Τρίτη 16 Απριλίου 2024

ΕΚΤΑΚΤΟ - Κυβερνητικοί ταξιδιωτικοί περιορισμοί μετά τις 6 Ιουνίου 2024; ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ;;;


Η πύλη κρατήσεων AirBnB επεσήμανε αλλαγές στην «Πολιτική Σοβαρών Απομειώσεων» που θα τεθούν σε ισχύ εκείνη την ημέρα. 

Σύμφωνα με τη Sasha Latypova, αυτό θα μπορούσε να υποδηλώνει προετοιμασίες από τον ασφαλιστικό κλάδο για μελλοντικά lockdown.


Φαίνεται ότι νέα lockdown μπορούν να αναμένονται μετά τις 6 Ιουνίου με οποιοδήποτε πρόσχημα. Η ερευνήτρια και συγγραφέας Sasha Latypova καταλήγει σε αυτή την ερμηνεία ενός email από την AirBnB στον λογαριασμό της Substack.

Στο μήνυμα, η διαδικτυακή πύλη κρατήσεων είχε επισημάνει αλλαγές στην «Πολιτική Σοβαρής Βλάβης», η οποία ασχολείται με τους όρους ακύρωσης. Από τις 6 Ιουνίου 2024, οι βάσιμοι λόγοι απόσυρσης περιλαμβάνουν επίσης «προβλέψιμα καιρικά φαινόμενα (...) που οδηγούν σε κυβερνητικούς ταξιδιωτικούς περιορισμούς ή μεγάλης κλίμακας βλάβες εφοδιασμού». Στην τρέχουσα έκδοση, τέτοια καιρικά φαινόμενα εξαιρούνται ρητά.

Σύμφωνα με τη Latypova, το υπόβαθρο θα μπορούσε να είναι ότι τα ασφαλιστήρια συμβόλαια των εταιρειών αναθεωρούνται προκειμένου να προληφθούν κυβερνητικά μέτρα μεγάλης κλίμακας που δηλώνονται ως απαντήσεις σε «καιρικά φαινόμενα». Προφανώς, νέοι περιορισμοί αναμένονται μετά τις 6 Ιουνίου υπό οποιοδήποτε πρόσχημα.

Για τον λόγο αυτό, η επικαιροποίηση των κατευθυντήριων γραμμών έχει ως εξής: "Μπορεί να μην είστε σε θέση να πάτε στις διακοπές που έχετε κλείσει, αλλά αν είστε ήδη κάπου, σας επιτρέπεται να επιστρέψετε στην πατρίδα σας".

Σημείωση Transition News:

Αναρωτιέται κανείς επίσης γιατί επελέγη αυτή η συγκεκριμένη ημερομηνία για την έναρξη ισχύος των τροπολογιών.

Τι θα συμβεί στις ή μετά τις 6 Ιουνίου 2024; 

Για παράδειγμα, οι ευρωπαϊκές εκλογές αρχίζουν αυτήν την ημέρα.

Τον Ιούνιο και τον Ιούλιο αντίστοιχα, τόσο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου θα διεξαχθεί στη Γερμανία όσο και οι Θερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες στη Γαλλία.

Αλλά είμαι σίγουρος ότι αυτό είναι απλώς μια σύμπτωση.




(σσ. Να θυμηθούμε ότι ο Γερμανός υπουργός Μεταφορών απείλησε τους Γερμανούς με «επ' αόριστον απαγόρευση οδήγησης το Σαββατοκύριακο» για την επίτευξη των υποχρεωτικών στόχων εκπομπών. Πρόκειται για εξελίξεις καθόλου τυχαίες και που δεν πρέπει ΚΑΙ αυτήν την φορά να τις πάρουμε ελαφρά τηι καρδία.)


ΠΗΓΗ: Staatliche Reisebeschränkungen nach dem 6. Juni 2024? - Transition News (transition-news.org)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




3 σχόλια:

  1. Επίσης από τήν 1η Μα'ί'ου καί μετά, ποινικοποιείται
    ό,τι θά γράφετε στά διάφορα blog ειδικά όταν είναι εναντίον τής κυβέρνησης, τής εξουσίας, τού συστήματος κλπ, ό κάθε "ανώνυμος" καί όχι μόνο μέ συνοπτικές διαδικασίες θά οδηγήται "δημοκρατικά" στήν φυλακή.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού θά παραβιάζει τόν νόμο..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!