Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

«Ξαφνικά και απροσδόκητα» – κορυφαίοι ποδοσφαιριστές, πιλότοι και καθηγητές



Αν και η εκστρατεία εμβολιασμού με γενετική μηχανική mRNA έχει υποχωρήσει εδώ και αρκετό καιρό, οι αυξανόμενοι καρκίνοι, οι καρδιακές προσβολές, η υπερβολική θνησιμότητα και η μείωση των γεννήσεων συνεχίζουν να δείχνουν μακροχρόνιες αρνητικές επιπτώσεις των ενέσεων mRNA. Η κορυφή του παγόβουνου είναι οι «ξαφνικοί και απροσδόκητοι» θάνατοι και ασθένειες αθλητών, πιλότων και διασημοτήτων.


16 Απριλίου 2024
από τον Δρ Peter F. Mayer
Χρόνος ανάγνωσης: 3,4 λεπτά


Το Σαββατοκύριακο, υπήρξε ένα άλλο τέτοιο περιστατικό στο κορυφαίο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Ιταλίας, όταν ο 24χρονος αστέρας της AS Roma, Evan Ndicka, κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο και κράτησε το στήθος του με το χέρι του. Δεν υπήρχε ούτε μπάλα ούτε βρισκόταν  σε άλλους παίκτες κοντά. Ο Ndicka μεταφέρθηκε εκτός γηπέδου σε φορείο από παραϊατρικό προσωπικό και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.


Το παιχνίδι διακόπηκε για 15 λεπτά πριν ληφθεί η απόφαση να διακοπεί το παιχνίδι.


Ο αγώνας διακόπηκε μετά από συνεννόηση μεταξύ του διαιτητή και των παικτών. Σύμφωνα με την Corriere dello Sport, ο προπονητής της Ρόμα, Daniele De Rossi, συγκέντρωσε τους παίκτες του σε έναν κύκλο και είπε σε αυτούς και στον διαιτητή Luca Pareitto ότι ο Ndicka είχε υποστεί καρδιακή προσβολή.



Συμβάντα στον κλάδο των αερομεταφορών

Εάν πετάτε μεγαλύτερες αποστάσεις, θα έχετε παρατηρήσει ότι το προσωπικό του αεροσκάφους είναι διαφορετικό από ό,τι πριν από το 2020.

Οι αεροσυνοδοί, οι οποίοι δεν μιλούν ούτε μια λέξη γερμανικά και αγγλικά μόνο σπαστά, βρίσκονται ακόμη και στις πρώην ελβετικές αερογραμμές, που ήταν γνωστές για καλή εξυπηρέτηση.

Το προσωπικό είτε έχει απολυθεί ενεργά είτε έχει εγκαταλείψει την εντολή εμβολιασμού.

Έτσι, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι τα εμπορικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν τον Μάρτιο: «Η Lufthansa ακυρώνει όλες τις πτήσεις προς το Σαν Φρανσίσκο - λόγω έλλειψης προσωπικού».

«Η Lufthansa δεν θα πετάξει από τη Φρανκφούρτη στη μητρόπολη της Δυτικής Ακτής για μια εβδομάδα. Ο λόγος: υπάρχει έλλειψη πιλότων για τις πτήσεις προς το Σαν Φρανσίσκο».

Το Airliners for Humanity AT αναφέρει περαιτέρω περιπτώσεις:

Η Aviation Herald ανέφερε έναν πιλότο της British Airways που κατέστη ανίκανος πάνω από τον Ατλαντικό.

Η πτήση BA2272 από τη Νέα Υόρκη (JFK) προς το Λονδίνο (LGW) έπρεπε να γυρίσει πάνω από τον Βόρειο Ατλαντικό στις 15 Μαρτίου και εξετράπη προς το St. John's (YYT) του Καναδά.

Ένας από τους πιλότους του B777 δεν ήταν πλέον σε θέση να συνεχίσει την υπηρεσία του.

Κηρύχθηκε ιατρική κατάσταση έκτακτης ανάγκης και το B777 προσγειώθηκε στο St. John's περίπου 80 λεπτά αργότερα, όπου οι παραϊατρικοί περίμεναν ήδη το μέλος του πληρώματος.

Το αεροπλάνο παρέμεινε στο έδαφος για 36 ώρες.

Τίποτε δεν είναι γνωστό για την κατάσταση της υγείας του πιλότου.

Μια άλλη περίπτωση αφορά άρρωστο μέλος του πληρώματος. Ένα Dreamliner έπρεπε να κάνει μια στάση σε ένα νησί στις Αζόρες.

Την 1η Απριλίου, η πτήση AT200 της Royal Air Maroc με προορισμό την Καζαμπλάνκα του Μαρόκου προς τη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ έπρεπε να κάνει μια στάση στο νησί Terceira των Αζορών για να παράσχει ιατρική βοήθεια σε ένα άρρωστο μέλος του πληρώματος.

Η πτήση μπόρεσε να συνεχιστεί αφού το μέλος του πληρώματος νοσηλεύτηκε και προσγειώθηκε στη Νέα Υόρκη με καθυστέρηση άνω των 4 ωρών.


Στις 7 Απριλίου, ο πιλότος, Joseph Izatt, 61 ετών, γνωστός καθηγητής στο Duke, επικεφαλής του Τμήματος Βιοϊατρικής Μηχανικής, πιλοτάριζε ένα αεροπλάνο Cirrus όταν ξαφνικά λιποθύμησε και κατέρρευσε πάνω από τα όργανα. Ο επιβάτης του τηλεφώνησε μέσω ασυρμάτου στον πύργο και μπόρεσε να προσγειώσει το αεροπλάνο με ασφάλεια στο Διεθνές Αεροδρόμιο Raleigh Durham.

Ο πιλότος πέθανε από καρδιακή προσβολή.


Το 2024, 4 Ευρωπαίοι πιλότοι έχουν ήδη χάσει τη ζωή τους σε συντριβές μικρών αεροσκαφών

(Ο κατάλογος δεν είναι εξαντλητικός):

13.01.24 Αυστριακός πιλότος (50) πεθαίνει σε αεροπορικό δυστύχημα κοντά στην Πατάγια της Ταϊλάνδης

18.02.24 Πιλότος πεθαίνει σε συντριβή μικρού αεροπλάνου κοντά στο αεροδρόμιο Grenchen, Ελβετία

19.03.24 Ιδιωτικός πιλότος (47) πεθαίνει σε συντριβή υπερελαφρού αεροσκάφους κοντά στο Kulmbach – Γερμανία

30.03.24 Πιλότος (52) Cessna πεθαίνει σε αεροπορικό δυστύχημα στις Άλπεις Ötztal – Αυστρία



ΠΗΓΗ: „Plötzlich und unerwartet“ – Spitzenfußballer, Piloten und Professoren (tkp.at)

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΣΧΕΤΙΚΑ:

Κάθε τραυματισμένο από το εμβόλιο άτομο πρέπει να το δει αυτό: Πληροφορίες αποκατάστασης από τον Δρ Peter McCullough


«Η επιδημία αυτισμού είναι πραγματική και ο υπερεμβολιασμός είναι η αιτία της»: Μια συζήτηση με τον Mark Blaxill
Ο Mark Blaxill, πατέρας μιας αυτιστικής ενήλικης κόρης, συμμετείχε στο «The Defender In-Depth» για να συζητήσει αυτό που ονόμασε «επερχόμενο τσουνάμι» της φροντίδας του αυτισμού, καθώς τα αυτιστικά παιδιά της δεκαετίας του 1990 και μετά φτάνουν στην ενηλικίωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!