Τετάρτη 10 Απριλίου 2024

Ο Έλον Μασκ προειδοποιεί ότι η εμμονή του καθεστώτος Μπάιντεν με την ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ κινδυνεύει με «πυρηνική αποκάλυψη»



Ο Έλον Μασκ έχει προειδοποιήσει ότι η δέσμευση του καθεστώτος Μπάιντεν να καταστήσει την Ουκρανία μέλος του ΝΑΤΟ κινδυνεύει να φέρει τον κόσμο προς μια «πυρηνική αποκάλυψη».

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Anthony Blinken δήλωσε την Πέμπτη ότι η Ουκρανία πρέπει να γίνει μέλος του ΝΑΤΟ και ότι η υποστήριξη της Ουάσινγκτον προς τη χώρα παραμένει «σταθερή».

«Η Ουκρανία θα γίνει μέλος του ΝΑΤΟ», δήλωσε ο Blinken σε δημοσιογράφους στις Βρυξέλλες μετά από συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Ουκρανίας Dmytro Kuleba. «Ο σκοπός μας στη σύνοδο κορυφής είναι να βοηθήσουμε στην οικοδόμηση μιας γέφυρας προς αυτή την ένταξη».

«Με βάση αυτά που άκουσα σήμερα... όλοι, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, πρόκειται να διπλασιάσουν και, όπως είναι απαραίτητο, να διπλασιάσουν την εξεύρεση των πόρων που εξακολουθεί να χρειάζεται η Ουκρανία», συνέχισε.

«Περισσότερες από 30 χώρες έχουν υπογράψει ή βρίσκονται στη διαδικασία διαπραγμάτευσης της υπογραφής διμερών συμφωνιών με την Ουκρανία και είμαστε οι ίδιοι, οι Ηνωμένες Πολιτείες, που εργαζόμαστε για τη δική μας διμερή συμφωνία».

Απαντώντας σε ένα tweet σχετικά με τα σχόλια του Blinken, ο Musk απάντησε: «Έτσι ξεκινά κυριολεκτικά η ταινία πυρηνικής αποκάλυψης».

Αυτός είναι κυριολεκτικά ο τρόπος με τον οποίο ξεκινά η ταινία πυρηνικής αποκάλυψηςhttps://t.co/g28nCvn3cO

— Elon Musk (@elonmusk) 5 Απριλίου 2024


Το tweet του περιείχε έναν σύνδεσμο προς την ταινία του 1983 «The Day After», η οποία απεικονίζει μια πυρηνική σύγκρουση μεταξύ της Αμερικής και της Σοβιετικής Ένωσης.

Ο Musk έχει μιλήσει εδώ και καιρό για τους κινδύνους της συνεχούς κλιμάκωσης των εντάσεων με τη Ρωσσία εν μέσω του συνεχιζόμενου πολέμου στην Ουκρανία. Τον περασμένο Οκτώβριο, προειδοποίησε ότι η Αμερική «υπνοβατεί» στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, καθώς εντείνει την εμπλοκή της στην Ουκρανία και τη Μέση Ανατολή.

Ο Elon Musk, ο Vivek Ramaswamy και ο David Sacks συζητούν τον αυξανόμενο κίνδυνο του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου, καλώντας τους ηγέτες του κόσμου να δώσουν προτεραιότητα στην ειρήνη, τη διπλωματία και τη συνεργασία για να αποτρέψουν μια επικείμενη καταστροφή. 

@elonmusk: «Υπνοβατούμε προς τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο». @VivekGRamaswamy: "Μόλις ... pic.twitter.com/pR75LxHQc9

— KanekoaTheGreat (@KanekoaTheGreat) 23 Οκτωβρίου 2023


«Η Ρωσσία και η Κίνα έχουν αρχίσει να κάνουν κοινές στρατιωτικές ασκήσεις, δεν ξέρω πόσοι άνθρωποι το γνωρίζουν αυτό», δήλωσε τότε ο Musk. «Υπνοβατούμε προς τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο με τη μία ανόητη απόφαση μετά την άλλη».




ΠΗΓΗ: Elon Musk Warns Biden Regime's Obsession With Ukraine Joining NATO Risks 'Nuclear Apocalypse' | The Gateway Pundit | by Ben Kew


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

6 σχόλια:

  1. Πως θα ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ η γη, από τους επίμονα και πεισματικά ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ανθρώπους, εαν δεν συμβούν διάφορες ΣΚΛΗΡΕΣ θλίψεις (για παράδειγμα: πόλεμοι, σεισμοί, βίαια καιρικά φαινόμενα, ασθένειες, φτώχια, και άλλα);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο πόλεμος αυτός πρέπει να γίνει,φωτιά θα καθαρίσει την Ήρα από το σιτάρι!

      Διαγραφή
  2. ΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΕΜΜΟΝΗ?
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ - ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΓΙΟΥΣΑ ΕΙΝΑΙ. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΘΡΗΣΚΗ ΡΩΣΙΑ. ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΣΤΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΣ ΛΑΟΣ. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ Η ΝΤΟΡΑΚΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΟΒΟ? Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΩΣΑΝΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ. ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ? ΚΑΙ ΑΠΟΓΥΜΝΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ? ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ? ΑΜ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΑΡΑΜΑ. ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Κολοκοτρώνης έλεγε φωτιά καί τσεκούρι στους προσκυνημένους!

      Διαγραφή
  3. The Second Civil War (1997) ΠΛΗΡΗΣ ΤΑΙΝΙΑ ΦΙΛ ΧΑΡΤΜΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρέπει να γίνει ο πόλεμος αυτός για να σωθεί οι Μαγιά . ειδάλλως έτσι πως πάει το πράμα δεν θα σωθεί κάνει το σκότος θα επιβληθεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!