Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

Τό λεωφορείο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ λειτουργεί ΞΑΝΑ : εβδομάδα ....εμβολιασμού της Ε.Ε. γιά τόν HPV, τήν ιλαρά καί τά πολλαπλά σκευάσματα!....



Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Εμβολιασμού ξεκινά στις 22 Απριλίου. 

Για να σηματοδοτήσει την περίσταση, το λεωφορείο εμβολιασμού περιοδεύει για άλλη μια φορά στη χώρα. 


Υπάρχουν αρκετά διαφορετικές προτεραιότητες σε τοπικό επίπεδο. Στη Στυρία, για παράδειγμα, το επίκεντρο είναι ο εμβολιασμός κατά του HPV, στην Κάτω Αυστρία η ιλαρά. Αλλά και άλλοι «εμβολιασμοί» προσφέρονται δωρεάν, συμπεριλαμβανομένων των πολλαπλών παρασκευασμάτων που είναι γνωστό ότι είναι ιδιαίτερα επιβλαβή.


22 Απριλίου 2024
από τον Δρ Peter F. Mayer
Χρόνος ανάγνωσης: 3,8 λεπτά

Η Ε.Ε. δεν μπορεί να παραιτηθεί από τη στήριξή της προς τη φαρμακευτική βιομηχανία. 

Στις αρχές του 2021, η πρόεδρος της Επιτροπής είχε παραγγείλει 1,8 δισεκατομμύρια δόσεις συριγγών mRNA από την Pfizer μέσω SMS για περίπου 30 έως 36 δισεκατομμύρια ευρώ. Τα SMS δεν προωθούνται και τώρα έχει ξεκινήσει η επόμενη καμπάνια πωλήσεων.

Σχετικά με τον εμβολιασμό κατά του HPV, ο οποίος διαφημίζεται ιδιαίτερα στη Στυρία, υπάρχει εκτενής τεκμηρίωση σχετικά με τις σχετικές παρενέργειες και κινδύνους, ειδικά στην Αυστρία. 

Η ταινία του βραβευμένου σκηνοθέτη "Under the Skin" αφηγείται την ιστορία της κυκλοφορίας ενός νέου εμβολίου κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας. 

Σταθμίζοντας τα οφέλη και τις βλάβες ή την πραγματική κατάσταση κινδύνου του τύπου του καρκίνου, το επιθετικό μάρκετινγκ καθιστά τον νέο εμβολιασμό HPV ένα μεγάλο νέο ιατρικό επίτευγμα. Και αυτό παρά τα πολλά «βρώμικα κόλπα» που προστίθενται σε ένα ιατρικό σκάνδαλο. 

Αλλά οι αρχές φαρμάκων στις ΗΠΑ και την Ευρώπη, οι οποίες κυριαρχούνται από λόμπι, καλύπτουν τις μηχανορραφίες της φαρμακευτικής εταιρείας. Εδώ είναι το τρέηλερ:



Υπάρχουν επίσης αρκετές μελέτες σχετικά με αυτόν τον εμβολιασμό που τον συνδέουν με αυτοάνοσες ασθένειες και, πάνω απ' όλα, με την αύξηση της συχνότητας εμφάνισης καρκίνου.


Ένα ελβετικό μέσο ενημέρωσης ανέφερε πρόσφατα για έναν 12χρονο μαθητή στη Γαλλία που έπεσε νεκρός αφού εμβολιάστηκε κατά του HPV:


Παρά τις πολυάριθμες αγωγές στις ΗΠΑ, την Ινδία, την Ιαπωνία, την Κολομβία, την Ισπανία και τη Γαλλία που αποδεικνύουν ότι το εμβόλιο HPV είναι ένα εργαλείο θανάτου και εξασθένησης, οι φαρμακευτικές εταιρείες και οι πολυεθνικοί οργανισμοί συνεχίζουν να χρηματοδοτούν εκστρατείες εμβολιασμού HPV σε δημόσια σχολεία σε όλο τον κόσμο. 


Μια εθνική εκστρατεία εμβολιασμού κατά του HPV ξεκίνησε στα γαλλικά σχολεία στις 19 Οκτωβρίου 2023. Η εκστρατεία εμβολιασμού απευθυνόταν σε μαθητές ηλικίας 11-14 ετών. 

Όχι μόνο η τοξική ένεση με βάση το αλουμίνιο δηλητηρίασε κάθε μαθητή που εμβολιάστηκε, αλλά το πρόγραμμα εμβολιασμού οδήγησε επίσης στο θάνατο ενός 12χρονου αγοριού που ονομάζεται Elouan. (πρβλ. The Defender


Ιλαρά και τα πολλαπλά εμβόλια

Τα εμβόλια ιλαράς, και ειδικά τα πολλαπλά εμβόλια, δεν έχουν δοκιμαστεί ποτέ επαρκώς.

Σύμφωνα με τη μελέτη που δημοσιεύθηκε στο JAMA το 1968, συγκρίθηκαν τρία εμβόλια όσον αφορά την κλινική τους ανταπόκριση και την απόκριση αντισωμάτων. Σύμφωνα με την περίληψη, τα αποτελέσματα δεν περιελάμβαναν το ποσοστό κρουσμάτων ιλαράς ή θανάτων όπως αναφέρεται εδώ

Επιπλέον, δεν χρησιμοποιήθηκε εικονικό φάρμακο.

Το πρώτο εμβόλιο ιλαράς προήλθε από τον Enders. Σε αυτή την αρχική μελέτη του 1967, με τίτλο "Edmonston B και ένα περαιτέρω εξασθενημένο εμβόλιο ιλαράς - μια ελεγχόμενη με εικονικό φάρμακο διπλή τυφλή σύγκριση". (Edmonston B και ένα άλλο εξασθενημένο εμβόλιο ιλαράς - μια ελεγχόμενη με εικονικό φάρμακο, διπλή-τυφλή σύγκριση.) 

Οι συγγραφείς περιγράφουν πώς διεξήγαγαν μια κλινική δοκιμή με 300 παιδιά που δεν είχαν προηγουμένως προσβληθεί από ιλαρά. Τa χώρισαν σε τρεις ομάδες, χρησιμοποίησαν δύο εμβόλια ιλαράς και ένα εικονικό φάρμακο και στη συνέχεια τα παρατήρησαν μόνο τρία (!) Για εβδομάδες.

Όλες οι περαιτέρω τροποποιήσεις συγκρίθηκαν μόνο με αυτήν την ανεπαρκή πρώτη δοκιμή. Όσον αφορά την τοξικολογία, αξίζει να σημειωθεί ότι και τα δύο τρέχοντα προϊόντα δεν έχουν δοκιμαστεί για το καρκινογόνο ή μεταλλαξιογόνο δυναμικό τους ή για την εξασθένιση της γονιμότητας.

Πώς «φτιάχνονται» οι αριθμοί των κρουσμάτων έχει εξηγηθεί από το Univ.-Doz. (Βιέννη) Dr. med. Gerd Reuther σε αυτό το άρθρο. Προηγούμενες δημοσιεύσεις του TKP σχετικά με τον εμβολιασμό κατά της ιλαράς μπορούν να βρεθούν εδώ.

Προσφέρεται επίσης πολιομυελίτιδα. Στην πλειοψηφία των ασθενών που διαγιγνώσκονται με πολιομυελίτιδα, ο υποτιθέμενος αιτιολογικός ιός δεν μπορεί να ανιχνευθεί καθόλου, όπως αναφέρει επίσης ο Gerd Reuther. Τι είναι πραγματικά η «πολιομυελίτιδα»; Περισσότερα για την πολιομυελίτιδα εδώ σε αυτά τα άρθρα CPM.

Πώς προέκυψαν οι πρώτες συστάσεις εμβολιασμού του STIKO, απολύτως για την ιλαρά, είναι επίσης ένα ενδιαφέρον κεφάλαιο, το οποίο περιγράφεται εδώ.

Έχουμε επίσης επανειλημμένα αναφερθεί στην απότομη αύξηση του αυτισμού σε εμβολιασμένα παιδιά

Τα δεδομένα από τη μελέτη KiGGs που διεξήχθη από το RKI δείχνουν επίσης ότι τα μη εμβολιασμένα παιδιά πάσχουν από λιγώτερες ασθένειες.

Τα πάντα σχετικά με τη ζημιά που προκαλείται από τους ενισχυτές αποτελεσματικότητας, ειδικά στην περίπτωση των τριπλών και τετραπλών εμβολιασμών που διαφημίζονται ξανά επί του παρόντος, μπορείτε να βρείτε εδώ. Υπάρχουν επίσης συμβουλές σχετικά με το πού μπορούν να λάβουν βοήθεια τα ενδιαφερόμενα μέρη.


Armin AdemovicCC BY-SA 4.0, μέσω Wikimedia Commons


ΠΗΓΗ: Der Impfbus fährt wieder: EU-Impfwoche für HPV, Masern und Mehrfach-Präparate (tkp.at)

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΣΧΕΤΙΚΑ:

Πέθανε η 29χρονη TikToker Eva Evans



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!