Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

Ο ενεργειακός παραλογισμός της Δευτέρας: ΕΡΕΥΝΑΡΑ!!! Η κλιματική αλλαγή είναι ... ΟΜΟΦΟΒΙΚΗ!


Το bullshit-όμετρο μόλις χτύπησε κόκκινο






Υπάρχει καλύτερος τρόπος για να γιορτάσουμε την Ημέρα της Γης από το να παρουσιάσουμε ίσως το απόλυτο παράδειγμα ακαδημαϊκών ερευνητών που επινοούν μια «μελέτη» που σχετίζεται με το κλίμα για κανέναν άλλο λόγο εκτός από την απόκτηση ομοσπονδιακής επιχορήγησης; Σε αυτό, το Los Angeles Blade αναφέρει μια μελέτη που διεξήχθη στο Ινστιτούτο Williams στη Νομική Σχολή του UCLA που φιλοδοξεί να διαπιστώσει ότι ο παντογνώστης και παντοδύναμος μπαμπούλας που αρεσκόμαστε να αποκαλούμε «κλιματική αλλαγή» είναι πλέον ΚΑΙ ομοφοβικός.


Όχι, δεν το εφηύρα αυτό: Ο τίτλος στην κορυφή αυτού του κομματιού είναι, για να παραφράσω μια γραμμή από ένα μεγάλο επεισόδιο του Seinfeld, τόσο πραγματικό όσο και θεαματικό.

Σύμφωνα με αυτές τις ιδιοφυΐες στο UCLA, αποδεικνύεται ότι τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια δεν είναι μόνο εξίσου ευαίσθητα στις ιδιοτροπίες του μπαμπούλα του κλίματος, αλλά είναι στην πραγματικότητα ακόμη πιο ευάλωτα σε αυτές τις ασαφείς, μυστηριώδεις επιπτώσεις.


Όχι, πραγματικά, αυτό λέει. Ακολουθεί ένα απόσπασμα από την ιστορία:

Μια νέα έκθεση από το Ινστιτούτο Williams στη Νομική Σχολή του UCLA διαπιστώνει ότι τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να βιώσουν τις δυσμενείς επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής σε σύγκριση με τα ετερόφυλα ζευγάρια.

Τα LGBTQ άτομα σε νοικοκυριά ομοφυλόφιλα ζευγαριών ζουν δυσανάλογα σε παράκτιες περιοχές και πόλεις και περιοχές με φτωχότερες υποδομές και λιγώτερη πρόσβαση σε πόρους, καθιστώντας τα πιο ευάλωτα στους κλιματικούς κινδύνους.


Χρησιμοποιώντας δεδομένα απογραφής των ΗΠΑ και δεδομένα εκτίμησης κλιματικού κινδύνου από τη NASA και την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης (FEMA), οι ερευνητές διεξήγαγαν μια γεωγραφική ανάλυση για να αξιολογήσουν τον κλιματικό κίνδυνο που επηρεάζει τα ζευγάρια του ίδιου φύλου. 

Η εκτίμηση κινδύνου της NASA επικεντρώνεται στις αλλαγές στα μετεωρολογικά πρότυπα, τις υποδομές και το δομημένο περιβάλλον, καθώς και στην παρουσία πληθυσμών σε κίνδυνο. 

Η αξιολόγηση της FEMA επικεντρώνεται στις αλλαγές στην εμφάνιση σοβαρών καιρικών φαινομένων, λαμβάνοντας υπόψη τους πληθυσμούς που διατρέχουν κίνδυνο, τη διαθεσιμότητα υπηρεσιών και την πρόσβαση σε πόρους.

Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι οι κομητείες με υψηλότερο ποσοστό ομοφυλόφιλων ζευγαριών διατρέχουν, κατά μέσο όρο, αυξημένο κίνδυνο από περιβαλλοντικές, υποδομές και κοινωνικές ευπάθειες λόγω της κλιματικής αλλαγής.


[Τέλος]

Εκτός από το ότι η κλιματική αλλαγή είναι ρατσίστρια, όπως γράψαμε εδώ πριν από λίγους μήνες, και εκτός από το ότι είναι η αιτία κάθε καιρικού φαινομένου, εφόσον αυτός ο καιρός είναι ακόμη και ένα αρνητικό γεγονός που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προκαλέσει δημόσιο συναγερμό, ο μπαμπούλας του κλίματος είναι τώρα ΚΑΙ ομοφοβικός.

Ένα χαρούμενο ευχαριστώ πηγαίνει στην μεγάλη συγγραφέα ενέργειας και podcasting συνεργάτιδά μου Irina Slav που μου προώθησε αυτό το ένδοξο στολίδι της ιστορίας.

Παιδιά, τέτοια πράγματα απλά δεν μπορείτε να τα επινοήσετε και έπειτα, γιατί κάποιος να ήθελε ακόμη και να δοκιμάσει;

Αυτά για τώρα.




ΠΗΓΗ: Monday's Energy Absurdity: Climate Change is Homophobic Now (substack.com)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

3 σχόλια:

  1. Παίδες, η Κλεφτεμπορική και κάποια άλλα sites κατακλέβουν και δεν βάζουν εννοείται πηγές.
    Απλά ενημερώνω.

    Θα σας το προωθήσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΣ κατακλέβουν, για να γίνω σαφείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ελληνικά sites - περιμένετε να έχουν ήθος; στην πλειονότητά τους όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!