Τρίτη 16 Απριλίου 2024

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ: Υπερβολικά πολλοί λευκοί μαθητές: Το Σηάτλ ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΧΟΛΕΙΑ για ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΥΣ μαθητές με την δικαιολογία της «Αποκατάστασης της ιστορικής αδικίας» (!!!!!!!!!!!!!!!!!)


Από τον Daniel Weinmann

Στην woke κοινωνία, ο λευκός ρατσισμός αντιμετωπίζεται με παρόμοιο τρόπο με τον αριστερό εξτρεμισμό: είτε παραβλέπεται, είτε αποσιωπάται είτε υποβαθμίζεται με σαθρά επιχειρήματα – επειδή, για να παραφράσουμε τον Ρώσο ράπερ Morgenstern, «αυτό που δεν επιτρέπεται να υπάρχει, δεν μπορεί να υπάρχει».

Σχεδόν ακριβώς πριν από ένα χρόνο, το Ίδρυμα Konrad Adenauer, το οποίο βρίσκεται κοντά στο CDU, κατέστησε σαφές στην ιστοσελίδα του: «Σεβασμός! – και γιατί δεν μπορεί να υπάρξει ρατσισμός εναντίον των λευκών». Η «Süddeutsche Zeitung» ως πιστό φερέφωνο του κοκκινοπράσινου συνασπισμού δεν πρέπει επίσης εδώ να λείπει. Εδώ, ένας μαύρος αρθρογράφος είχε τη δυνατότητα να εξηγήσει «γιατί αυτή η άποψη βασίζεται σε ένα λάθος συλλογισμού και τι κρύβεται πραγματικά πίσω από αυτό».

Για τους δημόσιους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς, από την άλλη πλευρά, τα "Quarks" μπήκαν στην παραβίαση. Το επιστημονικό περιοδικό WDR καταλήγει: «Φυσικά, οι "λευκοί" άνθρωποι μπορούν να υποστούν διακρίσεις λόγω του κοινωνικού τους υπόβαθρου. Αλλά δεν θα πρέπει να αναρωτηθούν: Είμαι σε αυτή την κατάσταση επειδή είμαι "λευκός";"

Πολύ λίγοι μαύροι και ισπανόφωνοι μαθητές

Ο ιδρυτής της Tesla, Elon Musk, ο οποίος συχνά χαρακτηρίζεται ως «δεξιός φιλελεύθερος» στους αριστερούς κύκλους, από την άλλη πλευρά, αποκάλεσε τα πράγματα με το όνομά τους στα τέλη Δεκεμβρίου του περασμένου έτους. «Πρέπει να τερματίσουμε τον ρατσισμό στην Αμερική, όχι να αντικαταστήσουμε μια μορφή με μια άλλη», έγραψε ο εκκεντρικός στη δική του πλατφόρμα σύντομων μηνυμάτων 'X'. 

Αναφερόταν σε ένα τηλεοπτικό ρεπορτάζ του Tucker Carlson, στο οποίο ο Αμερικανός παρουσιαστής, ο οποίος επικρίνεται ως δεξιός εξτρεμιστής, προειδοποίησε: «Η κυβέρνηση Μπάιντεν εισάγει εκατομμύρια μετανάστες από τον Τρίτο Κόσμο που ζουν εδώ παράνομα, ενώ ταυτόχρονα τους λέει ότι οι λευκοί είναι η αιτία των προβλημάτων τους. Πώς υποτίθεται ότι θα λειτουργήσει αυτό στο τέλος;»

Θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε πώς οι αριστεροπράσινοι φύλακες θα υποβαθμίσουν αυτό που συμβαίνει σήμερα στο Σηάτλ. Εκεί, ένα πρόγραμμα για χαρισματικά παιδιά (Highly Capable Cohort) πρόκειται να διακοπεί – επειδή  συμμετέχουν σε αυτό «πάρα πολλοί λευκοί μαθητές».

Όπως αναφέρει η New York Post, συνολικά 11 σχολεία πρόκειται να κλείσουν (!!!!!!) μέχρι το σχολικό έτος 2027/2028. Αυτά περιλαμβάνουν τρία δημοτικά σχολεία, πέντε γυμνάσια και τρία γυμνάσια. Εκατοντάδες μαθητές επηρεάζονται.

Η σχολική περιφέρεια άρχισε να καταργεί σταδιακά τα χαρισματικά σχολεία και τάξεις για προχωρημένους μαθητές το σχολικό έτος 2021-2022 για να αντιμετωπίσει μια «ιστορική αδικία».

Ο λόγος: Αυτά τα σχολεία έχουν πάρα πολλούς λευκούς και ασιάτες μαθητές και όχι αρκετούς μαύρους και ισπανόφωνους μαθητές.


Το Σηάτλ δεν είναι η μόνη πόλη των ΗΠΑ που περιορίζει τις προσφορές της στο όνομα της διαφορετικότητας

Το ιστορικό: Ενώ οι λευκοί και οι ασιάτες φοιτητές κυριαρχούν, οι μαύροι και οι Λατίνοι και άλλες εθνικότητες υποεκπροσωπούνται

Το σχολικό έτος 2022-23, το 52% των χαρισματικών μαθητών στην κομητεία του Σηάτλ ήταν λευκοί, το 16% Ασιάτες και το 3,4% μαύροι, σύμφωνα με ανάλυση των Seattle Times. 

Οι σχολικές τάξεις δεν είναι αρκετά «διαφορετικές», σύμφωνα με την ιστοσελίδα της σχολικής περιφέρειας.


Τώρα οι μαθητές δεν θα χωρίζονται πλέον σε προικισμένες ομάδες, αλλά θα πηγαίνουν σε τάξεις γειτονιάς. Η σχολική περιφέρεια του Σηάτλ δήλωσε ότι το νέο πρόγραμμα θα είναι «πιο περιεκτικό, (!!!) δίκαιο (;;;;) και πολιτιστικά ευαίσθητο».(!!!)(σσ. το περιορισμένο λεξιλόγιο-κονσέρβα του ηλίθιου παπαγάλου της αριστερόστροφης 'woke' ιδεολογίας) 

«Οι μαθητές που έχουν περιθωριοποιηθεί στο παρελθόν έχουν τώρα τις ίδιες ευκαιρίες για υπηρεσίες με όλους τους άλλους μαθητές και λαμβάνουν την υποστήριξη και τον 😏εμπλουτισμό που χρειάζονται για να αναπτυχθούν».

Το «Σχολικό Μοντέλλο Γειτονιάς Υψηλής Ικανότητας» αναμένεται να είναι διαθέσιμο σε κάθε σχολείο μέχρι το σχολικό έτος 2024-25. Αντί για ξεχωριστές αίθουσες διδασκαλίας και σχολεία για χαρισματικούς μαθητές, και οι έντεκα διδάσκονται μαζί σε μία τάξη. Για τους εκπαιδευτικούς, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δημιουργήσουν ατομικά σχέδια μάθησης για κάθε μαθητή.

Το Σηάτλ δεν είναι η μόνη πόλη που αλλάζει ή εξαλείφει τις προσφορές της για προικισμένους μαθητές στο όνομα της διαφορετικότητας. 

Τα τελευταία χρόνια, σχολικές περιοχές στη Βιρτζίνια, το Ρώουντ Άϊλαντ, τη Νέα Υόρκη και την Καλιφόρνια έχουν γίνει πρωτοσέλιδα για την εξάλειψη των ενισχυτικών τάξεων και των υποτροφιών στο όνομα της φυλετικής ισότητας.




ΠΗΓΗ: Zu viele weiße Schüler: Seattle schließt Schulen für Hochbegabte - reitschuster.de


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

3 σχόλια:

  1. Μόνο καί μόνο από τόν τίτλο ένα συμπέρασμα βγαίνει :
    Παράκρουση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντί να βοηθήσουν όλα τα παιδιά, ανεξάρτητα από το που προέρχονται, να κάνουν κάτι καλύτερο στην ζωή τους και να ξεφύγουν από την φτώχεια και την υποβάθμιση, καταστρέφουν τα πάντα.

    Μόνο από αυτό φαίνεται ότι δεν τους ενδιαφέρει η ισότητα ή να χτυπήσουν τις διακρίσεις αλλά να υποβαθμίσουν ολόκληρη την κοινωνία.

    Δεν είναι μόνο ρατσιστικό αλλά είναι κατά της ανθρωπότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ισότητα που θέλουν είναι το κρεβάτι του Προκρούστη.
    Εν αναμονή του Θησέα λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!