Κυριακή 14 Απριλίου 2024

Ιαπωνία: Δημόσιες διαμαρτυρίες κατά της σχεδιαζόμενης συνθήκης του ΠΟΥ για την πανδημία



Οι διαδηλώσεις απαίτησαν επίσης απαντήσεις σε σημαντικά ερωτήματα, όπως το υψηλό ποσοστό υπερβάλλουσας θνησιμότητας στην Ιαπωνία ή η έλλειψη διαφάνειας της κυβέρνησης σχετικά με τις παρενέργειες των «εμβολίων Covid».


«Η 13η Απριλίου 2024 θα μείνει στα χρονικά της σύγχρονης ιαπωνικής ιστορίας», γράφει η πύλη Aussie17, αναφέροντας ότι υπήρξαν αρκετές συγκεντρώσεις σε ολόκληρη τη χώρα κατά της σχεδιαζόμενης συνθήκης πανδημίας του ΠΟΥ και των τροποποιήσεων των Διεθνών Κανόνων Υγείας (IHR).

Επιπλέον, οι διαδηλωτές ανησυχούν ότι οι «μεταδοτικές ασθένειες» και η «δημόσια υγεία» έχουν αποδειχθεί «ισχυρά εργαλεία για μια ολοκληρωτική κοινωνία επιτήρησης» κατά την περίοδο του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με το Aussie17, οι διοργανωτές των διαδηλώσεων είχαν ως στόχο την προσέλευση 100.000 ανθρώπων. Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά τους. 

Στις συγκεντρώσεις στο κεντρικό πάρκο Higashi-Ikebukuro, ο ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ απαντήσεις σε σημαντικά ερωτήματα, όπως η απότομη αύξηση των θανάτων στην Ιαπωνία από την έναρξη των «εκστρατειών εμβολιασμού» ή η έλλειψη διαφάνειας της κυβέρνησης σχετικά με τις παρενέργειες των «εμβολιασμών Covid».

Οι διαμαρτυρίες δεν στρέφονταν μόνο κατά πιθανών μελλοντικών αναγκαστικών εμβολιασμών, αλλά και κατά της κατάληψης της εξουσίας από τις υγειονομικές αρχές και των δεσμών τους με την παγκόσμια φαρμακευτική βιομηχανία. 

Ο πληθυσμός αισθάνεται ένα «ανησυχητικό αίσθημα στέρησης πολιτικών δικαιωμάτων».

Ομιλητές υψηλού προφίλ, συμπεριλαμβανομένου του καθηγητή Masayasu Inoue και του ερευνητή σύγχρονης ιστορίας Chikatsu Hayashi, έχουν δώσει πειστικές ομιλίες στις οποίες εξέθεσαν «την ανησυχητική δυναμική μεταξύ των παγκόσμιων υγειονομικών αρχών και των φαρμακευτικών ατζέντες», επισημαίνει ο Aussie17.

Ο καθηγητής Inoue είχε επισημάνει την τάση ότι η υγεία μας γίνεται όπλο. Είναι ένας «τρίτος παγκόσμιος πόλεμος που διεξάγεται με πληροφορίες». 

Παράλληλα, κάλεσε το κοινό να αντισταθεί στη χορήγηση γενετικών «εμβολίων» και επισήμανε ότι ο ΠΟΥ χρηματοδοτείται σε σημαντικό βαθμό από φαρμακευτικούς κολοσσούς και ιδιωτικές ομάδες συμφερόντων όπως το Ίδρυμα Γκέητς.

Πριν από λίγες ημέρες, ο καθηγητής Inoue, ομότιμος καθηγητής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Οσάκα, έστειλε ένα μήνυμα στον κόσμο από την Ιαπωνία καταγγέλλοντας την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατά τη διάρκεια της «πανδημίας Covid». Εδώ είναι το βίντεο.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ, εδώεδώεδώ.



Συζήτηση


ΠΗΓΗ: Japan: Öffentliche Proteste gegen den geplanten WHO-Pandemievertrag - Transition News (transition-news.org)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Ένα ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ μήνυμα από την Ιαπωνία στον κόσμο

ΟΔΥΣΣΕΙΑ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Ένα ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ μήνυμα από την Ιαπωνία στον κόσμο (odysseiatv.blogspot.com)






ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απεγκλωβίστηκε οδηγός σε λιπόθυμη κατάσταση στην Κηφισιά
Σε λιπόθυμη κατάσταση βρέθηκε οδηγός ΙΧ στην περιοχή της Κηφισιάς, στην πλατεία Ελαιών.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες αισθάνθηκε (ξαφνικά) αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του.
Αργότερα, τον απεγκλώβισε η Πυροσβεστική, με την κατάστασή του να μην κρίνεται ανησυχητική οπότε δεν χρειάστηκε η μεταφορά του στο νοσοκομείο.
Όπως όλα δείχνουν, δεν σημειώθηκε τροχαίο που σημαίνει ότι ο οδηγός δεν βρισκόταν εν κινήσει τη στιγμή της λιποθυμίας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!