισε πρόσφατα την εθνική προσοχή  από την πρόσφατη διαμάχη μεγάλων εταιρειών όπως η Budweiser και η Target σχετικά με την υποστήριξή τους στο κίνημα των τρανσέξουαλ, μέχρι τους τρανσέξουαλ ανταγωνιστές που ξεπερνούν τις γυναίκες αθλήτριες και τους άνδρες κρατούμενους που προσδιορίζονται ως τρανς για να μεταφερθούν σε γυναικείες φυλακές. 

Μια νέα τάση έχει προκύψει μεταξύ των παιδιών που διδάσκονται σε μικρές ηλικίες ότι μπορούν να επιλέξουν το δικό τους φύλο. 

Τι κρύβεται πίσω από την άνοδο του κινήματος των τρανσέξουαλ σήμερα; Και ποιες είναι οι επιπτώσεις στα παιδιά και τους νέους μας;


Το Gender Transformation: The Untold Realities είναι ένα πρωτότυπο ντοκιμαντέρ της Epoch Original που εξετάζει τα περίπλοκα ζητήματα γύρω από τον τρανσέξουαλ και τη νεολαία. 

Η ταινία διερευνά τους ρόλους που διαδραματίζουν το εκπαιδευτικό σύστημα, οι ιατρικές και φαρμακευτικές βιομηχανίες, τα οικονομικά συμφέροντα πίσω από το κίνημα των τρανσέξουαλ και οι κοινωνικοί και πολιτικοί μηχανισμοί που λειτουργούν.

Το docudrama αφηγείται τις πραγματικές ιστορίες αρκετών πρώην τρανσέξουαλ νέων που ξεκίνησαν τη διαδικασία φυλομετάβασης και τις εμπειρίες τους σε διάφορα στάδια του ταξειδιού μέσω ζωντανών συνεντεύξεων και αναπαραστάσεων.

Οι ειδικοί που πήραν συνέντευξη στην ταινία αποκαλύπτουν τις ιατρικές και ψυχολογικές επιπτώσεις της πειραματικής φαρμακευτικής αγωγής που χρησιμοποιείται, συμπεριλαμβανομένων των μη αναστρέψιμων παρενεργειών των αναστολέων της εφηβείας, των ορμονικών θεραπειών και των χειρουργικών επεμβάσεων που δεν αναφέρονται από τα μέσα ενημέρωσης.

Ο βραβευμένος σκηνοθέτης Tobias Elvhage, του οποίου τα πιο πρόσφατα βραβεία περιλαμβάνουν την Καλύτερη Ταινία Μικρού Μήκους στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ του Λος Άντζελες το 2023 και τον Νικητή των Ευρωπαϊκών Βραβείων Κινηματογράφου του 2023, φέρνει στο φως την ανείπωτη πραγματικότητα και τις επιπτώσεις του κινήματος των τρανσέξουαλ στα παιδιά και τους νέους μας σε αυτό το ντοκυμανταίρ.

Οι θαρραλέοι νέοι στον Μετασχηματισμό των Φύλων σπάνε τη σιωπή και φέρνουν ελπίδα σε άλλα παιδιά που αγωνίζονται. Κάθε μία από τις ιστορίες τους είναι ισχυρή, σημαντική και πρέπει να ειπωθεί.

Επίσημη ιστοσελίδα: https://www.GenderTransformation.com


Παρακαλώ δώστε και μοιραστείτε: https://www.GenderTransformation.com/Share

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:






Ο Richard περιγράφει λεπτομερώς την ταραγμένη παιδική του ηλικία και πώς η τρανς ιατρική απέτυχε να τον θεραπεύσει.



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!