Σάββατο 6 Απριλίου 2024

"Λειτουργία Zombie": Μοριακός γενετιστής συζητά πώς η τρέλλα της κρίσης βλάπτει τον εγκέφαλό μας


Εικόνα: freepik / kjpargeter


Σε συνέντευξή του στο AUF1, ο μοριακός γιατρός Δρ Nehls καταγγέλλει μια παγκόσμια επίθεση στο ψυχικό ανοσοποιητικό μας σύστημα. Σύμφωνα με τον Δρ Nehls, οι πολιτικά αναγκαστικές κρίσεις μας επηρεάζουν πολύ περισσότερο από ό, τι υποψιαζόμαστε: Οι αλλαγές στον ιππόκαμπο του εγκεφάλου μας είναι επίσης συνέπειες του συνεχούς υπαρξιακού φόβου και απομόνωσης. Αυτό μειώνει την ικανότητά μας να σκεφτόμαστε – και διευκολύνει εκείνους που βρίσκονται στην εξουσία να μας ελέγχουν.

Δελτίο Τύπου AUF1:

«Ο κατηχημένος εγκέφαλος»: Πώς το ανοσοποιητικό μας σύστημα καταστρέφεται σκόπιμα
Ο μοριακός γιατρός Δρ Nehls στο AUF1: "Ο κόσμος βυθίζεται σε μια λειτουργία ζόμπι"




Ο γιατρός και μοριακός γενετιστής Δρ Michael Nehls κρούει τον κώδωνα του κινδύνου: «Μια στοχευμένη παγκόσμια επίθεση στο ανοσοποιητικό μας σύστημα λαμβάνει χώρα, η οποία τελικά μας στερεί την ικανότητα να σκεφτόμαστε». 

Η ατομικότητα του ανθρώπου πρόκειται να καταστραφεί, λέει ο γιατρός και συγγραφέας μπεστ σέλλερ, ο οποίος προκάλεσε επίσης αναταραχή στις ΗΠΑ με την άποψή του. Προκειμένου να αποδυναμωθούν ψυχικά οι άνθρωποι, η κρίση του κορωνοϊού ήταν σκηνοθετημένη, εξηγεί περαιτέρω ο Nehls σε συνομιλία με την παρουσιάστρια του AUF1 Sabine Petzl.

Σήμα εκκίνησης ο κορωνοϊός

Η ζωτικότητα του ιππόκαμπου συρρικνώνεται από υπαρξιακούς φόβους, υποσιτισμό, απομόνωση και αύξηση του mRNA. Ως αποτέλεσμα, η συνειδητή σκέψη και η ενεργός δράση χάθηκαν. 





Ο Nehls συνεχίζει: «Είναι απαραίτητο να μπορούμε να έχουμε αμφιβολίες για πράγματα που μας λένε!» Τα μέτρα για τον κορωνοϊό ήταν το σήμα εκκίνησης για τη μετάβαση σε αυτόν τον «Νέο Κόσμο», στον οποίο η δημοκρατία πρόκειται να καταργηθεί εντελώς.

«Ο στόχος είναι να δημιουργηθεί μια κοινωνία που αποδέχεται ότι όλες οι ελευθερίες αφαιρούνται από αυτήν – ακόμη και η ελευθερία του λόγου!», δήλωσε ο Nehls. Και περαιτέρω: «Εάν το θεμελιώδες δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου, της ελευθερίας της γνώμης, δεν ισχύει πλέον, τότε επιστρέφουμε στον Μεσαίωνα!»

Νέο λειτουργικό σύστημα για τον άνθρωπο

Η καταστροφή και η διαγραφή των κυττάρων μνήμης οδηγεί σε μείωση και αντικατάσταση της προσωπικότητας του ανθρώπου.

Οι μνήμες χάνονται.

«Η προσωπικότητα γίνεται μέρος της αφήγησης. 

Στο τέλος της ημέρας, είναι σαν να εμφυτεύεις ένα νέο λειτουργικό σύστημα», λέει ο Nehls. 

Μέτρα όπως η απομόνωση, η διάσπαση της οικογένειας και μια ελεγχόμενη από την τεχνητή νοημοσύνη κοινωνία είναι «δηλητήριο για το ψυχικό ανοσοποιητικό σύστημα» των ανθρώπων. 

Η απομόνωση αναστέλλει το σχηματισμό της ορμόνης ωκυτοκίνης. Ο Nehls εξηγεί: «Η ωκυτοκίνη είναι η κατ' εξοχήν μηχανή ανάπτυξης για το σχηματισμό νέων εγκεφαλικών κυττάρων, τα οποία με τη σειρά τους αποτελούν την προϋπόθεση για το ψυχικό ανοσοποιητικό σύστημα». 

Η έλλειψη βιταμίνης D και λιθίου οδηγεί στην απώλεια της ικανότητας των ανθρώπων για δημοκρατία και τελικά της ικανότητάς τους να σκέφτονται, σύμφωνα με τον Nehls. 

Ο κόσμος βυθίζεται σε μια "λειτουργία ζόμπι".

Τι μπορείτε να κάνετε γι' αυτό;

Ένας υγιεινός τρόπος ζωής, η άσκηση, οι ανθρώπινες σχέσεις και η αίσθηση του σκοπού στη ζωή είναι απαραίτητα για ένα υγιές σωματικό και ψυχικό ανοσοποιητικό σύστημα.  Κανείς δεν θα έπρεπε να πεθάνει από Covid», εξηγεί ο Nehls. Αλλά η αφήγηση της σκηνοθετημένης κρίσης του κορωνοϊού έπρεπε να διατηρηθεί. Ως εκ τούτου, ξεκίνησε μια πραγματική εκστρατεία κατά της βιταμίνης D.

Η σύσταση για λήψη βιταμίνης D διαδόθηκε ακόμη και ως ακροδεξιά εξτρεμιστική, επικρίνει ο Nehls. «Η δύναμη των ανθρώπων εξαρτάται από την υγεία του εγκεφάλου των ανθρώπων!» 

Ο Michael Nehls θέλει να πείσει τους ανθρώπους να αποκρούσουν αυτή την επίθεση κατά της ανθρωπότητας. Λέει: «Κάθε κριτικός άνθρωπος έχει το καθήκον να διαφωτίζει τους άλλους, έτσι ώστε όλοι να ξυπνήσουν!»




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΣΧΕΤΙΚΑ:



Οι γιατροί αναφέρουν ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ μετά τον ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ COVID-19

ΟΔΥΣΣΕΙΑ: Οι γιατροί αναφέρουν ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ μετά τον ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ COVID-19 (odysseiatv.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!