Τρίτη 9 Απριλίου 2024

Ο επίσκοπος Eleganti επιτίθεται στον Πάπα Φραγκίσκο για επίθεση σε άτομα που αρνήθηκαν τα εμβόλια COVID (μα τι μας θυμίζει, τί μας θυμίζει;;...)

Επίσκοπος Marian ElegantiYouTube/Στιγμιότυπο οθόνης


Ο επίσκοπος Eleganti υποστηρίζει ότι ο Πάπας συμμορφώνεται με ένα κοσμικό πλαίσιο, τοποθετώντας την πολιτική και τη σωματική υγεία πάνω από την υπερφυσική πίστη και τη σωτηρία των ψυχών.

Σημείωση του συντάκτη: Αυτό το κείμενο από τον επίσκοπο Marian Eleganti γράφτηκε στα γερμανικά και μεταφράστηκε από το LifeSiteNews με άδεια από τον επίσκοπο.

(LifeSiteNews) Στην πρόσφατα δημοσιευμένη αυτοβιογραφία του, ο Πάπας Φραγκίσκος ανησυχεί για την αντίσταση κατά του πειραματικού εμβολίου mRNA.

Δυστυχώς, έχει επίσης πρωτοστατήσει στο κλείσιμο των εκκλησιών και στο «μυστηριακό λόκνταουν». 

Ενάντια στα γενικά καθιερωμένα ιατρικά και ηθικά πρότυπα, ανάγκασε το προσωπικό του Βατικανού σε πειραματικό εμβολιασμό mRNA εάν δεν ήθελαν να χάσουν τη δουλειά τους. 

Άλλοι έχουν κάνει το ίδιο. Αλλά δεν θα το περίμενα από τον Πάπα. Δεν είχε μιλήσει η Διεύθυνση για το Δόγμα της Πίστης υπό τον Καρδινάλιο Luis Ladaria, με την έγκριση του Πάπα, υπέρ της ελευθερίας των πιστών να κάνουν τα εμβόλια ή όχι (Σημείωση σχετικά με την ηθική της χρήσης ορισμένων εμβολίων κατά του COVID-19 της 21ης Δεκεμβρίου 2020);


Είναι πλέον γνωστό ότι οι πρωταγωνιστές της πανδημίας δεν είχαν αξιόπιστα στοιχεία για τους ισχυρισμούς τους, και όπου το έκαναν, αγνοήθηκαν σκόπιμα προκειμένου να επιβληθεί υποχρεωτική μάσκα, lockdown και εμβολιασμοί κατ' εντολή πολιτικών εις βάρος πολλών εκατομμυρίων αθώων ανθρώπων. 

Δεν υπήρχε προστασία τρίτων μέσω των εμβολιασμών και, το πολύ, βραχυπρόθεσμο όφελος για το ίδιο το εμβολιασμένο άτομο. 

Η λεγόμενη «πανδημία των ανεμβολίαστων» ήταν ένας κακόβουλος και αβάσιμος ισχυρισμός.

Δυστυχώς, με την κοσμική συμμόρφωσή της, η Εκκλησία έχει δείξει στον κόσμο πόσο λίγο πιστεύει στην υπερφυσική δύναμη των μυστηρίων και των μυστηρίων της σήμερα, αλλά ακόμη περισσότερο πώς πιστεύει στα απολυμαντικά και υποθάλπει τα πολιτικά συμφέροντα. 

Οι παραλογισμοί στις εκκλησίες όταν λαμβάνουν Κοινωνία έχουν ξεπεράσει ο ένας τον άλλον παγκοσμίως. Μια ματιά στον παγκόσμιο ιστό είναι αρκετή για να σας πείσει για αυτό. 

Τώρα ο Πάπας συνεχίζει – σε ποια βάση, στην πραγματικότητα; – να κάνει τους Καθολικούς να αισθάνονται ένοχοι που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο COVID και οι οποίοι, σε αυξανόμενους αριθμούς, δεν σκέφτονται να το κάνουν στο μέλλον. 

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι πολυάριθμες παρενέργειές της είναι πλέον γνωστές. 

Ερευνητές στην Ιαπωνία, τη Μαλαισία και τις Φιλιππίνες ζήτησαν πρόσφατα την παγκόσμια διακοπή αυτών των πειραματικών εμβολιασμών mRNA, για να αναφέρουμε μόνο ένα από τα πολλά παραδείγματα. 

Αν και οι επικριτές των μέτρων, οι λεγόμενοι ηλίθιοι (COVID), είχαν δίκoιο - τα στοιχεία αυξάνονται παγκοσμίως, δίνοντας σε αυτά τα εμβόλια μια κακή ετυμηγορία - ο Πάπας παραμένει πεπεισμένος από αυτά και επικρίνει τους αντιπάλους τους.

Θα ήθελα να μάθω ποιοι πολιτικοί έχουν κάνει το εμβόλιο (βλ. Νέα Ζηλανδία) και ποιοι όχι, και – όπως έκαναν όταν φορούσαν μάσκες – μας ξεγέλασαν μπροστά στις κάμερες. Αυτό τεκμηριώνεται επίσης. 

Σε κάθε περίπτωση, είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι η πλειοψηφία των πολιτικών γλύτωσε από σοβαρές παρενέργειες από τα εμβόλια (μυοκαρδίτιδα, εγκεφαλικά επεισόδια, νευρωνικές παθήσεις, ο λεγόμενος καρκίνος turbo, ανοσοανεπάρκεια κ.λπ.), ενώ άλλοι πέθαναν, αρρώστησαν σοβαρά ή υπέστησαν βλάβη για πάντα και παραμένουν χωρίς καμία σημαντική κρατική βοήθεια μέχρι σήμερα. Δεν το εύχομαι σε κανέναν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Πάπας δεν πρέπει να διπλασιάσει την αυτοβιογραφία του χωρίς καμία ανάγκη.


Πόσοι πιστοί πέθαναν ως αποτέλεσμα του «αποκλεισμού της ποιμαντικής φροντίδας» χωρίς τη βοήθεια των μυστηρίων και χωρίς επισκέψεις! 

Οι συνέπειες των lockdown για τα παιδιά, το ιατρικά αδικαιολόγητο κλείσιμο των σχολείων και ο εμβολιασμός των νέων και η κραυγαλέα υπερβάλλουσα θνησιμότητα παγκοσμίως μετά τον εμβολιασμό mRNA, δεν μπορούν να παραβλεφθούν. 

Τα αποτελέσματα αυτής της γονιδιακής θεραπείας είναι φτωχά, εκτός αν κάτι άλλο προοριζόταν με αυτήν. 

Σε κάθε περίπτωση, η πανδημία σχεδιάστηκε, η διατύπωση και η κοινωνική μηχανική προετοιμάστηκαν και μάλιστα με εντυπωσιακή ομοφωνία. 

Η πανδημία θα μπορούσε να μοντελλοποιηθεί και να διογκωθεί κατά βούληση με τη βοήθεια του αριθμού των τεστ PCR καθώς και του πρωτοφανούς και παράλογου τρόπου καταμέτρησης όσων πέθαναν «με» ή «από» COVID. 

Με την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία, το θέμα ήταν εκτός τραπεζιού και η πανδημία νικήθηκε. Η ετήσια γρίπη επέστρεψε. 

Τα προηγούμενα χρόνια, έχει στοιχίσει περισσότερες ζωές από τον λεγόμενο φονικό ιό της προηγούμενης πανδημίας των τεστ PCR. Δεν υπήρξε ασυμπτωματική λοίμωξη. Οι υγιείς άνθρωποι δηλώθηκαν άρρωστοι. Όλα αυτά είναι τώρα γνωστά και τεκμηριωμένα, αλλά προφανώς όχι στο Βατικανό. Και θα δούμε και θα ακούσουμε περισσότερα για αυτά στο μέλλον.

Τις τελευταίες δεκαετίες, η αυτονομία των ασθενών έχει διαδοθεί ευρέως στην κοινωνία ως η πρώτη εντολή σε όλες τις ιατρικές παρεμβάσεις. Αναβαθμίστηκε στο ηθικό χρυσό πρότυπο της σύγχρονης ιατρικής με τη μορφή ενημερωμένης συναίνεσης, αλλά καταργήθηκε ανελέητα κατά τη διάρκεια της πανδημίας. 

Η υποβοηθούμενη αυτοκτονία προωθήθηκε επίσης σε σχέση με την αυτονομία του ασθενούς. 

«Η μήτρα μου μου ανήκει», φώναζαν οι γυναίκες που ζητούσαν αμβλώσεις για δεκαετίες. 

Αλλά κατά τη διάρκεια της πρόσφατης ψεύτικης πανδημίας όλων των εποχών, αυτή η αυτονομία δεν υπήρχε πλέον.

Και η Εκκλησία βρέθηκε ακριβώς στην πρώτη γραμμή.

Τα βασικά συνταγματικά μας δικαιώματα παραβιάστηκαν με ολοκληρωτικό τρόπο και χωρίς να πειράξουμε. Είδαμε να καταρτίζονται σχέδια για στρατόπεδα εγκλεισμού για όσους αρνούνταν να συμμορφωθούν με την πλειοψηφία. 

Και ο Πάπας; Ήταν ο πρώτος που παραβίασε τις πολιτικές ελευθερίες των υπαλλήλων του στην ίδια του την πολιτεία και διέταξε το κλείσιμο των εκκλησιών. Πονάει να το πω αυτό. Και πονάει να το βλέπεις. 

Η αισθητικοποίηση και η ενορχήστρωση της απομόνωσης του lockdown χωρίς τον λαό του Θεού και τους καρδινάλιους στην πλατεία του Αγίου Πέτρου το Πάσχα του 2020, το πρώτο «μη πασχαλινό» Πάσχα, τη Βασιλική του Αγίου Πέτρου απρόσιτη για το κοινό, τις άδειες κολυμβήθρες αγιάσματος παγκοσμίως, δεν ήταν εκδηλώσεις της πίστης της Εκκλησίας για μένα.

Και μια τελευταία σημείωση: η αυξανόμενη κοινοτοπία της παπικής επικοινωνίας μέσω μορφών όπως συνεντεύξεις, tweets, τηλεόραση το βράδυ του Σαββάτου, και τώρα, για πρώτη φορά μέσω μιας αυτοβιογραφίας, δεν έχει κάνει καλό σε αυτό το αξίωμα, κατά τη γνώμη μου. Η Ιστορία θα το κρίνει αυτό. Μπορείτε ήδη να το δείτε τώρα.


ΠΗΓΗ: Bishop Eleganti slams Pope Francis over attack on people who refused the COVID shots - LifeSite (lifesitenews.com)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




1 σχόλιο:

  1. 'Φωνή βοόντος εν τή - παπική & δυτική - ερήμω' !
    Άν καί παπικός επίσκοπος, μιλάει τήν γλώσσα της αλήθειας καί της ευθύνης ενός ποιμένος, πράγμα που δέν διανοούνται, ούτε αποτολμούν οι "δικοί μας" αντίστοιχοι υψηλόβαθμοι κληρικοί.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!