Σάββατο 6 Απριλίου 2024

Ο μεγάλος φόβος της γρίπης των πτηνών επέστρεψε - Οι αντι-άνθρωποι έρχονται για τη μπριζόλα και τα αυγά σας.



Ένας άλλος «τρομακτικός» ιός της Κίνας έχει εμφανιστεί, μόνο που αυτή τη φορά, είναι μια άλλη επανάληψη μιας ιστορίας που χρησιμοποιείται συχνά. Οι «Ειδικοί της Δημόσιας Υγείας» και οι πιστοί στενογράφοι των μέσων ενημέρωσης επέστρεψαν με μια νέα αφήγηση.

Η γρίπη των πτηνών είναι πίσω στις ειδήσεις αυτές τις ημέρες, με ορισμένα μέσα ενημέρωσης να δηλώνουν αυτό το φιάσκο "το χειρότερο ξέσπασμα γρίπης των πτηνών στην αμερικανική ιστορία"!





Αλλά δεν πρόκειται καν για ένα φιάσκο «νέου στελέχους» όπως συνέβαινε τις ημέρες της υστερίας του Covid.

Στην πραγματικότητα, το ίδιο στέλεχος του ιού που συζητείται υπάρχει εδώ και δεκαετίες.

Ο ιός της γρίπης H5N1 αναφέρεται ότι υπάρχει τουλάχιστον από το 1959, όταν οι θάνατοι μερικών κοτόπουλων αποδόθηκαν στον ιό. Το συγκεκριμένο στέλεχος εντοπίστηκε για πρώτη φορά πριν από σχεδόν 30 χρόνια, στην Κίνα, από όλα τα μέρη.

Από τότε, οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο έχουν σφαγιάσει εκατοντάδες εκατομμύρια πουλιά στο όνομα της «διακοπής της εξάπλωσης».

Αλλά κανείς δεν νοιάζεται πραγματικά όταν οι γραφειοκράτες της Κυβερνητικής Υγείας τριγυρνούν γενοκτονώντας πουλιά. Είναι όταν αρχίζουν να ασκούν πίεση στα πολύτιμα βοοειδή μας, και φυσικά, στο δικό μας είδος (!), όταν γίνεται πρόβλημα.

«Το CDC και ολόκληρη η κυβέρνηση των ΗΠΑ λαμβάνουν πολύ σοβαρά υπόψη αυτή την κατάσταση», δήλωσε η διευθύντρια του CDC Mandy Cohen σε συνέντευξή της νωρίτερα αυτή την εβδομάδα
«Δεν είχαμε δει γρίπη των πτηνών στα βοοειδή πριν από την περασμένη εβδομάδα. Αυτό είναι νέο. Είναι μια δεξαμενή για να κυκλοφορήσει ο ιός και ενδεχομένως να αλλάξει».

Οι πολιτειακές αρχές ανέφεραν νέα «κρούσματα» γρίπης των πτηνών σε ανθρώπους στις Ηνωμένες Πολιτείες, προειδοποιώντας για την πιθανότητα μετάδοσης μιας δεξαμενής ζώων από πτηνά σε βοοειδή σε ανθρώπους.


Οι υπηρεσίες υγείας του Τέξας δεν είναι πολύ σίγουρες για τις δικές τους αναφορές

Όπως μπορείτε να δείτε παραπάνω, δεν υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία για να συμβεί αυτό. Κάποιος Τεξανός εμφάνισε επιπεφυκίτιδα, και για άγνωστους λόγους, όλα τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης και ο κυβερνητικός μηχανισμός υγείας αισθάνονται την ιστορία άξια να κηρύξουν δημόσια κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Παρ' όλα αυτά, είναι μια ανησυχητική εξέλιξη, ειδικά δεδομένου ότι οι φανατικοί οικολόγοι κατά του ανθρώπου έχουν δηλώσει εδώ και καιρό την πρόθεσή τους να απαλλάξουν τη γη από τις αγελάδες

Με τους αντι-ανθρώπους όπως ο Μπιλ Γκέητς να αναλαμβάνουν τόσο μεγάλο έλεγχο στην αμερικανική ιδιοκτησία γης, το πρόβλημα αξίζει σίγουρα να κρατήσουμε στα ραντάρ μας.

Ακολουθούν ορισμένα γεγονότα για να φρενάρετε την τελευταία αφήγηση πανικού πανδημίας:

Δεν υπάρχει καμμία πραγματική απόδειξη ότι τα πουλιά μπορούν να μεταδώσουν την ασθένεια στον άνθρωπο, με μελέτες να δηλώνουν ότι τα στοιχεία είναι «αναποτελεσματικά» στην καλύτερη περίπτωση και ανύπαρκτα στη χειρότερη. Έτσι, η οπτική γωνία των βοοειδών με τον άνθρωπο είναι πιθανώς απαραίτητη για να εξοργίσει τους ανθρώπους. 


Το 2020, ο FDA ενέκρινε το τελευταίο από μια σειρά εμβολίων H5N1, το οποίο παρασκευάζεται από αυστραλιανή φαρμακευτική εταιρεία. 

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει ένα τεράστιο απόθεμα αυτών των εμβολίων, τα οποία λένε ότι είναι ένα καλό «ταίρι» για αυτό το τελευταίο στέλεχος της γρίπης των πτηνών. 

Ωστόσο, δεν θα αφήσουν ποτέ μια καλή κρίση να πάει χαμένη, οπότε μην εκπλαγείτε αν δείτε το καρτέλ mRNA να ρίχνεται στο προσκήνιο, υποσχόμενο άλλη μια «θεραπεία» στα προβλήματά μας.

Θα παραμείνει αυτή η τελευταία αφήγηση ή οι κινδυνολόγοι θα βρουν ένα πιο ισχυρό τρέχον πρόβλημα για να τραβήξουν την προσοχή σας;




ΠΗΓΗ: The great Bird Flu scare is back - by Jordan Schachtel (dossier.today)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!