Κυριακή 14 Απριλίου 2024

Πρωθυπουργός της Σκωτίας Humza Yusaf: Όσοι επέκριναν την ομιλία του στην αστυνομία κατά των λευκών είναι ... ακροδεξιοί

Ο πρωθυπουργός της Σκωτίας (;) Humza Yusaf, σε ένα παραλήρημα ρητορικής μίσους,  δαιμονοποιεί (!) την λευκή φυλή ενώπιον του κοινοβουλίου


Εσύ είσαι ο ρατσιστής αν νόμιζες ότι το παραλήρημα του Yusaf κατά των λευκών συνιστά ρητορική μίσους


Ο σάλος για τον δρακόντειο νέο νόμο της Σκωτίας για τα εγκλήματα μίσους συνεχίζεται, καθώς ο πρωθυπουργός Humza Yousaf δήλωσε τώρα ότι οι μόνοι άνθρωποι που ανέφεραν τη διαβόητη «αντι-λευκή» ομιλία του ως πιθανό έγκλημα μίσους είναι οι «ακροδεξιοί».

Σε συνέντευξή του στο BBC, ο Yusaf διαφώνησε με την περιγραφή της ομιλίας του το 2020 ως «ρητορικής μίσους», όπου κατηγόρησε ότι κάθε πολιτική θέση στη Σκωτία κατείχε ένας λευκός.

Όπως τονίσαμε προηγουμένως, η ομιλία του Yousaf ενώπιον του Κοινοβουλίου της Σκωτίας στις 11 Ιουνίου 2020 αναφέρθηκε στην αστυνομία από εκείνους που αντιτίθενται στη νέα νομοθεσία.

Ο δημοσιογράφος του BBC, Stephen Sackur, σημείωσε ότι «είναι ενδιαφέρον ότι και εσείς έχετε αναφερθεί βάσει της νέας νομοθεσίας για τα εγκλήματα μίσους», αναφερόμενος στα σχόλια κατά των λευκών που έγιναν κατά τη διάρκεια της ομιλίας.

«Λοιπόν, η Σκωτία είναι 96% λευκή», συνέχισε ο Sackur, προσθέτοντας «και υπάρχουν μερικοί πολύ ενεργοί άνθρωποι, ιδιαίτερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που λένε ότι το μήνυμα του Humza Yousaf ήταν ουσιαστικά ρατσιστικό, ήταν αντι-λευκό».

«Η αστυνομία δεν ενδιαφέρεται, λένε ότι είναι ανοησίες, σίγουρα δεν πρόκειται να το ερευνήσουν, αλλά σύμφωνα με τη νέα νομοθεσία η αστυνομία θα πρέπει επίσης να το καταγράψει ως μη εγκληματικό περιστατικό μίσους, πώς αισθάνεστε γι' αυτό;» ρώτησε ο Sackur.

Ο Yusaf απάντησε: «Η περιγραφή εκείνων που αναφέρθηκαν σε αυτή την ομιλία ως μίσος, δεν έχω δει κανέναν που να την έχει περιγράψει με αυτόν τον τρόπο και που να μην είναι μέρος της ακροδεξιάς».

Παρακολουθήστε:



Έτσι, ο Yousaf ισχυρίζεται ότι αν δεν συμφωνείτε ότι είναι ένα πρόβλημα που οι λευκοί κατέχουν θέσεις στην κυβέρνηση σε μια δημογραφικά λευκή χώρα κατά 96%, τότε είστε «ακροδεξιοί», ουσιαστικά εσείς είστε ο ρατσιστής, και όχι αυτός.




Όπως τονίσαμε νωρίτερα, ο αριθμός των καταγγελιών που λαμβάνει η αστυνομία οδεύει να ξεπεράσει το σύνολο όλων των άλλων αδικημάτων σε συνδυασμό ως αποτέλεσμα του καταστροφικού νέου νόμου.

Ο Calum Steele, πρώην γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Αστυνομίας της Σκωτίας, δήλωσε στην Telegraph ότι οι αξιωματικοί «είναι πραγματικά ντροπιασμένοι. Αισθάνονται ότι η υπηρεσία και κατ' επέκταση [αυτοί] ως μεμονωμένοι αστυνομικοί θα επωμιστούν την δημόσια πίεση».
Σύμφωνα με τη νέα νομοθεσία, οποιοσδήποτε θεωρείται ότι έχει «κακοποιήσει» λεκτικά, αυτοπροσώπως ή διαδικτυακά, ένα διεμφυλικό άτομο, συμπεριλαμβανομένης της «προσβολής» του, θα μπορούσε να τιμωρηθεί με ποινή φυλάκισης έως και επτά ετών.



Εφόσον μισεί τόσο την Σκωτία και τους Σκωτσέζους, γιατί δεν επιστρέφει στην χώρα του ή τουλάχιστον δεν πάει σε κάποια άλλη ισλαμική χώρα;


ΤΟΣΟ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΗ ΚΟΜΠΛΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!







ΠΗΓΗ: Yousaf Declares That Anyone Who Reported His ‘Anti-White’ Speech To Police Is “Far Right” - modernity


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΣΧΕΤΙΚΑ:

«Σχεδιασμένο για να σταματήσει την ελευθερία του λόγου»: Ο νόμος της Νέας Σκωτίας για τα εγκλήματα μίσους προκαλεί κατακραυγή
Ένας νέος νόμος για τα «εγκλήματα μίσους» τέθηκε σε ισχύ την 1η Απριλίου στη Σκωτία, ο οποίος πολλοί πιστεύουν ότι αποτελεί εγγενή απειλή για την ελευθερία του λόγου.
Ο νόμος περί εγκλημάτων μίσους και δημόσιας τάξης (Σκωτία) του 2021 δημιούργησε ένα νέο ποινικό αδίκημα «υποκίνησης μίσους» κατά ατόμων λόγω ενός ή περισσότερων από ορισμένα προστατευόμενα χαρακτηριστικά: ηλικία, αναπηρία, θρησκεία, σεξουαλικός προσανατολισμός, ταυτότητα τρανσέξουαλ ή παραλλαγές στα χαρακτηριστικά φύλου (ίντερσεξ άτομα).
«Ο νόμος φαίνεται να έχει σχεδιαστεί για να σταματήσει την ελευθερία του λόγου και να επιβάλει την ατζέντα των ΛΟΑΤΚΙ σε όλη τη Σκωτία», έγραψε ο Franklin Graham στο Facebook.

3 σχόλια:

  1. Δεν ηθελαν να τους κυβερνούν οι Γερμανοί πριν απο 80 έτη, γιατί περίμεναν την εφαρμογή του σιωνιστικού σχεδίου kalergi. Φάτε τώρα σιωνισμό ηλιθιοι λευκοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο βαρετό καταντάει νά είναι κανείς μονότονος.

      Διαγραφή
    2. Ο τύπος έχει μπλέξει τα μπούτια του.
      Αφού γουστάρει αυτό το παραμύθι...

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!