Κυριακή 7 Απριλίου 2024

«Θα σου κόψουν το λαιμό»: Χριστιανοί μετανάστες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την ισλαμική απειλή που διεισδύει στην Ευρώπη (βίντεο)



Η ακόλουθη έκθεση ρίχνει φως στον αγώνα της Ευρώπης κατά της ισλαμικής τρομοκρατίας, αναδεικνύοντας τη στοχευμένη βία κατά των Xριστιανών, τα κρίσιμα κενά ασφαλείας στα σύνορά τους και την ύπουλη άνοδο της ισλαμικής υπεροχής, με αποκορύφωμα μια πιεστική έκκληση για αποφασιστική δράση κατά αυτής της πολύπλευρης απειλής.

Σε μια εκπληκτική έκθεση με τίτλο «Ισλαμική τρομοκρατία: η διαδρομή του φόβου», το ιταλικό ειδησεογραφικό πρόγραμμα Fuori dal coro αποκαλύπτει τους αυξανόμενους κινδύνους που θέτουν οι ισλαμιστές μετανάστες που εισέρχονται στην Ευρώπη, ιδιαίτερα με στόχο τους Xριστιανούς. 

Το πρόγραμμα αποκαλύπτει ανησυχητικές αναφορές εκφοβισμού, βίας και την ανησυχητική ευκολία με την οποία δυνητικοί τρομοκράτες διεισδύουν στα ευρωπαϊκά σύνορα, με την Τεργέστη να αναδύεται ως το επίκεντρο αυτής της κλιμακούμενης κρίσης.

Η έκθεση ξεκινά με λεπτομέρειες για τις ανησυχητικές τακτικές που χρησιμοποιούν οι μουσουλμάνοι για να εξαναγκάσουν τα άτομα να ενταχθούν στις τάξεις τους, συμπεριλαμβανομένων ρητών απειλών βίας. «Σε απειλούν, λέγοντάς σου ότι θα σε σκοτώσουν αν δεν ενωθείς μαζί τους», αφηγήθηκε ένας μάρτυρας. Η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο ζοφερή για τους χριστιανούς, αναφέρουν, «Αν είσαι χριστιανός, υπάρχει πρόβλημα. Θα σου κόψουν το λαιμό».

BINTEO :


Η Τεργέστη, που βρίσκεται στα ιταλο-σλοβενικά σύνορα, αναδύεται ως 'hotspot' σε αυτή την εξελισσόμενη κρίση. Η εισροή μεταναστών, ιδίως από περιοχές με υψηλό ποσοστό ισλαμιστών τρομοκρατών, έχει επιδεινώσει τις εντάσεις. 

Η βαλκανική οδός, που αποτελεί και πάλι πρωταρχικό αγωγό για την παράνομη μετανάστευση στην Ευρώπη, έχει γίνει αιτία σοβαρής ανησυχίας μετά τις πρόσφατες ισλαμικές τρομοκρατικές επιθέσεις στη Ρωσσία.

Παρά τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας σε ορισμένες περιοχές, η έκθεση επισημαίνει σημαντικά τρωτά σημεία κατά μήκος των συνόρων. Η παρουσία των δυνάμεων επιβολής του νόμου φαίνεται ανεπαρκής, με πορώδη ορεινά περάσματα να διευκολύνουν την ανεξέλεγκτη είσοδο στην Ιταλία. Αυτή η χαλαρή εποπτεία ενέχει σοβαρό κίνδυνο, όπως αποδεικνύεται από τις πρόσφατες συλλήψεις ατόμων που εμπλέκονται σε επιχειρήσεις λαθρεμπορίου.

Επιπλέον, η διάχυτη επιρροή της ισλαμικής υπεροχής μεταξύ των μεταναστών είναι βαθιά ανησυχητική. Μαρτυρίες από άτομα εντός αυτών των κοινοτήτων αποκαλύπτουν μια ανατριχιαστική κουλτούρα μίσους και κατήχησης, με ισλαμικές τρομοκρατικές οργανώσεις να αναζητούν ενεργά στρατολογήσεις μεταξύ των μεταναστευτικών πληθυσμών

Η εκπομπή σκιαγραφεί μια ζοφερή εικόνα εξαναγκασμού και εκφοβισμού, με έναν ισλαμιστή μετανάστη να εκφράζει την ετοιμότητά του να διαπράξει βία για τη θρησκευτική του υποχρέωση: «Θα ανατινάζατε τον εαυτό σας για χάρη της χώρας σας; —Ναι, θα το έκανα. Αν το κάνεις αυτό».

Όπως εξηγεί ένας από τους χριστιανούς μετανάστες, οι ισλαμιστές μετανάστες είναι πρόθυμοι να πεθάνουν κατά τη διάρκεια μιας επίθεσης επειδή πιστεύουν ότι θα ανταμειφθούν και θα πάνε στον «Παράδεισο».

Στην Τεργέστη, αυτή η τοξική ατμόσφαιρα έχει ήδη ριζώσει, όπως αποδεικνύεται από μαρτυρίες από πρώτο χέρι για ισλαμικές διώξεις και βία. Ένας μετανάστης της χριστιανικής πίστης μοιράστηκε μια οδυνηρή εμπειρία: «Κοιτάξτε τι μου έκαναν οι μουσουλμάνοι. Με έκοψαν».

Η απροθυμία του να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες από φόβο για την οικογένειά του υπογραμμίζει τη διάχυτη ατμόσφαιρα τρόμου.

«Θα μου κόψουν το λαιμό. Για όλους τους χριστιανούς εδώ, είναι ένα πρόβλημα. Οι μουσουλμάνοι είναι συνολικά πολύ κακοί», παραπονέθηκε.

Η συστηματική στοχοποίηση χριστιανών και μη μουσουλμάνων από μουσουλμάνους σε διάφορες ισλαμικές τρομοκρατικές οργανώσεις είναι μια ζοφερή πραγματικότητα.

Ένας άλλος μετανάστης αφηγήθηκε τις ύπουλες τακτικές που χρησιμοποιούν οι τζιχαντιστές: «Τα μέλη αυτών των τρομοκρατικών οργανώσεων έρχονται εδώ.

Οι τρομοκράτες σας λένε να ενωθείτε μαζί τους. Αν κάποιος τους πει: "Δεν θα έρθω μαζί σας", σας απειλούν, λέγοντάς σας: "Θα σε σκοτώσω. Αν δεν έρθεις μαζί μας, θα σε σκοτώσω"».

Η απειλή εκτείνεται πέρα από τα φυσικά σύνορα, διαπερνώντας την ψηφιακή σφαίρα. Η πρόσβαση σε ανώνυμες κάρτες SIM επιτρέπει στους παράνομους να αποφεύγουν τον εντοπισμό κατά την πρόσβαση στην ισλαμική τρομοκρατική προπαγάνδα στο διαδίκτυο. Αυτό το παράνομο δίκτυο διευκολύνει τις προσπάθειες στρατολόγησης και εξυμνεί τις τρομοκρατικές ενέργειες, ενισχύοντας τον κίνδυνο που θέτουν οι ισλαμιστές ρατσιστές.

Εν μέσω αυτών των ανησυχητικών εξελίξεων, οι εκκλήσεις για αποφασιστική δράση αντηχούν. Οι ανήσυχες φωνές τονίζουν την επείγουσα ανάγκη να αντιμετωπιστεί η ισλαμική υπεροχή και η τρομοκρατία με ακλόνητη αποφασιστικότητα. 

«Υπάρχει μόνο ένα Ισλάμ που θέλει να συντρίψει τον Χριστιανισμό», υποστήριξε ο Paolo Polidori, δ ή μ α ρ χ ο ς της Muggia.

«Αν δεν τους σταματήσουμε, με τα κότσια μας και με τα όπλα μας, σίγουρα θα μας συντρίψουν».

Καθώς η Ιταλία αντιμετωπίζει την αυξανόμενη πρόκληση της ισλαμικής τρομοκρατίας, είναι επιτακτική ανάγκη να ενισχυθεί η ασφάλεια των συνόρων, να επαναπατριστούν άτομα που θεωρούνται απειλές για την ασφάλεια στις χώρες καταγωγής τους, να αντιμετωπιστεί η εξτρεμιστική προπαγάνδα και να προστατευθούν οι ευάλωτες κοινότητες. Οι συνέπειες της αποτυχίας ανάληψης δράσης είναι σοβαρές, με την επίμονη απειλή της ισλαμικής τρομοκρατίας να καραδοκεί.


ΠΗΓΗ: 'They Will Slit Your Throat': Christian Migrants Sound the Alarm of the Islamic Threat Infiltrating Europe (Video) - RAIR (rairfoundation.com)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!