Σάββατο 20 Απριλίου 2024

«Βλέπουμε μια έκρηξη των αναφερόμενων παρενεργειών» - Έχουν διαγραφεί 600.000 εμβολιασμοί από το μητρώο στην Ολλανδία;



Από τον Kai Rebmann

Ο Jim Ferguson είναι ο ιδρυτής του "Freedom Train International" και μιλάει τακτικά με κριτικά μυαλά του παρόντος στην εκπομπή του. Την Τρίτη, ο παρουσιαστής δημοσίευσε μια συνέντευξη με τρεις καλεσμένους από την Ολλανδία: τον αναλυτή δεδομένων Wouter Aukema, τον πολιτικό και πρώην βουλευτή Wybren van Haga και την Anne Merel Kloosterman, εκπρόσωπο των θυμάτων εμβολίων.

Ο Aukema εξηγεί ότι έγραψε ένα σενάριο μαζί με έναν εμπειρογνώμονα πληροφορικής για να κατεβάσει τις εκθέσεις ασφάλειας των τελευταίων 20 ετών που κατατέθηκαν στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA). Αυτό σημαίνει ότι αυτές δεν είναι μόνο παρενέργειες που έχουν αναφερθεί σε σχέση με τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, αλλά με όλα τα φάρμακα - συνολικά εκατοντάδες εκατομμύρια αρχεία δεδομένων.


Wouter Aukema

Τα χρόνια πριν από τον Covid, ο αριθμός των αναφορών που λαμβάνονταν σε όλη την Ευρώπη ήταν σχετικά σταθερός γύρω στις 6.000 την εβδομάδα, σύμφωνα με τον ειδικό. Με την έναρξη της εκστρατείας εμβολιασμού τον Ιανουάριο του 2021, ο αριθμός αυτός «εξερράγη αμέσως». Στη συνέχεια, ο Aukema αγνόησε όλες τις παρενέργειες που αναφέρθηκαν σε άμεση σχέση με τον λεγόμενο εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού - και συνάντησε αυτό που είδε ως σαφές μοτίβο.

Όχι μόνο ο αριθμός των περιπτώσεων παρέμεινε εξαιρετικά υψηλός, «πολύ πάνω από ό, τι ήταν προηγουμένως φυσιολογικό στην Ευρώπη», αλλά έδειξε επίσης «χιλιάδες αναφορές» για τα δύο φάρμακα ή δραστικά συστατικά Inflectra (infliximab) και Keytruda (pembrolizumab). 

Το πρώτο έχει αντιφλεγμονώδη δράση, η οποία, σύμφωνα με τον Aukema, υποδηλώνει ότι «αντιμετωπίζουμε ένα ανοσοποιητικό πρόβλημα». Το τελευταίο είναι ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται στη θεραπεία ασθενών με καρκίνο.

Ο δεύτερος προσκεκλημένος του γύρου, Wybren van Haga, μίλησε για την εμπειρία του ως μέλος του Δεύτερου Επιμελητηρίου των Κάτω Χωρών. Εκεί ήταν μέλος του Forum voor Democratie (FvD) μέχρι το 2023, πριν ιδρύσει το spin-off Belang van Nederland (BVNL) πέρυσι.


Wybren van Haga

Ο Van Haga δεν εκπλήσσεται από το συλλογικό σβήσιμο των δεδομένων που έχει αποκαλύψει ο Aukama, το οποίο θα πρέπει τουλάχιστον να είναι ανησυχητικό. Ο πρώην βουλευτής μιλά για «λατρευτική συμπεριφορά» στο κοινοβούλιο: «Είτε θα ενταχθείτε στην ομάδα είτε θα φύγετε από την ομάδα». 

Για παράδειγμα, όταν έκανε κρίσιμες ερωτήσεις - είτε πρόκειται για μάσκες FFP2, lockdown ή, τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, εμβολιασμό - του έλεγαν πάντα ότι όλα λειτουργούσαν και επομένως ήταν υποχρεωτικά.

Ο Van Haga χρησιμοποιεί ένα παράδειγμα για να περιγράψει πώς λέγεται ότι διατηρήθηκε η κουλτούρα της σιωπής ακόμη και μετά την εμφάνιση των πρώτων ενδείξεων για το αντίθετο: «Προφανώς, υπήρξε μια αναφορά ότι ένα lockdown στην Ολλανδία θα κόστιζε περίπου 620.000 υγιή χρόνια ζωής και σε αντάλλαγμα θα εξοικονομούσε μόνο 100.000 χρόνια ζωής. Έτσι, το καθαρό αποτέλεσμα θα ήταν 520.000 χρόνια ζωής που χάθηκαν. Γι' αυτό ήταν αδύνατο να μιλήσουμε γι' αυτό στο κοινοβούλιο».


Σε αυτό το πλαίσιο, ο van Haga περιέγραψε τον εμβολιασμό ως «αποκορύφωμα»: «Γίνεται σαφές σε όλους ότι οι υπερβολικοί θάνατοι συνδέονται φυσικά στενά με το πρόγραμμα εμβολιασμού όταν κοιτάζετε τα γραφήματα και τα δεδομένα. Έτσι, θα ήταν πολύ καλύτερο αν οι πολιτικοί και επίσης ο Υπουργός Υγείας [Hugo de Jonge, CDA] έκαναν επιτέλους μια διεξοδική έρευνα και άρχιζαν να ακούν ανθρώπους όπως ο Wouter [Aukema]. Και εκτός αυτού, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι όπως η Anne Merel [Kloosterman] που εξακολουθούν να υποφέρουν από το εμβόλιο».


Η Anne Merel Kloosterman (αριστερά) με την Γερμανίδα ευρωβουλευτή Christine Anderson (δεξιά)

Τα τελευταία χρόνια, η Kloosterman έχει γίνει ένας από τους πιο γνωστούς εκπροσώπους των θυμάτων εμβολίων στις Κάτω Χώρες. Η ίδια είχε εμβολιαστεί με Moderna. Κατά τη διάρκεια της έρευνάς της, η 26χρονη επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στα στατιστικά στοιχεία σχετικά με την υπερβάλλουσα θνησιμότητα τα τελευταία χρόνια, η πραγματική έκταση των οποίων «αποκρύπτεται εντελώς» από τους νόμους περί προστασίας δεδομένων:

«Λόγω των νόμων περί προστασίας δεδομένων, παθολογικές εξετάσεις θανόντων μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο εάν είναι πιθανό ένα έγκλημα ή έχει υπογραφεί δήλωση. Εάν ο θανών δεν υπέγραψε τη δήλωση αυτή κατά τη διάρκεια της ζωής του, η επίσημη αιτία θανάτου παραμένει ιδιωτική. 

Επιπλέον, υπήρξε επίσης επαναπροσδιορισμός του καθεστώτος του «εμβολιασμένου». Με τη Moderna, την Pfizer και την AstraZeneca, χρειάζονται 14 ημέρες - με τον Johnson ακόμη και 28 ημέρες - για να θεωρηθεί ένα άτομο «εμβολιασμένο». Έτσι, όποιος πεθάνει εντός αυτής της περιόδου θα καταγραφεί ως "ανεμβολίαστος"».

Ο Wouter Aukema μίλησε ξανά. Σύμφωνα με τον αναλυτή δεδομένων, έχει αξιολογήσει το χρονικό πλαίσιο από την έναρξη της εκστρατείας εμβολιασμού. Η κυβέρνηση στη Χάγη εκδίδει έκθεση κάθε εβδομάδα σχετικά με τον αριθμό των πρώτων δόσεων που εμβολιάστηκαν στον ολλανδικό πληθυσμό. Τον Μάϊο του 2022, ο Aukema ισχυρίζεται τότε ότι διαπίστωσε ότι «ξαφνικά έλειπαν 600.000 δόσεις από το μητρώο».

Το μητρώο αυτό τηρείται από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC) και πρέπει να υποβάλλεται από κάθε κράτος μέλος της Ε.Ε.. 

Ο Aukema παραθέτει από την ολλανδική αποποίηση ευθυνών: «Οι δόσεις που χορηγούνται σε αποθανόντες ή μετανάστες δεν περιλαμβάνονται στα αναφερόμενα δεδομένα».


Ο Aukema αποδίδει συνέπειες τεράστιας σημασίας σε αυτή τη φαινομενικά απλή πρόταση: «Έτσι, εδώ έχω μια κυβέρνηση που δηλώνει κατηγορηματικά ότι όλοι οι άνθρωποι που έχουν πεθάνει ή μεταναστεύσει μετά τον εμβολιασμό έχουν αφαιρεθεί από αυτό το μητρώο εμβολιασμού».

Ως εκ τούτου, είναι αναγκαίο να γνωρίζουμε τις συνέπειες που έχει αυτό για την επιστημονική έρευνα που διεξάγεται βάσει ενός τέτοιου μητρώου.

Στην πραγματικότητα, ορισμένοι από τους ισχυρισμούς είναι πολύ σοβαροί, οι οποίοι έγιναν από όλους τους εμπλεκόμενους κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. 

Φυσικά, η αλήθεια και η σωστή ταξινόμηση περιλαμβάνουν επίσης τη δήλωση ότι όλοι οι συνομιλητές είναι επικριτές των μέτρων του κορωνοϊού γενικά και του εμβολιασμού για τον κορωνοϊό ειδικότερα. 

Ειδικότερα, όταν πρόκειται για δεδομένα από τον EMA ή το μητρώο εμβολιασμού, πρέπει να βασιστείτε στην εμπειρογνωμοσύνη του αναλυτή δεδομένων Wouter Aukema και να εμπιστευτείτε ότι πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με ανεξάρτητα και επομένως αξιόπιστα κριτήρια.



ΠΗΓΗ: 
Wurden in den Niederlanden 600.000 Impfungen aus dem Register gelöscht? - reitschuster.de


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΣΧΕΤΙΚΑ:

Το CDC μηνύεται για καθαρισμό ψηφιακών αρχείων
Η AFL μηνύει ομοσπονδιακές υπηρεσίες για υποτιθέμενη καταστροφή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου CDC, αμφισβητώντας την αμεροληψία της ομοσπονδιακής τήρησης αρχείων.


ΒΙΝΤΕΟ: Ετοιμαστείτε να αντισταθείτε στα νέα lockdown, λέει ο Δρ Phil
Στην εκπομπή του την Πέμπτη, ο Alex Jones παρουσίασε πρόσφατα στην τηλεοπτική του εκπομπή βίντεο με τον Δρ Phil να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να αντισταθούν στα νέα lockdown που θα επίκεινται από την κυβέρνηση.



ΑΚΕΤΑΜΙΝΟΦΑΙΝΗ - Αυτό το δημοφιλές παυσίπονο θα μπορούσε να βλάψει τις καρδιακές λειτουργίες
Μια πρόσφατη μελέτη σε ποντίκια δείχνει ότι το ευρέως χρησιμοποιούμενο παυσίπονο ακεταμινοφαίνη, ακόμη και σε δόσεις που θεωρούνται ασφαλείς, μπορεί ενδεχομένως να προκαλέσει επιβλαβείς αλλαγές στον καρδιακό ιστό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!