Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Καθίστε πρώτα και μετά διαβάστε - Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ της ΕΛΛΑΔΑΣ πέφτει κατακόρυφα καθώς οι ΑΙΦΝΙΔΙΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ αυξάνονται







































*


*


Στο τρίτο διάγραμμα ο ρυθμός ανάπτυξης είναι η πληθυσμιακή αλλαγή που καθορίζεται από τις γεννήσεις, τους θανάτους και τις μεταναστευτικές ροές.














ΠΗΓΗ: Home - News Addicts


6 σχόλια:

  1. Μπράβο Έλληνες, κυνηγούσατε όποιον σαν έλεγε την αλήθεια και πιστεύατε στυγνούς απατεώνες, εκβιαστές και τρομοκράτες.

    Τώρα πηγαίνετε να ζητήσετε πίσω την υγεία και την ζωή σας από εκείνους.

    Αν και πολύ φοβάμαι ότι ακόμη κάποιοι δεν το πιστεύουν και με την πρώτη ευκαιρία θα χτυπήσουν κι άλλα εισιτήρια για την αιωνιότητα.

    Με τέτοια μυαλά, να συμπεράνουμε ότι είστε τώρα έτοιμοι να αφήσετε τα παιδιά σας στο κράτος και τις περιουσίες σας στον κάθε Χασάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς!

      Και σκεφτείτε τι είχαν πει και οι Άγιοι, ότι θα μείνουν μόνο 2 εκατομμύρια Έλληνες στην Ελλάδα. Ήταν δύσκολο να σκεφτούμε τότε τι εννοούσαν.

      Είναι φοβερό κι ο κόσμος ακόμη κοιμάται κι οι γιατροί αντί να ξεκινήσουν έρευνες να σωθεί ο κόσμος που εμβολιάστηκε το βουλώνουν.

      Διαγραφή
  2. Αφού καί οί γιατροί είναι στό....κόλπο, πού λέγεται παγκόσμια μείωση (γενοκτονία) τού πληθυσμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε, ναι, είναι στο κόλπο, αλλά είναι και πολλοί από αυτούς που έχουν εμβολιαστεί και έχουν καταλάβει τι συμβαίνει. Βλέπουν συναδέλφους να πεθαίνουν.

      Δεν είναι τυχαίο που κάποιοι που είναι σωστοί άνθρωποι λένε σε ανεμβολίαστους ασθενείς καλά κάνατε και δεν εμβολιαστήκατε.

      Διαγραφή
  3. https://i.pinimg.com/originals/ee/b0/56/eeb056b4d7b9e737697a0c24c3aa42e6.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. OI ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.
    Ο ΛΑΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ. ΕΧΑΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!